Νόμιζε πως έκανε burn out αλλά «έκαιγε» τον συμπλέκτη (VIDEO)

0
651

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε οδηγό Corvette να μην έχει ιδέα τι κάνει και βλέποντας τον καπνό να νομίζει ότι καίει τα ελαστικά του αυτοκινήτου και να συνεχίζει. Είναι η πρώτη φορά όμως που το βλέπουμε αυτό να συμβαίνει με μια Z06 του 2019.

Αυτό το κλιπ κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο πριν από λίγες ημέρες και δείχνει κάποιον που προσπαθεί να “κάψει” τα πίσω ελαστικά.

Παρόλο που δεν είναι σαφές εάν ήταν ο ιδιοκτήτης πίσω από το τιμόνι, το άτομο που οδήγησε σίγουρα θα έπρεπε να είχε δοκιμάσει τις ικανότητές του σε κάτι φθηνότερο πριν κάνει προσπάθεια για burn out σε ένα αυτοκίνητο όπως η C7 Z06. Στην προσπάθειά του να ξεκινήσει ένα burn out, ο οδηγός της ατυχήσασας Corvette, αφήνει απότομα το συμπλέκτη και δίνει πολύ γκάζι. Το αποτέλεσμα είναι να προκύπτει καπνός κάτω από το αυτοκίνητο, με συνέπεια να νομίζει ο οδηγός πως πετυχαίνει το στόχο του και να συνεχίζει με το γκάζι.

Έλα όμως που οι τροχοί δεν περιστρέφονται… Ένας πιο έμπειρος οδηγός θα μπορούσε να καταλάβει πως ο καπνός δεν προέρχεται από τα ελαστικά μια και δεν έχει την ίδια μυρωδιά, ενώ θα διέφερε και ο κραδασμός μέσα στο αυτοκίνητο από τους περιστρεφόμενους τροχούς στο ίδιο σημείο. Σίγουρα πάντως, η ζωή του συμπλέκτη στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, περιορίστηκε κατά πολλές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, κάτι που θα αποδειχτεί αρκετά «τσουχτερό» στον τελικό λογαριασμό για τον ιδιοκτήτη.

Πηγή: newsauto.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ