Τελευταίο αντίο στον Κώστα Ευριπιώτη: Θλίψη στην κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού

0
1077

Παρουσία συγγενών, φίλων, συναδέλφων και πλήθους κόσμου τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η κηδεία του γνωστού ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε τη Δευτέρα στο κοιμητήριο Ηλιούπολης η κηδεία του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 30 Μαΐου από τη ζωή,σε ηλικία 56 ετών, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Στο πλευρό των δύο γιων του, Αδαμάντιου και Ίωνα, της συντρόφου του Λίλιαν Μπότση και της μητέρας των γιων του και πρώην συζύγου του, Βάλιας Κωστοπούλου, ήταν όλοι εκεί για να συμπαρασταθούν στη δύσκολη στιγμή: συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες από την πολυετή καριέρα του, αλλά και πλήθος απλού κόσμου που αγάπησε τον Κώστα Ευριπιώτης μέσα από τους ρόλους του όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δυο γιοι και η πρώην σύζυγος του Κώστα Ευριπιώτη
Οι δυο γιοι και η πρώην σύζυγος του Κώστα Ευριπιώτη EUROKINISSI
Λίλιαν Μπότση
Λίλιαν Μπότση WWW.NDPPHOTO.GR
Γ. Σαββιδάκης - Δ. Φραγκιόγλου
Γ. Σαββιδάκης – Δ. Φραγκιόγλου WWW.NDPPHOTO.GR
Ελένη Φιλήνη
Ελένη Φιλήνη EUROKINISSI

Πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου έδωσαν το «παρών», μεταξύ των οποίων η Άννα Φόνσου, η Ελένη Φιλίνη, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Παντελής Καναράκης, η Νεφέλη Ορφανού, ο Κώστας Κόκλας, ο Παύτλος Χαϊκάλης, η Τζένη Ζαχαροπούλου, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γιάννης Σαβιδάκης, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Φραγκιόγλου, κ.α.

Η οικογένεια του ηθοποιού είχε ζητήσει από όσους επρόκειτο να παρευρεθούν στην κηδεία, αντί στεφάνων να καταθέσουν θύματα για να ενισχυθεί το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Κώστας Κόκλας
Κώστας Κόκλας EUROKINISSI
Αλ. Αντωνόπουλος, Γιάννης Τσιμιτσέλης
Αλ. Αντωνόπουλος, Γιάννης Τσιμιτσέλης EUROKINISSI
Άννα Φόνσου - Καίτη Φίνου
Άννα Φόνσου – Καίτη Φίνου EUROKINISSI

Τα προβλήματα για τον ηθοποιό ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο, στις πρόβες της παράστασης «Πολυτεχνίτης κι Ερημοσπίτης» όταν διαπίστωσε ότι είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε λόγια. Ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε το πρόβλημα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο στο κεφάλι. Τους τελευταίους μήνες χρειάστηκε να νοσηλευθεί στο «Σπηλιωπούλειο» όπου και άφησε την τελευταία του πνοή κοντά στους αγαπημένους του ανθρώπους.

Παύλος Χαϊκάλης
Παύλος Χαϊκάλης EUROKINISSI
Νίκος Αλεξίου
Νίκος Αλεξίου WWW.NDPPHOTO.GR
Κηδεία του ηθοποιού Κώστα Ευρυπιώτη
Κηδεία του ηθοποιού Κώστα Ευρυπιώτη EUROKINISSI

Ο Κώστας Ευριπιώτης γεννήθηκε το 1963 στην Ηλιούπολη. Σπούδασε στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη και ξεκίνησε τα επαγγελματικά του βήματα στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Πρωταγωνίστησε και συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικά έργα, με έμφαση κυρίως σε κωμικούς ρόλους που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ