Θερμοπύλες Κω: Η ΔΟΛΕΡΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

119
2854

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» ΚΩ

198 έτη από την Επανάσταση του -21

Η ΔΟΛΕΡΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

«Να έχετε θεμέλια της Πολιτείας την ομόνοια, τη Θρησκεία και την φρόνιμον ελευθερία» (Κοσμάς ο Αιτωλός)

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, από τους μεγάλους πρωτεργάτες του ξεσηκωμού του -21, μιλώντας σε μαθητές Γυμνασίου, είπε μεταξύ των άλλων: «Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν είχαμε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μια βροχή έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας…». Πράγματι, η Επανάσταση του 1821 ξέσπασε σε αντίθεση με κάθε έννοια ρεαλισμού, με την «Ιερά Συμμαχία» να κυριαρχεί στην Ευρώπη και να επεμβαίνει, όπου κινδύνευε μοναρχικό καθεστώς και φυσικά ο Σουλτάνος συμπεριλαμβανόταν στους ευνοούμενους μονάρχες.

ΝΕΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ

Και σήμερα, η σύγχρονη «Ιερά Συμμαχία» του Νεοφιλελευθερισμού και του αδηφάγου Παγκοσμιοποιημένου Κεφαλαίου ελέγχει την εξουσία στη μεγαλύτερη έκταση του Πλανήτη, με υποχείρια τις Κυβερνήσεις που υποτίθεται ότι εκλέγονται από τους λαούς, για να υπηρετήσουν και να υπερασπιστούν τα δίκαιά τους! Στο σύνολό τους τα πολιτικά κόμματα δίνουν καθημερινά εξετάσεις, ώστε να πείσουν το διεθνές σύστημα νομής της εξουσίας, ότι είναι καλύτεροι διαχειριστές των εντολών και αξίζει αυτό να εκτιμήσει την υποτέλεια και να παρατείνει την παραμονή στην εξουσία. Οι της αντιπολίτευσης, περιμένοντας τη σειρά τους να κληθούν να κυβερνήσουν το ίδιο σύστημα, κόπτονται υπέρ του λαού, του οποίου τα δίκαια παραβλέπει η κυβέρνηση, χωρίς ποτέ να αναφέρουν για χάρη τίνος συμβαίνει αυτό. Ο λαός ποτισμένος από την ιδιοτέλεια και την απληστία των ηγετών του, χωρίς ενημέρωση και παραπληροφορημένος, ολισθαίνει στο εξαιρετικά επικίνδυνο για την εθνική συνοχή πεδίο αντιπαράθεσης με κύρια προσόντα τον φανατισμό, τις αλληλοκατηγορίες με τελικό αποτέλεσμα την πόλωση και την ανάδυση της δολερής διχόνοιας. Έτσι, μέσα από μια πολεμική υστερία μπαίνει σε κίνδυνο η ανεξαρτησία της χώρας, σε ένα περιβάλλον, όπου ευρύτεροι συσχετισμοί Δυνάμεων πρέπει να ληφθούν υπόψη με σύνεση και συναίνεση, αφού ακρότητες συχνά λειτουργούν ως προβοκάτσιες υπέρ των ισχυρών των κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων και των επικυρίαρχων αντί υπέρ του Λαού και των Δικαίων του! Ο φανατισμός, η εμπάθεια, η φαύλη εγωπάθεια και το κομματικό πάθος διευκολύνουν τους επικυρίαρχους, που διαιωνίζουν με το «διαίρει και βασίλευε», χρόνια τώρα, την κυριαρχία τους στη χώρα. Η διχόνοια τρέφει το εμφυλιοπολεμικό μίσος, την πόλωση, το διχασμό και αποτελεί τη διαχρονική κατάρα του Έθνους μας, που φαίνεται να μας ακολουθεί ως παρακαταθήκη.

Έτσι, όπως τον 19ο αιώνα οι ξένοι «προστάτες» βοήθησαν στο να εκδιώξουμε τον Οθωμανό κατακτητή για να γίνουν οι νέοι δυνάστες μας, έτσι και σήμερα, αντί οι εκλεγμένες κυβερνήσεις να χαράσσουν την οικονομική και νομισματική πολιτική της χώρας και να λογοδοτούν αποκλειστικά στο εκλογικό σώμα που τις ψηφίζει, δεσμεύονται από Μνημόνια και «σύμφωνα σταθερότητας» και τις υποδείξεις των γραφειοκρατικών μηχανισμών των Βρυξελλών και γίνονται μνημονιακοί λακέδες και πειθήνια όργανα του Βερολίνου και των τεχνοκρατών δυναστών μας, οδηγώντας τη χώρα στη φτωχοποίηση και την υποθήκευσή της! Κάτι ανάλογο, έγραφε τότε, με πόνο ψυχής και ο Μακρυγιάννης: «Οι πολιτικοί μας και οι ξένοι τρώγονταν και καθένας κύτταζε να περισκύση η δική του φατριά. Άλλος το ήθελε Αγγλικόν, άλλος Ρουσσικόν, άλλος Γαλλικόν. Οι Αντιβασιλείς μας τήραγαν κι αυτείνοι να πάρουν κάνα λεπτό, ότι στην Ελλάδα πύραν αλώνι να αλωνίζουν». Όντως, η χώρα και σήμερα είναι ένα αλώνι, που αλωνίζουν οι ξένοι και ούτε αλωνιστικά δεν δίνουν.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Γι’ αυτό, αγαπητοί μας συνέλληνες ας μην πέφτουμε στην παγίδα. Το δίλλημα πρόοδος ή συντήρηση δεν υπάρχει! Το δίλημμα είναι συμφωνία στον πυρήνα της πολιτικής για ενότητα και ομοψυχία, ώστε να αναχαιτισθεί η αλλοτρίωση και το ξεπούλημα της Πατρίδας. Είναι η ανιδιοτελής βούληση να ενωθούν οι πολιτικές δυνάμεις και κατά συνέπεια οι πολίτες σε ένα κοινό στόχο: τη σωτηρία της Πατρίδας και του πολύπαθου Λαού μας!

Βλέποντας ο Κολοκοτρώνης το μεγάλο κακό που γινόταν από τη «δολερή διχόνοια», το 1824-αφού σκοτώθηκε ο σπουδαίος γιος του Πάνος- παραδόθηκε και τον «έκλεισαν» στην Ύδρα. Στο Ανάπλι που επέστρεψε είπε: « Πριν έβγω στο Ανάπλι έριξα στη θάλασσα τα πικρά τα περασμένα κάνετε και εσείς το ίδιο! Στο δρόμο που περνούσαμε να’ρθουμε στην εκκλησιά, είδα να σκάβουν κάτι άνθρωποι. Ρώτησα και μου’πανε πως σκάβουν για να βρούν θησαυρό. Εκεί, στο λάκκο μέσα, ρίχτε κι εσείς τα μίση τα δικά σας. Έτσι, θα βρεθεί και ο κρυμμένος θησαυρός». Το πρώτο βήμα, λοιπόν, για την ενότητα η μετάνοια και αλληλοσυγχώρηση! Δεν υπάρχει πλέον νερό ανευθυνότητας για να νίψει κανείς τας χείρας του παρά μόνο ύδωρ συνυπευθυνότητας και μετάνοιας.

Όταν του Κολοκοτρώνη του διάβασαν την απόφαση θανάτου στο δικαστήριο της ντροπής των Βαυαρών είπε: «Μνήσθητί μου, Κύριε, όταν έλθεις εν τη βασιλεία σου». Το είπε με φωνή άτρεμη και έκαμε το σταυρό του. Το δεύτερο βήμα, να ξαναβρούμε την βαθιά, ορθή και αταλάντευτη πίστη των προγόνων μας στην Ορθόδοξη Πατερική Παράδοση. Τη γνώση της εθνικής πολιτιστικής ιδιομορφίας μας, στοιχείο της οποίας, αδιαίρετον και ομοούσιον είναι η Ορθόδοξη Χριστιανική διδασκαλία, Πίστη και Παράδοση. Η Αγία Τριάς εν μονάδι ως Θεός μας δείχνει μια κοινωνία προσώπων, που η ύπαρξη του ενός προϋποθέτει την ύπαρξη των άλλων. Η τήρηση του ευαγγελικού λόγου και η πίστη στον Ιησού Χριστό είναι η αληθινή Οδός στο αδιέξοδο και την ποθητή ενότητα του «ίνα εν ώσιν».

Μήπως, η μανία του εξευρωπαϊσμού συνδέθηκε με την αποσύνδεση από την Ελληνορθόδοξη Παράδοση και όλα τα συστατικά της, ώστε να καταστεί πιο εύκολη η αποικιοποίηση που ήδη αρχίσαμε να βιώνουμε; Πόσο δίκιο είχε ο Γέρος του Μοριά όταν έλεγε: «Πετούν πέτρες στις καρυδιές που έχουν καρύδια». Πόσο δε αποκαλυπτικός είναι ο Γερμανός ιστορικός Jakob Falmerayer που από τον 19ο αιώνα είχε προχωρήσει στην ταύτιση Εληνισμού Ορθοδοξίας γράφοντας: «Απ’έξω, ας το θυμούνται αυτό εις την Ευρώπη. Όλες οι επιθέσεις κατά του ελληνικού έθνους, που είναι ταυτόσημο με το ανατολικό δόγμα, είναι μάταιη προσπάθεια. Ο κίνδυνος μπορεί να είναι μόνο εσωτερικός». Από μέσα δεν άνοιξε η κερκόπορτα για την υποθήκευση της χώρας και την καταλήστευση του λαού; Όμως, σύντομα, ο λαός, ο φύλαξ της Ελληνορθόδοξης Πίστης και Παράδοσης θα σπάσει το πολιτικό σύστημα-απόστημα για να ξεφύγει από τα χέρια των ξένων και ντόπιων δυναστών του και να ξαναβρεί την χαμένη περηφάνια και τιμή του. Αμήν, γένοιτο!

119 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην πατριωτική ομάδα «θερμοπύλες» αυτό που προέχει είναι η ομόνοια η ομοψυχία και η εθνική ενότητα και όλοι οφείλουμε να δουλέψουμε σε αυτή τη βάση…!

  2. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ τους άθεους απάτριδες ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ των δυναστών μας

    Και όμως πάντα η κερκόπορτα ανοίγει από μέσα! Βλέπε ξεπούλημα Μακεδονίας Αιγαίο Θράκη

  3. Στους νέους ναζιστές γερμανούς κατακτητές και τα αργυρώνυτα φερέφωνα τους.

  4. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΛΕΓΕ Κ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Κ Μ ΑΥΤΑ Κ ΑΥΤΑ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Κ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ Κ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΙ Κ ΣΑΣ ΞΕΒΟΛΕΨΑΝ Κ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΦΑΓΑΚΙ ΔΑΝΕΙΚΟ Ε?ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΩΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ

    • Μήπως το μελάκι το τρώτε εσείς και βολεύεστε προσποιούμενος με την σημερινή δαιμονική κατάσταση γιατί ο λόγος σας μόνο χσιρεκακία μίσος και εμπάθεια εμπεριέχει! Κρίνοντας κρίνεστε και εσείς οπότε αφού αυτοί είναι γνωστοί αφήστε να ξέρουμε ποιος είστε για να έχουμε κριτήρια επιλογής! Αν τολμάτε γράψτε το ονοματάκι σας με τα σχόλια σας κάτω από το άρθρο όποτε αυτό δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο! Αλλιώς σταματήστε τα διχαστικά κακαρίσματα!

    • Παιδια του συστήματος που τα εγκεφαλοπλύνουν και τα εχουν φλομώσει στα παραισθησιογόνα τα άμοιρα γιαυτό και δεν μπορεί κανείς να τα κατηγορήσει παρα να τα καταλάβει και να τα πληροφορήσει σωστά!

  5. Ψυχωθείτε μωρέ!! Ιντα που θα μας κάνουν ! Βγείτε όξω και υψώστε τις σημαίες και παντού ας αντιλαλούν τα δημοτικά μας τρσγούδια ο ύμνος στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας! Πέφτουν οι άθεοι ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ και υποστηρικτες της διαστροφής της σνωμαλίας και της πλεκτάνης όργανα όντας του αντιδίκου!

  6. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΊΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ! ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΡΟΝΗΣΗ! ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΛΜΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΦΡΟΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!

  7. Η νέα κατοχή χώρας κσι λαού μόνο με φρόνηση και πίστη στο Θεό μπορεί να αντιμετωπιστεί! Αν διαβάσετε τον επίλογο του σρθρου κσι με βάση τον FAlmerayer ο εχθρός είναι εντός με πρλωτο και πιο επικίνδυνο το σύριζαα

  8. Η ηγεσία του σύριζα δεν μπόρεσε ν α σταθεί υπεύθυνα απέναντι στο λαό και την ιστορία μας….πρόβαλε λαθεμένα πρότυπα κσι ουσιαστικά υπονόμευε τα πραγματικά συμφέροντα της χώρας και του λαού.

  9. Είμαστε φορείς της ελληνικής αρετής που επιτάσσει ανάκτηση ή προάσπιση της ελευθερίας με κάθε θυσία.

  10. Στη συριζαική γλώσσα ξέρουμε ότι ο όρος «ορθολογικοποίηση» παραπέμπει σε υποχωρήσεις, παραχωρήσεις, και ….»έντιμους» συμβιβασμούς!!!

  11. Εις τη μνήμην του πρωτεργάτη Ρήγα Φεραίου του οποίου την μνήμην τελούμε!

    Για να μπορέσεις να θερίσεις με την εύνοια του Θεού πρέπει έγκαιρα και πρώτα να σπείρεις !
    Και για να έχεις και εσύ το δικαίωμα να πεις, όταν σε οδηγούν στο θάνατο : «Αρκετόν σπόρον έσπειρα»

  12. Ο Θεος να μας φωτίσει να δούμε και να καταλάβουμε που πραγματικά μσςωοδηγολυν!

    • γιατι δεν τραβάτε προς Ανατολή μεριά, που τόσα κράτη ειναι βαθιά θρησκευόμενα, οπου οι γυναικες γεννοβολούν στη λάντζα (το μουλτιτασκινγκ δεν αποτελεί αμαρτία), οι γκει ρίχνονται απο ταράτσες, ακολουθούν πιστά (ας μην κοροϊδευόμαστε, καμια σχεση με εσας) τις γραφές κατα λεξη, οι άπιστοι, οι άθεοι και οι λοξοδρομημενοι αποκεφαλίζονται; Θα γλιτώσετε και απο τους γελοίους αριστερούς, και απο τους επικίνδυνους κομμουνιστές και απο τους μισο-πιστους και άθεους. Σας ταιριάζει τοσο πολυ η Ανατολή που δεν φαντάζεστε ποσο ευτυχισμένοι θα ειστε εκει. Και σταματηστε να γυροβολατε στα ιντερνετ του διαβολου, δεν ξερετε οτι ειναι αμαρτια; Θελετε να καταλήξετε στο σπαμ φόλντερ της κολάσεως;

      • Πες τα ρε φίλε!!!Μας τα χουν πρήξει πραγματικά!Στο fb κάτι τέτοιους τους κάνεις διαγραφή και αποκλεισμό!!!

    • πόσες μετάνοιες και ποσα τάματα απαιτεί; Εκτος και αν αυτόματα συγχωρείται για τη διασκέδαση που προσφέρει.

        • ανορθογραφία σας αντέχουμε. Επισης την αστείρευτη αγάπη σας – και αυτήν το ίδιο.

  13. Διώξτε από τις ψυχές σας το μίσος το δεξιόστροφο κσι αριστερόστροφο φασισμό και τη συνακόλουθη ραθυμία ως και το σκοτάδι της αμέλειας και ας εργσστούμε με επιμέλεια για την σωτηρία της πστρίδας μας οικονομική εθνική πολιτιστική και φυσικά τη σωτηρία της ψυχής!

  14. Παιδιά να μσθετε να ακούτε κσι όχι μόνο μα σκούγεστε! Αρκετά καταστρλεψατε τη χώρα!

  15. Δικαίωμα μετανοίας έχει μόνον αυτός που έχει την ελευθερία της επιλογής!

    Για αυτό φροντίστε πρώτα να απαλλαγείτε από τα αφεντικά σας και μετά έχετε το δικαίωμα να κάνετε ότι θέλετε!
    Και όχι όπως ο Γεννάδιος, να προσεύχεται κλινήρης μέσα στο κελί του και με τοιχοκολλημένο τον αφορισμό αυτού που πολεμούσε στις επάλξεις για την ελευθερία του!
    Ο σκλαβωμένος δεν έχει το δικαίωμα για οτιδήποτε!
    «Καλύτερη μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή»

  16. Σε ποιόν αιώνα ζείτε; Τί παρωχημένη φρασεολογία είναι αυτή και ιδέες που θα έκαναν τον μεσαίωνα να κοκκινίσει; Χασταγκ ινκουιζίσιον νάου.

      • Γεια σου μεγάλε Ελληνα αγωνιστή αρχιπατριωτη που στέλνεις τα μηνύματα απο την πρώτη γραμμή, χωμένος μεσα απο τα χαρακώματα, την κρύα τούτη νύχτα. Στο ενα χέρι το καριοφίλι, στο αλλο το σμαρτφον.

      • Μπραβο. Τις αφομοιώνετε τις λέξεις που σας γράφουμε. Ζωη και αηδίες. Το καλύτερο φροντιστήριο ειναι εδω μεσα. Λεξη της ημέρας: τρωγλοδύτης.

  17. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗ ΜΑΣΑ Κ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΟΛΑΘΕΙ ΠΑΤΕ Α ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΡΤΣΑΣ ΜΠΑΛΑΣ Κ ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑ Α ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΩΤΑΚΙΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ

  18. Ο μηδενισμός και ο φασισμός της φίμωσης της αντίθετης άποψης καθώς και ο χαρακτηρισμός της ως ακροδεξιάς, δηλώνει το νεότυπο σταλινοφασισμό των μπολσεβίκων οι οποιοι αφού εξαπάτησαν το λαό και ήρθαν στην εξουσία ξεπουλούνολα τα ασημικά της χώρας

    • σας φίμωσε, σας έκλεισε το στόμα ή σας απείλησε οτι θα σας το κλείσει εδω μεσα; Οταν εδω χρυσαυγιτες συμφωνούν σε ολα με τους Θερμοπυλες και οι δεύτεροι δεν τους επιπλήττουν, γιατι ο χαρακτηρισμός ‘ακροδεξιοι’ αποτελεί ‘μηδενισμος’; Γιατι ντρέπονται (και ντρεπεστε) να παραδεχθείτε τις ομοιότητες;

      • Αφήστε τις κομματικές ταυτότητες και υψώστε την ελληνική σημαία της λευτεριάς υπόδουλοι των ξένων

        Προφανώς και δεν μπορείς να καταλάβεις το νόημα του άρθρου και μπερδεύεις τις βούρτσες με κάτι άλλο!

    • Μην κανετε πως σας διαφεύγει. Και τις απειλές σας, τις γεμάτες με αγάπη και στοργή απειλές σας.

  19. Με το που κοπήκαν οι επιδοτήσεις και το παραδάκι από την ΕΕ και στέρεψαν οι τσέπες για τα μπουζούκια και τις ρωσσίδες το ρίξανε όλοι στον εθνικισμό και τους φταίνε οι εβραίοι, τα ελοχίμ, τα σεραφείμ, ο τσίπρας, ο γιούνκερ κλπ…

  20. Δεν τους ενδιαφέρει η χώρα αρκεί να ξανακερδίσουν τις εκλογές

    Η απονομή.ή της ιδιότητας του Έλληνα πολίτη που θέλει ο ΣΎΡΙΖΑ να δώσει σε λαθρομετανάστες προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές υπονομεύει την εθνική και κοινωνική συνοχή από τους αυξανόμενουε μεγάλους αριθμούς αναφομοίωτων αλλοδαπών που περί το 85% είναι οικονομικοί πρόσφυγες.

  21. ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΡΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΕΘΝΟ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΥΣΙΩΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΒΙΑΣΤΈΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  22. Εντολές εκτελούν οι αθεόφοβοι και διασφαλίζουν τα συμφέροντα τους

  23. Γιατί ακύρωσε την επίσκεψη της στη Τρίπολη η κ. Παπακώστα και στη Λάρισα ο κ. Παππάς;;;;; Τρέμουν την οργή των Ελλήνων για ρα εθνικά τους εγκλήματα!

  24. Αντιδρούν τα κατακάθια των κομματικών σωλήνων που βλέπουν τον λαό να εγείρεται!!

    Πραγματικά το δίλλημα δεν είναι πρόοδος ή συντήρηση αλλά η Ελλάδα και ο λαός μας!

  25. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ…

  26. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΜΗ ΤΩΝ ΚΥΡΑΚΑΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΌΡΩΝ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΊΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΘ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΚΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ

  27. Σήμερα όλοι στην παραλιακή λεωφόρο να τιμήσουμε την εθνική μας ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΊΑ και τα παιδιά μας που θα παρελάσουν! Ολοι με μια σημαία! Υπέρ πίστεως και πατρίδος ο αγώνας και σήμερα! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

  28. Ο θεός υπέγραψε την ελευθερία της πατρίδας μας κσι δεν την παίρνει πίσω!

    • Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την υπέροχη πρόταση, και αναρωτιέμαι

      ποιός μιλαει ετσι στον 21ο αιώνα; Χασταγκ χόλι γκλίτσα

  29. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΥΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΈΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙΡΙΖΟ!

  30. Μπράβο στα μέλη των θερμοπυλών που με πολλή δύναμη ψυχής και περηφάνεια συμμετείχαν στην εθνική επέτειο υψώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία και διατράνωσαν την ελληνικότητα ρης Μακεδονίας μας!

      • Στον καναπέ σας και τη νιρβάνα σας στον κόσμο σας στην ειρωνεία σας πνιγμένος by yourself!

        • Ελληνα Σπαρτιατη, ξαγρυπνε αγωνιστή, το γουάι φάι πιάνει καλυτερα το βράδυ ή χρησιμοποιείς τα δόρατα και την ασπίδα για ενίσχυση σήματος; Να προσεχεις μη δει ο εχθρός την οθονη του αιφον.

  31. Αφήστε τους διαξιφισμούς και τις αντιθέσεις, και απολαύστε τη συγκεκριμένη Ηeavy Μetal κομματάρα (που γράφτηκε για την Επανάσταση του 1821) από το Ελληνικό συγκρότημα Marauder!!
    Marauder – The Greek Revolution Begins
    https://youtu.be/M6Xofy5BlQk

  32. Εθνική υπερηφάνεια από άκρη σε άκρη της ελληνικής επικράτειας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου!

  33. Οι θερμοπύλες ενώνουν! Τους χαρήκαμε στην παρέλαση! Με τόλμη φρόνηση και διάκριση!

    Οι Έλληνες ενωμένοι χτίζουν Παρθενώνες!!@

    • καποιος σε μια τοπική παρέλαση και πως τις δείχνει; Οσο για τους Παρθενώνες, περασμένα μεγαλεία.

    • παλι κανετε διπλόποστ τις σπουδαίες αναρτήσεις σας; Αφήστε πια αυτη τη σατανική και ρημάδα τεχνολογια.

      • Στον καναπέ σας και τη νιρβάνα σας στον κόσμο σας στην ειρωνεία σας πνιγμένος by yourself!

        • απο την πρώτη γραμμή της μάχης, αξιαγαπητε ελληνα πατριωτη μαχητή, να ζηλέψουμε εμεις απο τον καναπέ. Στειλε ενα γιορσελφι.

      • Αν δεν σας αρέσει "αλλάξτε κανάλι" , αλλά μάλλον σας αρέσει ή σας τσιγκλάει....

        Αφήστε εσείς τις σπουδαίες αναρτήσεις και τα λόγια τα μεγάλα με τις εξυπνάδες και αφληστε τον καθένα να εκφραστεί όπως νομίζει!

        • να εκφράζεστε οπως θέλετε. Ποιος δε σας αφληνει; Σε όποιον δε σας αφληνει: παρακαλώ αφληστε τον.

      • Το καταλάβαμε Στιβ Τζομπζ του πατριωτικού γουάι φάι. Δεν ειναι απαραίτητο να εξηγείτε τις διπλοαναρτήσεις σας. Έλεος πια. Θα πάθουμε τιποτα απο τα γελια.

  34. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΟΡΤΆΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΆΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΛΑΏΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

  35. Μπραβο !! Πολυ ωραιο αρθρο!!! Ενοτητα!!!Δυστηχως ομως οι καιροι ειναι δυσκολοι,φοβαμαι οτι εαν δεν επικρατησει η λογικη (οχι απο τους πολιτικους,αλλωστε δεν εχουν)θα εχουμε μεχρι και ενφιλιο.Να ξεκαθαρησουμε κατι σε πολους,το να εισαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ δεν σημαινει οτι εισαι Εθνικιστης.Οποτε για μενα το παρον και το μελον της Πατριδας στηριζεται στο παρελθον…Δηλαδη:Το γνωστο τριπτυχο Πατρις,Θρησκεια,Οικογενεια..Εχουν φερει διχονοια στην θρησκεια,τωρα περναν και στην Πατριδα,οσο για την οικογενεια οσο μπορει κραταει ακομα.Αρα παντου υπαρχει το διαιρειν και βασιλευε…Πως θα αλλαξει??Μονο με παιδεια…

    • οταν ομως οι ιδεολογίες σας στο σύνολο ειναι ακριβως ίδιες με αυτες των χρυσαυγιτων, ακροδεξιών, εθνικιστών (και οι οποίοι υποστηριζουν τις ιδεες σας εδω μεσα), ε, τι να κανουμε, ειστε ολοι μια παρέα. ‘Δυστηχως’ για παρέμβαση στην παιδεια τέτοιων ενηλικων ανθρώπων ειναι μαλλον πολυ αργα. Χασταγκ τρόγκλονταϊντς.

  36. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να διώξουμε τους νέους δυνάστες της χώρας! Σωστά το επισημαίνει το σρθρο ο εχθρός είναι εντός των πυλών!

  37. Πρόβλημα οι ακραίοι πατριώτες που αντί να συνεισφέρουν σε μια κοινή προσπάθεια αποτίναξης των σύγχρονων δειναστών ουσιαστικά αποτελούν τροχοπέδη στην όλη προσπάθεια! Ακόμη και η εκδήλωση των πατριωτικών μας αισθημάτων πρέπει να γίνεται με μέτρο διάκριση και φρόνηση! Κάποιοι έχουν κολλήσει στις ΘΕΡΜΟΠΎΛΕΣ εκμεταλευόμενοι το καλό τους όνομα και την δυνατότητα που τους δίνεται να φαίνονται! Ηδη μαθαίνουμε έγινε μια αποπομπή συνεργαζόμενου γιατρού μάλιστα και θα ακολουθήσουν και άλλοι που δεν θα συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της ηγετικής ομάδας των Θερμοπυλών που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία με έντονο φιλανθρωπικό έργο!

  38. Για 4 χρόνια στον πάγκο και θα καταλάβουμε τι κέρδιζαν αυτοί κσι τι εμείς χάναμε

    Καμία ψήφος στους μνημονικούς λακέδες και στα κομματικά πειθήνια των δανειστών

  39. Την επόμενη Κυριακή ραντεβού στο χώρο του Επαρχείου στην υποστολή της σημαίας

  40. Η Ελλάδα τελικά σύμφωνα με κάποιους «δημοκράτες» γέμισε με ακροδεξιούς σε ποσοστό…. 75%! Οι μόνοι γνήσιοι δημοκράτες είναι οι 153 που ψήφισαν Πρέσπες..

  41. Δυστυχώς ο Γεννάδιος δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, ο οποίος γονυκλινής μέσα στο κελί του μετανοούσε με τοιχοκολλημένο τον αφορισμό αυτού που πολεμούσε στις επάλξεις για την ελευθερία του!
    Κατά τα άλλα: «ΑΛΗΘΕΥΩΝ ΕΝ ΑΓΑΠΗ»
    «Ουαί και αλλοίμονο Γραμματείς και Φαρισαίοι, Υποκριτές»

  42. Κατά τα άλλα: «ΑΛΗΘΕΥΩΝ ΕΝ ΑΓΑΠΗ»
    «Ουαί και αλλοίμονο Γραμματείς και Φαρισαίοι, Υποκριτές»

  43. Ή όποιος σήμερα αντέχει ακόμα να λέει αλήθειες θέλει «γιατρό»;
    Ή δικαίωμα λόγου σήμερα πρέπει να έχουν μόνο οι υποκριτές;

  44. Τυχαια η δημοκρατικοτατη καταδικη του Σωκρατη εις θανατον απο τους Αθηναιους;
    Τυχαια η ατιμωρητη των Αγιων Αναργυρων απο τους διδασκαλους τους;
    Τυχαιος ο λιθοβολισμος του Ιπποκρατη,μεσω του τοτε Ιερατειου της Κω, απο τους τοτε Κωες;
    Μηπως δεν ειναι τυχαιος και ο εις βαρος του Λαμπριανιδη απο το νυν της Κω;

    • Οταν κανετε πάστε τις ίδιες αναρτήσεις σας σε διαφορετικά άρθρα των Θερμοπυλων,

      το κωμικό τους περιεχόμενο/μεγαλείο ανακυκλώνεται και κουράζει. Δεν μπορειτε να γινεται λιγο πιο κριέιτιβ?

  45. Τυχαία η δημοκρατικότατη καταδίκη του Σωκράτη εις θάνατον από τους Αθηναίους;

    Τυχαία η ατιμώρητη «θανάτωση» των Αγίων Αναργύρων από τους διδασκάλους τους;

    Τυχαίος ο λιθοβολισμός του Ιπποκράτη, μέσω του τότε Ιερατείου της Κω, από τους τότε Κώες;

    Μήπως δεν είναι τυχαίος και ο «Πανελλήνιος Συκοφαντικός Λιθοβολισμός των 66σελίδων» εις βάρος του Λαμπριανίδη από το νυν «Ιερατείο» της Κω;

    • Επειδη ο πρακτικός, ο έξυπνος ο Έλληνας δεν πιστεύει σε δεισιδαιμονίες και αηδίες,

      αφηστε καλυτερα τα αιφονς του σατανα και πιάστε τις δάδες και τα δρέπανα να παρετε την τύχη στα χέρια σας, μονο οπως εσεις ποθειτε και ξερετε.

  46. Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίζετε να «σκίζετε και τα ιμάτιά σας»,
    στις Συναγωγές σας κατά του Λαμπριανίδη,
    κάνοντας χρήση της υποδειγματικής πειστικότητας των πρωτοτύπων σας;!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ