Μεγάλη ανατροπή με αλυσοδεμένο πτώμα Χαλκιδική: Τι ανακάλυψε ο ιατροδικαστής

0
3347

Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής για το πτώμα που βρέθηκε αλυσοδεμένο στη Χαλκιδική;

Η είδηση της εύρεσης του αλυσοδεμένου πτώματος στη Ν. Ποτίδαια συντάραξε την τοπική κοινωνία, ενώ οι αρχές ψάχνουν επισταμένα για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Έχοντας σήμερα την ιατροδικαστική εξέταση στα χέρια τους, οι αρχές οδηγούνται στην εκδοχή της αυτοκτονίας.

Από την ιατροδικαστική εξέταση αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, αφού η σορός δεν είχε κανένα τραύμα.

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι το σημάδι στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, δεν ήταν τραύμα, όπως αρχικά εκτιμήθηκε, αλλά προϊόν αλλοίωσης, λόγω της σήψης.

Ο άντρας ηλικίας περίπου 50-55 χρόνων, τύλιξε το σώμα του με χοντρές αλυσίδες και τοποθέτησε τέσσερα βαρίδια στη μέση του, πριν πέσει στο νερό.

“Ήταν αποφασισμένος για την αυτοχειρία”, δήλωσε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, προσδιορίζοντας το θάνατο σε τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την ανεύρεση της σορού.

 

Οι αρχές έκαναν λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων για να οδηγηθούν στην ταυτότητα του νεκρού και ερευνούν την εξαφάνιση ενός άντρας ηλικίας 51 χρόνων την περασμένη Πέμπτη από την περιοχή Χαριλάου, καθώς πολλά στοιχεία ταιριάζουν με την σορό που βρέθηκε, όπως το ύψος που είναι γύρω στο 1.84 μ., τα γκρίζα μαλλιά και τα ρούχα.

Το πτώμα εντόπισε χθες το απόγευμα ένας διερχόμενος οδηγός από παράπλευρη οδό της Νέας Ποτίδαιας.

Ήταν σε βάθος 50-60 εκατοστών από την επιφάνεια του νερού, ενώ διακρίνονταν καθαρά και οι αλυσίδες που έφερε γύρω από την μέση του. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το λιμενικό σώμα, που παρέλαβε την σορό.

Φρίκη στη Χαλκιδική: Βρέθηκε πτώμα αλυσοδεμένο στη θάλασσα. Τι έβαλαν στο σώμα για να βυθιστεί [φωτο]

Ποιο το πτώμα που βρέθηκε αλυσοδεμένο στη Χαλκιδική;

Μαφιόζικη εκτέλεση φέρνουν στο μυαλό τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με το πτώμα που εντοπίστηκε αλυσοδεμένο στην Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, δεμένος με αλυσίδες στο κεφάλι και στη μέση ήταν ο άνδρας που εντοπίστηκε από περαστικό, στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, ενώ όπως φαίνεται και από τις εικόνες–ντοκουμέντο, που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, υπήρχαν και βαρίδια στο σώμα, προκειμένου να μείνει στο βυθό.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος φορούσε μπλε καρό πουκάμισο τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για την ταυτότητα του.

Ένας κάτοικος της περιοχής τον εντόπισε, καθώς είδε το πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

 

Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα φέρει και τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ο θάνατος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι σχετικά πρόσφατος.

Δύτης του Λιμενικού βούτηξε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή, αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν τις αρχές να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Διαβάστε ποια η ομολογία σοκ δολοφόνου της Ζέμπερη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ