ΔΕΙΤΕ Το 2ο Δελτίο Ειδήσεων του ΕΠΑΛ Κω (ΒΙΝΤΕΟ)

2
4273

Το ΕΠΑΛ Κω ολοκλήρωσε το δεύτερο Δελτίο Ειδήσεων.

Το δελτίο υλοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος »Έρευνα στην Τεχνολογία» της Α’ τάξης του σχολείου μας. Εκτός από τους μαθητές των 2 τμημάτων που συμμετείχαν ενεργά στη δημιουργία αυτού του δελτίου (Α2 κ Γ του τομέα Ηλεκτρονικής), θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ (τον διευθυντή και το προσωπικό) που μας ξενάγησε με ευγένεια στους χώρους του κέντρου, καθώς και τους ιδιοκτήτες – υπαλλήλους των εμπορικών καταστημάτων του κέντρου της Κω, οι οποίοι ξόδεψαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και μας έδωσαν τις συνεντεύξεις.

Το ΕΠΑΛ Κω Υλοποιεί τα τελευταία χρόνια προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων (Συμμετοχή στο Σχολικό Ραδιόφωνο με ραδιοφωνικές εκπομπές, Συμμετοχή σε πρόγραμμα παρεμβάσεων για την αισθητική αναβάθμιση του σχολείου, Παραγωγή Δελτίου Ειδήσεων , Θεατρικές δραστηριότητες, Παραγωγές ταινιών μικρού μήκους κ.α.).

Το επόμενο σχολικό έτος θα συνεχίσουμε με εξωστρέφεια, θέληση και κέφι για να καταστήσουμε το σχολείο μας έναν πόλο έκφρασης και δημιουργικότητας και ν’ αναδείξουμε μέσα από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση το νησί μας, την πανέμορφη Κω.

Η σελίδα του σχολείου μας στο facebook ειναι EpalKo-activities

και το κανάλι μας στο youtube είναι EpalKo-activities.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στα παιδιά του Επαλ. Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό κάτι να γίνεται απο αυτο το σχολείο.Μπράβο και στους καθηγητές σας.

  2. Μπράβο στα παιδιά , και σε όσους βοήθησαν να το πραγματοποιήσουν .

    ** Μία παρατήρηση μόνο : Καλά δεν είχαν να δώσουν μικρόφωνα που τα φοράνε η κάθε μία κοπέλα ξεχωριστά , και να ακούγονται δυνατά ; και έχει ένα μικρόφωνο στην μέση και ακούγονται στο βάθος ; .. * Αυτό μόνο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ