Έτσι έγινε το φονικό στο Κορωπί – «Σκότωσα τον γιο μου, ελάτε» | Ποιος ήταν ο 48χρονος πατέρας δύο παιδιών

2
680

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί όταν 76χρονος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 48χρονο γιο του.

Το έγκλημα έγινε στις 8 το πρωί της Δευτέρας στην οδό Γ. Αναγνώστου στο Κορωπί, μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος, ο οποίος είναι 50 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα προβλήματα αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, ο οποίος έπεσε θανάσιμα τραυματισμένος, στην αυλή του σπιτιού του, από πυροβολισμό του πατέρα του, ήταν, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας, η αιτία της έντονης λογομαχίας τους που οδήγησε στην οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο άνδρες καυγάδισαν και κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος πήρε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον γιο του, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Ο 48χρονος, βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού, αιμόφυρτος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Λίγο μετά το έγκλημα, ο πατέρας κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, λέγοντας «ελάτε να με συλλάβετε».

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Να σημειωθεί πως ο 48χρονος Παναγιώτης Κουλοχέρης, ήταν χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, καθώς είχε ένα κορίτσι και ένα αγόρι από τον γάμο του. To τελευταίο διάστημα έμενε μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του.

Ποιος ήταν ο 48χρονος

Το θύμα της τραγωδίας που διαδραματίστηκε στο Κορωπί, ήταν ο 48χρονος Παναγιώτης Κουλοχέρης, πατέρας δύο παιδιών.

Ο ίδιος είχε χωρίσει με την πρώην σύζυγό του, με την οποία είχε αποκτήσει ένα κορίτσι και ένα αγόρι και το τελευταίο διάστημα έμενε με τον πατέρα και τον 50χρονο αδερφό του.

Δείτε στην gallery τον 48χρονο:

Σοκαρισμένοι οι γείτονες

Δείτε φωτογραφίες του Newsbomb.gr στην gallery:

Σε σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι του Κορωπίου από το έγκλημα που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, καθώς όπως λένε στην κάμερα του Newsbomb.gr, έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην οδό Γ. Αναγνώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας, ήταν άρρωστος καθώς είχε πάθει εγκεφαλικό και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια, ενώ ο 48χρονος ήταν άνεργος.

Μιλώντας στην κάμερα του Newsbomb.gr ο ξάδερφος του θύματος, σχολίασε πως προφανώς πατέρας και γιος είχαν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές.

Δείτε τι δήλωσε ο ξάδερφος του θύματος:

Οι γείτονες, όπως δήλωσαν στις Αρχές, άκουγαν συχνά τους δύο άνδρες να τσακώνονται για οικογενειακά θέματα, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κατάσταση θα έπαιρνε τέτοια τροπή.

Σήμερα όμως το πρωί, ακούστηκαν από το σπίτι της οικογένειας πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα οι γείτονες να ανησυχήσουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ