Κικίλιας: Μόλις παραλάβουμε τα εμβόλια, την επομένη θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός

13
1839

«Ομάδα από ιδιωτικά θεραπευτήρια μεταβαίνουν στη Βόρεια Ελλάδα. Τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας δέχονται μεγάλη πίεση», δήλωσε ο υπουργός Υγείας – «Η πρόωρη χαλάρωση θα φέρει περισσότερους θανάτους», πρόσθεσε

Στη σημερινή ενημέρωση για την πανδημία συμμετείχε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Ο ΠΟΥ είναι σημαντικός εταίρος της χώρας. Να πω ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη καμπή για τη χώρα. Κάθε 17 δευτερόλεπτα, ένας άνθρωπος πεθαίνει στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να υπάρξει πρόωρη χαλάρωση των μέτρων, διότι θα έχουμε περισσότερους θανάτους και κρούσματα. Χώρες όπως το Ισραήλ σκοπεύουν να επαναφέρουν το lockdown. Αυτό θα μας καθορίσει την περαιτέρω στάση μας.

Στη Βόρεια Ελλάδα, που αντιμετωπίζει τεράστια πίεση, γίναμε όλοι μάρτυρες της τιτάνιας προσπάθειας των νοσοκομείων. Όλα τα νοσοκομεία δοκιμάζονται και πιέζονται και η εντολή του πρωθυπουργού είναι να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Έχουν πάει 167 γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, για να στηρίξουν τη μάχη αυτή.

Ανακοινώνω ότι, πολυμελής ομάδα γιατρών των ΥΓΕΙΑ, Metropolitan και General, μεταβαίνουν εθελοντικά στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια.

Από τον όμιλο Ιασώ ανεβαίνουν εντατικολόγοι.

Με διάταξη που καταθέτουμε αύριο στη Βουλή, όλοι οι γιατροί και νοσηλευτές θα δουν διπλασιασμό των μισθών τους για όσο διάστημα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στη Βόρεια Ελλάδα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα κριθούμε όλοι για τον τρόπο που θα κληθούμε να οργανωθούμε και να εμβολιάσουμε τους πολίτες. Γίνεται για πρώτη φορά μία συνολική προσπάθεια στην Ευρώπη. Με το που θα εγκριθούν τα εμβόλια, θα παραλάβουμε τα εμβόλια και την επομένη της παραλαβής, θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός».

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Θα δούμε στην τηλεόραση τον Μητσοτάκη πρώτο πρώτο να κάνει το «εμβόλιο» μαζί με την οικογένεια του. Εκτός και αν είναι τόσο χαζός (που δεν το πιστεύω) θα του κάνουν ένεση με νεράκι.
      Στην ίδια ταινία θα δούμε και το υπουργικό συμβούλιο να εμβολιάζεται από την ίδια «παρτίδα».

      • που δε σου ξεφεύγει τίποτα. Κανένας δεν μπορεί να σε κοροϊδέψει. Κουτσογιαννόπουλε της ζωής. Μόλτνερ εντ Σκάλι των vlaX-Files.

  1. Γιαυτό εξαλου μας επιβάλετε το lockdown.. Για να τρέξουμε στα εμβόλια…άραγε το εμβόλιο είναι για τους αρρώστους να γίνουν καλά.. Η για…. Τους υγιείς να αρρωστήσουν? Τελικά ποιος είναι ο σκοπός των εμβολίων που βγήκαν σε 10 Μήνες και θέλουν να μας πλασάρουν σώνει και καλα ..

    • το εμβόλιο να μην προστατεύει για πάντα, αλλά να υποχρεούμαστε κάθε χρόνο να τρυπιόμαστε. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
      Και δεν πάει να ψοφήσει ολόκληρη η ανθρωπότητα, ας πρόσεχε. Αρκεί «εγώ» να ζω αυτοκρατορικά, για τους υπολοιπους ας φροντίσει η θεότητα που πιστεύουν! 😱

      • Το κακο ειναι οτι εμβολιο για τους ψεκασμενους σαν εσενα δεν θα βρουν ποτε.Θα σας τρωμε στη μαπα.

    • Είναι το ίδιο είδος εμβολίου που σου έκαναν μωρό/παιδί οι υπεύθυνοι και σοβαροί γονείς σου και σου έσωσαν τη ζωή. Το καινούριο όμως δεν έχετε καμία απολύτως υποχρέωση να το κάνετε. Θα συμφωνήσω μαζί σας και σας συγχαίρω ήδη που δε θα το κάνετε.

  2. Ολοι οι εξυπνοι επιστημωνες της σελιδας εδω θα ξεσαλωσουν.Ειναι οι ιδιοι που δεν πιστεουν αυτα αλλα τον Σωρρα και οτι τα αεροπλανα που αφηνουν καπνο τους ψεκαζουν.

  3. Μην πιστευετε την κυβερνηση και τις κυβερνησεις ολων των χωρων.Μονο η κυρα Κατινα που διαβασε στο ιντερνετ τι τρεχει να πιστευετε.Αυτη ξερει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ