15χρονος & 14χρονος στην Κω έκλεψαν & αποσυναρμολογούσαν μοτοσυκλέτα… (Σύλληψη μητέρας για παραμέληση…)

10
5376

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Κω     

Στις 14-05-2017 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 15χρονος  υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος από κοινού με 14χρονο υπήκοο Βουλγαρίας είχαν αφαιρέσει και αποσυναρμολογούσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα. Επιπλέον συνελήφθη η μητέρα του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Tο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • προς Thegreek.Και σενα παπαρα που θεωρεις τον εαυτο σου Ελληναρα τον π@λ@ και το μπαουλο.καταλαβες ζωαρα;

  1. Αφου δεν εκτιμουν την Ελληνικη φιλοξενια απελαση χτες οχι μονο σε αυτους αλλα και σε οποιον αλλον παρανομιση ασυλια ΤΕΛΟΣ

  2. LOL μάλλον σου εθυξα κάποιον γνωστό; ψέματα είναι??? Από τα τελευταία 40 κρούσματα κλοπών μότοποδηλατων τα 28 είναι από ντοπιους ! Μάθε να κρίνεις σωστά. Ό σωστός ο Έλληνας δεν κρύβεται και δείχνει με το δάχτυλο! Αλλά έχει κότσια και παραδέχεται τα λάθη του ! Η μήπως κρατάς από κεφαλο η πύλι και δεν σε πιάνει ο νόμος;; αν θες στείλε μου τηλεφωνάκι να σε πάρω να τα πούμε κιόλας.

    • Αγορι μου.Αν κανουν οι Ντοπιοι 20 εγκληματα και οι αλοδαποι 10 πια ειναι περισσοτερα?Σε αναλογια στις 30000 εχουμε 20 στους 1000….10.Ετσι για να σταματησει το παραμυθι.

    • ΠΡΟΣ.Thegreek.Α.κραταω απο Μανη.Β.το τηλεφωνο μου το δινω μονο σε γκομενες που μου αρεσουν και οχι σε λουλουδες σαν και σενα.Γ.ο Ελληνας που εδειχνε με το δακτυλο ηταν ο καταδοτης που ειχε λανθασμενη αποψη για ολα και ελεγε μ@λ@κιες οπως εσυ.Αυτα για να βαζουμε τα πραγματα στην σωστη θεση τους.

  3. Ανώνυμε έλα και βρες με και πες με λουλού. Καργκιοζακη που κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Ποιος είναι η λουλού; αν θες πες μου που είσαι και τα λέμε και από κοντά βλάκα…

    • προς Thegreek.Εκτος απο λουλου εισαι και θρασυδειλος.μην παιζεις με Μανιατες θα χασεις……

  4. Καραγκιόζη άντε και παραταμε στην τελική. Σισαλουης Θεόφιλος λέγομαι και ειμαι στο νησί. Έλα να μου τα κλασεις βλάκα. Μάθε να μιλάς και να σέβεσαι. Εγώ έχω τα αρχ…. και σου λέω Ποιος είμαι. Εσυ ό μανιατης τα έχεις? Όταν εσυ ξεκινάς και μιλάς άσχημα είναι εντάξει εεεε ;;; έλα να μου κλάσεις τα π….. βλάκα που είσαι και ανώτερος. Αν απαντήσεις βαλε και το ονοματάκι σου. Εκτός εάν εσυ είσαι η λουλού και το κρύβεις πίσω από το πληκτρολόγιο….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ