«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ: Πολιτικοί τυχοδιώκτες και αποστάτες παραδίδουν τη Μακεδονία μας

46
581

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

  • Απίστευτα πράγματα! Η διασπασμένη κυβέρνηση και τα διαλυμένα κόμματα, που δεν εκπροσωπούν ούτε το 25% του λαού, ξεπουλούν τη Μακεδονία μέσω μιας άθλιας συναλλαγής και ευκαιριακής πλειοψηφίας

Η επίσκεψη της κ. Μέρκελ στη χώρα μας τη δεδομένη στιγμή, μετά από 4 χρόνια, σηματοδότησε την τελική ευθεία για την παράδοσή της Μακεδονίας μας και ανέδειξε το κακοστημένο θέατρο σκιών, που παίζεται εδώ και χρόνια, όπου στο τέλος με την καθοδήγηση και εντολή των εξωεθνικών ανθελληνικών κέντρων, πολιτικοί τυχοδιώκτες και αποστάτες την παραδίδουν, μέσω μιας άθλιας συναλλαγής και ευκαιριακής πλειοψηφίας! Πέραν του γελοίου είναι μια εκτροπή, καθώς ο  συμπληρωματικός, ετερόκλητος θίασος της προδοσίας συναινεί, χωρίς καμιά νομιμοποίηση, αφού  εξελέγη με διαφορετική ατζέντα και άλλο κόμμα. Αρκεί να θυμηθούμε τον Τέρενς Κουίκ, τι έλεγε, χωρίς…καρέκλα: «Για μας τα Σκόπια είναι Βαρντάσκα».

Μετά το χειρότερο πολιτικό πραξικόπημα στη νεώτερή μας ιστορία, όπου ένα δημοψήφισμα η κυβέρνηση το «όχι» το έκανε «ναι» σε μια μέρα, σήμερα, η διασπασμένη πλέον κυβέρνηση και τα διαλυμένα κόμματα της Βουλής, που δεν εκπροσωπούν ούτε το 25% του ελληνικού λαού, εκχωρούν από μόνοι τους την πανάρχαια εθνική της Ιστορία και την πολιτιστική μας κληρονομιά, επιτρέποντας στους Σλαβοαλβανούς να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» και η Βουλγαροσλαβική γλώσσα «Μακεδονική».

Οι σκηνοθετημένες κινήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ και τα παιχνίδια πολιτικής επιβίωσης των διαλυμένων πολιτικών αποκομμάτων της Βουλής στην πλάτη του Μακεδονικού, επισφράγισαν και ανέδειξαν για άλλη μια φορά το ελληνικό πολιτικό σύστημα, ως το πιο διεφθαρμένο πολιτικό ευρωπαϊκό σύστημα, που είναι βουτηγμένο μέσα στο βούρκο των σκανδάλων, της μειοδοσίας και της υποτέλειας!

Ενώ το άρθρο του συντάγματος 1.2 αποσαφηνίζει, πως «θεμέλιο του πολιτεύματος» είναι η λαϊκή κυριαρχία, η «Συμφωνία των Πρεσπών» έγινε χωρίς την έγκριση του λαού και παρά τα μεγαλειώδη, πάνδημα συλλαλητήρια σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας, τα ειδικά ψηφίσματα σε 43 Δήμους της Μακεδονίας μας, τη συλλογή πολλών εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δυστυχώς, η κυβέρνηση υποταγμένη σε εξωεθνικά κέντρα, δεν υπολογίζει το λαό και ενεργεί με βάση το «αποφασίζω και διατάζω» ενάντια στη λαϊκή επιθυμία και το λαϊκό αίσθημα, άρα και ενάντια στο Σύνταγμα, που έχει ως θεμέλιο την λαϊκή κυριαρχία. Έτσι, υποχρεούμαστε από το Ελληνικό Σύνταγμα και έχουμε ιερό καθήκον να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και τη Μακεδονία μας, όπως η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος ορίζει: « Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Ίσως, μας πουν ότι και το Σύνταγμα είναι….φασιστικό, ακροδεξιό…!!

Καλούμε τους Έλληνες Βουλευτές να μην ψηφίσουν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που εξυπηρετεί τα σχέδια της Αμερικής, της Γερμανίας, του ΝΑΤΟ και δεν έχει απολύτως κανένα κέρδος για τη χώρα μας. Η προδοσία της Μακεδονίας είναι η αρχή για το διαμελισμό της Ελλάδας, που σχεδιάζουν και προωθούν εδώ και χρόνια οι διεθνείς νταβαντζήδες, με τελικό στόχο την παράδοση της Ηπείρου στη «μεγάλη Αλβανία», τη μετατροπή της  Θράκης σε «Κόσσοβο» και την παραχώρηση εκμετάλλευσης σε αυτούς του ενεργειακού πλούτου του Αιγαίου. Έτσι, διαμέλισαν την πρώην ΕΣΣΔ, τη Γιουγκοσλαβία,  πρόσφατα τη Συρία.

Καλούμαστε να δώσουμε το παρόν στο μεγάλο συλλαλητήριο που προγραμματίζεται έξω από τη Βουλή την ημέρα που θα επιχειρήσουν να κλέψουν τη Μακεδονία μας και να την παραδώσουν στα αφεντικά τους, υπερασπιζόμενοι το Σύνταγμα από τους πολιτικούς τυχοδιώκτες και αποστάτες που «αποφασίζουν και διατάζουν» χωρίς το λαό. Έστω, και την τελευταία στιγμή να σώσουμε τη Μακεδονία. Να μην επιτρέψουμε να κλέψουν την ελληνική Μακεδονία και να διαμελίσουν την Ελλάδα!

Τέλος, θα απαντήσουμε στη θέση του κ. Τσίπρα, ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» λύνει, επιτέλους, το Σκοπιανό με τα λόγια του γερο-Παπανδρέου: «Τώρα, ξεκινά το Κυπριακό», στην τότε επισήμανση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «Επιτέλους, λύσαμε το Κυπριακό»  μετά τις Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου. Ναι, κ. Τσίπρα! Εάν τελικά την ψηφίσετε, ναι, «ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ»!! Γι’ αυτό και το όνομά σας, ως και όλων όσων την ψηφίσουν, ειδικά των αποστατών, που για μια θέση στην επόμενη Βουλή και για 8 μηνιάτικα ξεπουλούν τη ματωμένη γη των Μακεδονομάχων, κόντρα στη λαϊκή βούληση, θα γραφούν με τα μελανότερα χρώματα στις σελίδες της ένδοξης ελληνικής Ιστορίας! Ειλικρινά, ευχόμαστε να….διαψευστούμε! Και όπως αναγράφεται στην αφίσα, που καλεί όλους τους Έλληνες την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος, «Ό,τι γράφτηκε με αίμα δεν ξεγράφεται με ψέμα». Δυστυχώς, όμως, σημειώστε το. Το «στημένο» παιχνίδι Καμμένου-Τσίπρα άνοιξε την κερκόποτρα του αφανισμού της Πατρίδας και της αλλαγής συνόρων. ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ " ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ! "

    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗ ΛΙΑΡΕΛΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤ1 ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1993 , 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 10ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1993 ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΟ 47% ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1992 ,ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    3.235.017 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!

  2. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ " ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ! "

    Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ – Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1992 : !!
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ.https://www.facebook.com/424363217746793/videos/ανδρεασ-να-γιατι-θελουν-τα-σκοπια-το-ονομα-μακεδονια/913359602180483/

  3. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!ΟΥ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.ΤΣΙΠΡΑΣ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    Οι πολιτικοί Αρχηγοί της Ελλάδος, είναι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διεθνιστές Εθνομηδενιστές, υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.Απόδειξη, ότι υπέγραψαν Μνημόνια για τη ηθελημένη από τους Κοσμοκράτορες Χρεοκοπία, (ενώ είχαν υποσχεθεί ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ), πούλησαν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και τώρα ετοιμάζονται για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης με το Σουλτάνο, υπόγραψαν συμφωνία με τη ΜΕΡΚΕΛ, για να γίνει η Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών, για να σωθεί η Γερμανία!!ΕΔΩ.http://arxaiaithomi.gr/2018/06/29/μηνυμα-προσ-τουσ-υπνωτοντασ-αρχηγουσ/#more-24482

  4. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΛΠ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  5. Βρε πατριδοκάπηλοι τώρα ξυπνήσατε; Τον συγΚΑΜΜΕΝΟ Μπούλη των ψεκασμένων ΑΝΕΛ δεν ψηφίσατε;;;

    Τώρα είναι αργά για κραυγές και δάκρυα παλικάρια της φακής, της πλάκας είστε, φασίστες και ψευτονταήδες…

    • Το σχόλιό σας αποκαλύπτει αυτόν τον νεότυπη πολύ επικίνδυνο φασισμό του συριζιστάν

      Αυτό κάνετε πάντα εθνομηδενιστές ανθέλληνες διεθνιστές της καταστροφής! Να ισοπεδώνετε τα πάντα!? Αξίες ιδανικά την παράδοσή μας την πολιτιστική μας κληρονομιά την αλήθεια! Φασιστική και απαράδεκτη είναι η τοποθέτησή σας απόρροια του αρρωστημένο μάλλον μυαλού σας!

  6. Ανακριβιες, μίσος και παραληρηματικός λόγος με υπόβαθρο μια ελλειματική μόρφωση και σαφώς μονόπλευρη. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει διαβάστει η συμφωνία των Πρεσπών από τους θερμοπυλαιους. Δεν περιγράφω άλλο …..

    • Μάλλον εσείς δεν την έχετε διαβάσει ιδιαίτερα το άρθρο 13 που ορίζει τα Σκόπια ως περίκλειστο κράτος με ότι αυτό συνεπάγεται για το δικαίωμα των Σκοπιανών σε έξοδό τους στο Αιγαίο! ΤΟ άρθρο αποκαλύπτει την παρανομία, την καταπάτηση του Συντάγματος, και την αδιαφορία της αριστερής κυβέρνησης για τη λαική βούληση! Σίγουρα πονάει και αποκαλύπτει την αριστερή φασιστική νοοτροπία που κρύβεται πίσω από το….δημοκρατικό μανδύα ενός καθεστώτος που ήδη ξεκίνησε να συλλαμβάνει πολίτες που αντιτίθενται στη συμφωνία, φανερώνοντας τον αληθινό τους πρόσωπο…Όσο για την ελλειμματική(μμ) Μόρφωση που γράφετε δεν ξέρω από που το διαπιστώσατε! Μίσος και παραλήρημα μάλλον το δικό σας σχόλιο αποπνέει!!

    • Αγαπητέ μου Ο κόσμος δεν κινδυνεύει από τους αγράμματους; όπως αποκαλείτε τους συντάκτες του άρθρου αλλά από τους μορφωμένους και μη παιδαγωγιμένους αποδομητές όπως προφανώς και εσείς που η δημοκρατικότητα σας είναι τέτοια ώστε να μην επιτρέπεται να έχουν κάποιοι πολίτες διαφορετική άποψη! Αν αυτά (ύβρεις) είναι τα επιχειρήματά σας απέναντι αυτών του άρθρου, τότε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του! Πολύ φθηνό το σχόλιο σας….

  7. Αδέλφια αλήτες πτηνά εμπρός για την απελευθέρωση των ανθελλήνων των εθνοκτόνων και των ελεεινών υπάνθρωπων που μας καλούν να σταματήσουμε τον βιασμό της ψυχής και των σωμάτων μέσα από την αειφόρο ανάπτυξη των εβραιογενών σιωνιστικών δογμάτων και των παντοειδών διαχωρισμών. Αφήνουμε πίσω τις ομορφιές του Λουτρακίου και βλέπουμε τώρα τον τύμβο των σπαρτιατών στην ωραία περιοχή των θερμοπυλών όπου πάντα θα βρίσκεται ένας εφιάλτης για να εμφυσήσει στις ψυχές μας το καθισιό. Δοθέντος της κρισημότητας των περιστάσεων συγκαλούμε το Ελλάνιον φως ων θα εμφυσήσει το αρχαίον πνεύμα και θα οδεύσει εις τα ατραπούς της λήθης. Ορμάται παλικάρια Νυν και αεί θερμοπυλιώτες μου και εις τους αιώνες των αιώνων αμήν Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης.

  8. Δυστυχώς παρακαλάμε να έρθει η ΝΔ για να φύγουμε από το αμαρτωλό άθεο διεθνιστικό καθεστώς

    Σε λίγο θα αποτελούν παρελθόν για την καθημαγμένη Ελλάδα. Η σημερινή δημοσκόπηση δείχνει διαφορά υπέρ της Ν.Δ 15%! ΝΔ 31,5 ΚΑΙ 16, 5 ΣΥΡΙΖΑ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ κάνουν αγνοώντας το Σύνταγμα και το λαό όσο και αν στηρίζει Ο Σόρος στη συνείδηση του λαού είναι τελειωμένοι!

  9. Σας τυλίγει το άρθρο με επιχειρήματα αναφορικά και με την καταπάτηση του Συντάγματος που έχετε κάνει κουρελόχαρτο όπως είναι και η σημερινή πλειοψηφία με την οποία κυβερνάτε στηριζόμενοι σε βουλευτές-αδέσποτα…! Η αλήθεια πονάει την αριστερό θίασο που έφερε μνημόνια μέχρι το 2061 και υποθήκευση της περιουσίας του κράτους για 99 Χρόνια!

  10. Γέμισε το κυ(οι)νοβούλιο αργυρώνυτους γυρολόγους …! Η πλήρης κατάπτωση!!!!

  11. Δεν παραδίδουμε τα ιερά και όσια της φυλής μας πολιτικοί προδότες και σύντομα θα ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΗΤΕ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  12. Πατριώτες υπομονη. Μοναχός αποκάλυψε ότι ο μαρμαρωμένος ξεμαρμαρωσε και με την ρομφαία του θα οδηγησει το ξανθό γενος για να πάρουμε την Πόλη, το Μπόντρουμ και τα Σκόπια.

    • …σου διέφυγαν δύο σοβαρές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τον μαρμαρωμένο και το ξανθό γένος. Όχι απλά μαρμαρωμένος αλλά μαρμαρωμένος με την κοφτερή γαλάζια ματιά, και το ξανθό γένος, όχι απλά ξανθό αλλά ξανθό γένος με ανταύγειες!!!

  13. Συλλήψεις πολιτών που αντιδρούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας….

  14. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ…

  15. Το άρθρο τα λέει όλα…! Είναι πολιτικοί αποστάτες και τυχοδιώκτες. Αδιαφορούν για το τι έλθει και τι θέλει ο λαός, παραβιάζουν το Σύνταγμα, χρηματίζονται και είναι υποταγμένοι στους διεθνείς νταβατζήδες που προεκλογικά κατηγορούσαν για τα δεινά του λαού και τη φτωχοπολιησλη του!

  16. Έπεσε πολύ χρήμα, εξαγοράστηκαν συνειδήσεις για μια κάλπικη πλειοψηφία και την ολοκλήρωση της προδοσίας.

  17. Να απαξιώσει την αριστερά και να επιφέρει τον πλήρη ευτελισμό της πολιτικής τάξης!

  18. Πλήρης ηθική κατάπτωση απαξίωση οτιδήποτε ελληνικού πλήρης παράδοση και υποταγή στον ξένο παράγοντα.

  19. Α ρε Τσίπρα πόσο χαμηλά έπεσες συμπαρασύροντας και την αριστερή ιδεολογία

    Καθίστε κάτω. Τώρα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός της ….χώρας……!!!! Ποιας χώρας κ. Τσίπρα! Ο εντολοδόχος της ΑΠΟΙΚΙΑΣ είναι μάλλον το σωστό!!!!

  20. ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ;;;;;;;

  21. Με κάθε τρόπο προσπαθούν να εμποδίσουν την πανεθνική κάθοδο στην Αθήνα για τη συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο την Κυριακή στο Σύνταγμα.

  22. είστε ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

  23. Πάλι αρλουμποάρθρα από τους σαλεμενοψεκασμένους χρυσοπορδίτες/σώρρας/νεφελίμ/ελοχίμ/ιερές παντόφλες/λείψανα/12θειστές/χριστιανούς βοθρόδοξους και πάει λέγοντας..Αποφασίστε επιτέλους ρε μας έχετε ζαλίσει με την πατριδοκαπηλία σας!

    • Καλό είναι, όταν σχολιάζουν κάποιοι να παίρνουν τα χάπια τους, τη δόση τους ή τέλος πάντων να αποβάλουν το μίσος και τα λήμματα τα εκ του βάθρου του στόματος τους εξερχόμενα…..

    • ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ! ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ!

    • Η ένδεια επιχειρημάτων αναδεικνύει μέσω των σχολίων το πραγματικό πρόσωπο όσων στηρίζουν την προδοσία

      Πάλι νευράκια ΒΛΈΠΩ! Κάποιους του συριζιστάν πολύ πονάνε παρόμοια άρθρα όπου με επιχειρήματα αποδεικνύεται η μεγάλη προδοσία! Από τα σχόλια που διαβάζουμε δεν βρίσκει κανείς ούτε ένα επιχείρημα

  24. ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ!

  25. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν Τον προδότη ουδείς! Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και χρόνια έχουν κόψει ευρώ για τα Σκόπια με το όνομα της Μακεδονίας! Άγει εις φως την αλήθεια ο χρόνος!!!

  26. ΚΑΥΜΕΝΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΚΑΨΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗ

  27. Τσουρούφλισε πολλούς όπως λένε οι παλιοί πολλούς νεόκοπος της πολιτικής και κομματικούς ακολούθους!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ