Θρήνος πρώτος νεκρός της κακοκαιρίας: Που βρέθηκε η σορός του 33χρονου στη Ζάκυνθο

0
306

Ποιος ο 33χρονος που σκοτώθηκε λόγω της κακοκαιρίας στην Ζάκυνθο και που βρέθηκε το άψυχο σώμα του;

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο ο 33χρονος Γιώργος Ζουπάνος που αγνοείτο στη Ζάκυνθο λόγω κακοκαιρίας.

 

Το αυτοκίνητο του 33χρονου βρέθηκε σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου της Ζακύνθου, όπως αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές του νησιού.

Το σώμα του 33χρονου βρέθηκε 3 χιλιόμετρα μακριά από το αυτοκίνητό του σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Από νωρίς το πρωί πυροσβέστες, αστυνομικοί και δυνάμεις της ΕΜΑΚ, αναζητούσαν τον άτυχο 33χρονο Γιώργο, το αυτοκίνητο του οποίου είχε βρεθεί σε χαντάκι.

Κάτοικοι της περιοχής της Ζακύνθου ήταν εκείνοι που τελικά τον βρήκαν νεκρό το απόγευμα μέσα σε λάσπες 3 χιλιόμετρα από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Λίγο πριν πέσει το σκοτάδι και με την συνδρομή των ειδικά εκπαιδευμένων ανδρών του πυροσβεστικού σώματος, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν με τον εντοπισμού της σορού του 33χρονου νεαρού που χθες τη νύχτα παρασύρθηκε από τεράστιες ποσότητες νερού.

Ο 33χρονος νεαρός άντρας είχε βγει χθες το βράδυ με παρέα για να διασκεδάσει.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία γνωρίζει ότι μέχρι τις 02:30 τα ξημερώματα ο 33χρονος βρισκόταν σε μπαρ της Ζακύνθου. Στην συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν.

Περίπου στις 08:00 το πρωί, συγγενής του ειδοποίησε τον αδελφό του, ότι το αμάξι του 33χρονου βρισκόταν πεσμένο σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στο χωριό Βανάτο της Ζακύνθου, μερικά μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι του.

Ο αδελφός του 33χρονου αμέσως ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία Ζακύνθου και την αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες.

Πρόγνωση καιρού:

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα εκδηλωθούν αρχικά στα βόρεια, βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές του ανατολικού Αιγαίου και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

Άνεμοι: νότιο 4 έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός τη Δευτέρα (28/11/2016)

Βροχές θα εκδηλωθούν τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στη Μακεδονία και τη Θράκη ενώ από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στα υπόλοιπα βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές  τη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και από το βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στα υπόλοιπα βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακά τα φαινόμενα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς τοπικά 7 μποφόρ με την θερμοκρασία να σημειώνει βαθμιαία πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ