«Έφυγε» από τη ζωή η αγαπητή συμπολίτισσά μας Ζαχαρούλα Ρεΐση

5
40756

«Έφυγε» από τη ζωή η αγαπητή συμπολίτισσά μας Ζαχαρούλα Ρεΐση σε ηλικία 76 ετών.

Μια εξαιρετική κυρία, πρόσχαρη, καλοσυνάτη, κοινωνική, ευγενική, διακριτική, με αγάπη και ενδιαφέρον για όλους τους συνανθρώπους της (διατηρούσε στενή φιλία με την αείμνηστη Άννα Καραμπεσίνη), αλλά και την τοπική μας εκκλησία, τον τοπικό πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα και ώρα 1μμ στον ΙΝ Αγίου Παύλου Κω, η σορός θα βρίσκεται εντός του ιερού ναού μία ώρα νωρίτερα (ο ενταφιασμός θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Κω).

Καλό παράδεισο αγαπητή κ. Ζαχαρούλα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σίγουρα ο κήπος του παραδείσου άνοιξε για εσένα αγαπητή καλωσυνατη δοτική και πρόσχαρη φίλη και γειτόνισσα. Η γειτονιά του Αγίου Παύλου είναι φτωχότερη . Ταλαντούχα μοδίστρα από τις πρώτες και τελευταίες του νησιού. έδινες και ποτέ δεν έπαιρνες . Θα μας λείψεις καλή μας Ζαχαρούλα. Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπητούς οικείους σου.

  2. Θα μου λείψεις καλή μου Ζαχαρούλα!!
    Για μένα υπήρξες δεύτερη μάνα μου και σε ευχαριστώ για όσα προσέφερες σε μένα και την οικογένειά μου!Ο Πανάγαθος Θεός επέλεξε να σε πάρει ημέρα Κυριακή από κοντά μας και αυτό σημαίνει ότι ο Παράδεισος θα γίνει πλουσιότερος και η γη φτωχότερη…Σε ευχαριστώ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ