ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Καταχειροκροτήθηκε η συναυλία των μαθητών του Κέντρου Μουσικών Σπουδών Κω στον Ορφέα

2
3980

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με θερμά χειροκροτήματα γονείς, συγγενείς, φίλοι και εκπαιδευτικοί των παιδιών παρακολούθησαν την συναυλία των μαθητών του Κέντρου Μουσικών Σπουδών Κω στον Ορφέα.

Τα παιδιά παρουσίασαν την πρόοδό τους στη μουσική ερμηνεύοντας άψογα κομάτια του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Στο τέλος μαθητές και καθηγητές της σχολής εμφανιζόμενοι σε διάφορα μεικτά  καταχειροκροτήθηκαν για τις εντυπωσιακές  ερμηνείες τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Διευθυντής του Κέντρου Μουσικών Σπουδών Κω ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους τους παριστάμενους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις και ενημέρωσε για την λήξη των μαθημάτων 25 Ιουνίου και τις εξετάσεις του κέντρου που θα ακολουθήσουν σε συνεργασία με το Μελάνθειο Ωδείο Ρόδου και τον κ. Γιάννη Καραβελάκη, τον οποίο ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την σημερινή παρουσία του στη συναυλία

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στον Τσαμπίκο Καματερό και στο κέντρο μουσικών σπουδών για τη δουλειά που κάνουν.
    Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν και για την αγάπη τους για τη μουσική.
    1η παρατήρηση: Είμαστε γενικώς λαός για τα πανηγύρια. Αν υπογράφαμε υπεύθυνη δήλωση πριν μπούμε μέσα, πως έστω για 10 λεπτά θα είμαστε ήσυχοι, δεν θα κόβουμε βόλτες, δεν θα μασουλάμε ποπ κορν και πατατάκια ή τέλος πάντων θα σεβόμαστε τον άνθρωπο που μας παρουσιάζει το κομμάτι του δεν θα βρισκόταν κανείς στην αίθουσα. Δυστυχώς αποδεικνύεται για μια φορά ακόμα πως τα μεταξωτά βρακιά είναι για επιδέξιους κώλους. Συνέχισε φίλε Τσαμπίκο με τον ίδιο ζήλο και στο τέλος θα νικήσεις και την αμορφωσιά και όλους τους «δήθεν» φιλόμουσους.
    2η παρατήρηση……………………………………………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ