Υπόθεση Μπεν: Τα 60 αντικείμενα που θα… ρίξουν φως στην εξαφάνιση – Βρέθηκαν κι άλλοι αρχαίοι τάφοι

6
3395

Οι Βρετανοί αστυνομικοί έχουν στρέψει την προσοχή τους σε πολύ συγκεκριμένα ευρήματα.

Μετά από τρεις εβδομάδες συνεχιζόμενων ερευνών, αμέτρητα σενάρια και την αγωνία της οικογένειας του μικρού Μπέν Νίνταμ να συνεχίζεται, οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται σε 60 αντικείμενα που ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια των ανασκαφών και τα οποία θα σταλούν σε ειδικά εργαστήρια στο Νότιο Γιορκσάιρ για περαιτέρω αναλύσεις.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί έχουν μετακινήσει και ερευνήσει 800 τόνους με χώμα και μπάζα, χωρίς ωστόσο να δοθεί οριστική απάντηση στην εξαφάνιση του άτυχου παιδιού, πριν από 25 χρόνια.

Οι μεγαλύτερες ελπίδες για να δοθεί μια οριστική απάντηση στην εξαφάνιση του παιδιού εντοπίζονται στην ανεύρεση των σανδαλιών που φορούσε ο μικρός Μπεν την ημέρα που εξαφανίστηκε.
REUTERS

Τώρα, οι έρευνες των αστυνομικών, έχουν αποκαλύψει σύμφωνα με την dailystar, αλλούς έξι τάφους κοντά στην περιοχή που εξαφανίστηκε το παιδί. Θυμίζουμε ότι την πρώτη εβδομάδα των ερευνών, είχαν βρεθεί συνολικά τέσσερις αρχαίοι τάφοι…

Ο γαιοκτήμονας της έκτασης είπε στη Mirror: «Βρήκαν κι άλλους. Είναι δέκα τώρα. μου υποσχέθηκαν ότι αυτά που αποκαλύφθηκαν δεν θα έχουν επιρροή για τη γη μου. Είναι όλοι πολύ παλιοί (τάφοι)».

REUTERS

Τα οστά που βρέθηκαν εκτιμάται ότι πηγαίνουν πολύ πίσω στο χρόνο, στη Ρωμαϊκή εποχή και είναι τουλάχιστον δύο χιλιάδων ετών. Τα εξετάζουν αρχαιολόγοι ωστόσο 60 «αντικείμενα ενδιαφέροντος» που βρέθηκαν, θα πάνε για εξέταση στη Βρετανία και συγκεκριμένα θα εξεταστούν από την αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ που αναμένεται να επιστρέψει στη «βάση» της, την επόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα, αστυνομικοί αποκάλυπταν ότι τα σανδάλια που φορούσε ο μικρός Μπεν την ημέρα που εξαφανίστηκε, ίσως να είναι τελικά το «κλειδί» για να λυθεί το μυστήριο.

Πηγή: dailystar

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως είναι ευκαιρία με τόσο παραδάκι που έχουν για ανασκαφές να το εκμεταλλευτεί η αρχαιολογία;;;

    Εκτός από την διαφήμιση του νησιού μας κάθε χρόνο να μείνει και κανένα αρχαιολογικό εύρημα για το μουσείο, κανένα χρυσό στεφάνι ή κανένα κουζί με φλουριά και λίρες…

  2. τυχερός ο ιδιοκτήτης. τους σκάβουν το χωράφι τζάμπα. Να τους πεις να σου το σπυρουν κιόλας ευκαιρία ειναι.

  3. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!!!!!!Η ΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ.

  4. ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΔΕΚΑΧΡΟΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΝΤΑΝΥ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΚΟΒΙΟΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ . ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΟ ΣΕΦΙΛΝΤ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.

  5. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΘΩΩΟΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΣΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΞΑΦΑΚΙΣΗ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΣΚΑΨΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ….. ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ….. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΗΝΕΙΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.

  6. Λυπάμαι για το παιδάκι, είμαι παππούς και νιώθω, αλλά βρωμάει πολύ αυτή η υπόθεση. Τόσο πολύ χρήμα, αντικρουόμενες δηλώσεις, η κυρά να κλαίει από απέναντι, γιατί; Ακούω για περιουσίες ακινήτων στην κατεχόμενη Κύπρο και στην Αγγλία. Ποιος ο ρόλος των ΜΚΟ που παρουσιάστηκαν; Τόση Σκότλαντ Γιάρντ ούτε τον Τζάκ τον Αντεροβγάλτη να έψαχναν. Επειδή έχω δει και ζήσει πολλά στην ζωή μου, να το ψάξουν καλά οι τοπικές Αρχές. Επιμένω, βρωμάει πολύ……………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ