Actors Dying Suddenly: Mια πραγματική υπερπαραγωγή με 34 διάσημους ηθοποιούς και μοντέλα που πέθαναν ξαφνικά το 2023

3
10510

Η συντριπτική πλειονότητα αναγκάστηκε να κάνει εμβόλια για τον COVID-19 για να βρει ή να διατηρήσει τη δουλειά του

Οι ηθοποιοί όπως και οι αθλητές και οι υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες υποχρεώθηκαν σχεδόν σε ολόκληρο το δυτικό κόσμο να εμβολιαστούν με τα προκατασκευασμένα εμβόλια μίας προκατασκευασμένης planδημίας η οποία είχε σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού για τις ανάγκες της γνωστής και διαβόητης ατζέντας.

O (Radiologist, Oncologist, Cancer Researcher, Author of 100+ publications. Chief of Oncology at TWC) William Makis MD κάνει έναν απολογισμό στον λογαριασμό του στο Χ (πρώην Τwitter) για τους ηθοποιούς που έφυγαν ξαφνικά ξεκινώντας από τους πρόσφατους θανάτους των Matthew Perry (age 54) και Tyler Christopher (age 50).

Τουλάχιστο 34 ηθοποιοί έφυγαν ξαφνικά το 2023.

Η συντριπτική πλειονότητα αναγκάστηκε να κάνει εμβόλια για τον COVID-19 για να βρει ή να διατηρήσει τη δουλειά του.

Οι νεκροτομές δίνουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα: 14 πέθαναν από καρδιακά επεισόδια 4 πέθαναν στον ύπνο τους 4 πέθαναν από θρόμβους αίματος (2 εγκεφαλικά, 1 πνευμονική εμβολή) 4 πέθαναν από πολύ επιθετικούς καρκίνους (Καρκίνος Turbo) (1 γλοιοβλάστωμα, 1 καρκίνος του εντέρου – νεκρός 4 ημέρες μετά τη διάγνωση, 1 άγνωστος – νεκρός 1 μήνα μετά τη διάγνωση) 4 πέθαναν λόγω αυτοκτονίας (δεν μπορεί να αποκλειστεί νευρολογικός τραυματισμός mRNA εμβολίου COVID-19 που οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο αυτοκτονίας )

Ας δούμε κάποιους από αυτούς που έφυγαν ξαφνικά νέοι και εν μέσω εμβολιαστικής εκστρατείας  COVID-19.

Έχουμε και λέμε>

31 Οκτωβρίου 2023 

Tyler Christopher> Ο 50χρονος πρώην σύζυγος της Eva Longoria, πρωταγωνιστής των “General Hospital” και “Days of our Lives”, πέθανε ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο στο διαμέρισμά του στο San Diego.

28 Οκτωβρίου 2023

Matthew Perry> Ο 54χρονος πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς FRIENDS του NBC πέθανε ξαφνικά γύρω στις 4:10 μ.μ. στις 28 Οκτωβρίου 2023. Οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν βρήκαν τον Perry αναίσθητο σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του στο Los Angeles και δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν. Είχε παίξει pickleball για μία ώρα, το πρωί πριν πεθάνει. Ο σύντροφός του στο pickleball είπε ότι ήταν κουρασμένος και είχε κουραστεί την περασμένη εβδομάδα.

17 Οκτωβρίου 2023

Tabby Brown> Το 38χρονο μοντέλο και ηθοποιός Tabby Brown, πρώην φίλη του Mario Balotelli, πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα από καρδιακή ανακοπή. Έλειπε από τα social media για 18 μήνες. Εμφανίστηκε σε διαφημίσεις των Canon και Virgin Atlantic

5 Οκτωβρίου 2023

Keith Jefferson> Ο 53χρονος Keith Jefferson, ηθοποιός που έπαιξε στο “Django Unchained”, “The Hateful Eight” και στενός φίλος του Jamie Foxx, πέθανε ξαφνικά στις 5 Οκτωβρίου 2023 αφού διαγνώστηκε με καρκίνο τον Αύγουστο 2023. Από τη διάγνωση έως τον θάνατο περίπου ένας μήνας.

30 Σεπτεμβρίου 2023

Ahmed Samy El-Adl>Ο 35χρονος Αιγύπτιος ηθοποιός, σκηνοθέτης Ahmed Samy El-Adl πέθανε ξαφνικά στις 30 Σεπτεμβρίου 2023 από καρδιακή ανακοπή λόγω πνευμονικής εμβολής 

15 Αυγούστου 2023>

Chris Peluso> Ο 40χρονος ηθοποιός και σταρ του Broadway, Chris Peluso πέθανε ξαφνικά στις 15 Αυγούστου 2023. Δεν αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου αλλά πιθανός νευρολογικός τραυματισμός καθώς πρόσφατα αναζήτησε θεραπεία για τη σχιζοσυναισθηματική διαταραχή

3 Αυγούστου 2023

Clifton Oliver Ο 47χρονος ηθοποιός Clifton Oliver πέθανε στις 3 Αυγούστου 2023. Έδινε μάχη με «μια ασθένεια» και είχε περάσει τις τελευταίες έξι εβδομάδες σε νοσοκομείο. Η ασθένειά του δεν έχει αποκαλυφθεί. Μάλλον καρκίνος.

28 Ιουλίου 2023

Marc GilpinΟ 56χρονος ηθοποιός Marc Gilpin πέθανε στις 28 Ιουλίου 2023. Διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα στις 5 Μαΐου 2022 με 2 ανεγχείρητους όγκους στον εγκέφαλό του

21 Ιουλίου 2023

Shonka Dukureh>Η 44χρονη Shonka Dukureh, ηθοποιός που έπαιξε στη νέα ταινία Elvis, πέθανε στις 21 Ιουλίου 2023. Βρέθηκε νεκρή από ένα από τα παιδιά της στις 9:30 π.μ. που έτρεξε σε έναν γείτονα που τηλεφώνησε στο 911. Αυτοψία: θάνατος λόγω αθηροσκληρωτικής καρδιαγγειακής νόσου

6 Ιουλίου 2023

Jeffrey Carlson> Ο 48χρονος ηθοποιός Jeffrey Carlson, ο οποίος έπαιξε έναν από τους πρώτους trans χαρακτήρες στην τηλεόραση ως Zoe Luper στη σαπουνόπερα του ABC “All my children” πέθανε ξαφνικά στις 6 Ιουλίου 2023. Ιατροδικαστής: η αιτία θανάτου διευρύνθηκε ως μυοκαρδιοπάθεια

25 Ιουνίου 2023

Nick Baldev> Ο 40χρονος ηθοποιός Nick Baldev, πέθανε 4 ημέρες αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου και λιγότερο από 24 ώρες αφότου του είπαν ότι είχε εξαπλωθεί.

Article Link in photo to avoid shadowban, just re-type the URL into your browser

@twc_health
@P_McCulloughMD

#DiedSuddenly #cdnpoli #ableg #Pfizer #Moderna

 

 

Τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα>

Έφυγε από τη ζωή ο 48χρονος ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας

 

Έφυγε από τη ζωή ο 48χρονος ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας μετά από σύντομη μάχη (6 μήνες περίπου) με τον καρκίνο. Ο ηθοποιός, που είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων».

Η είδηση έγινε γνωστή από την ηθοποιό Καλλιόπη Ευαγγελίδου με ανάρτηση που έκανε στο Facebook>

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο».

Στη σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων» ο ηθοποιός υποδυόταν τον «αδερφό» της Μαριλίτας Λαμπροπούλου.

Δεν έχει γνωστή ακόμη, η αιτία του θανάτου του, ούτε έχει δημοσιευτεί τίποτε σχετικό για το πώς «έφυγε» ο ηθοποιός.

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας εκτός από ηθοποιός, υπήρξε ενδυματολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο ήταν οι παραστάσεις «Βιοτεχνία Υαλικών» (2017), «Δον Κιχώτης» (2020), «Η χώρα των πελαργών…ένα παραμύθι της θάλασσας» (2018) και «Ο απρόσκλητος επισκέπτης» (2019).

kourdistoportocali.com

Μεσολόγγι: Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή η 56χρονη Βούλα Στεφανάτου-εργάζονταν στην Περιφέρεια

Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου ο αιφνίδιος θάνατος, σήμερα Τετάρτη το πρωί της 56χρονης Βούλας Στεφανάτου.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε σωριασμένη στο μπάνιο του σπιτιού της οικείο της πρόσωπο και άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η κηδεία της Βούλας – που εργαζόταν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι – θα γίνει αύριο Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος Μεσολογγίου.

messolonghinews

Νέα Ζηλανδία: 3000% η αύξηση των υπερβολικών θανάτων

Νέα Ζηλανδία: 3000% η αύξηση των υπερβολικών θανάτων

 

Οι καταστροφικές διαρροές από την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας αποκάλυψαν ότι η πλήρως εμβολιασμένη χώρα έχει υποστεί μια εκπληκτική αύξηση 3.000 % στους θανάτους τα τελευταία δύο χρόνια, αναφέρει το Slay News.

Λόγω αυστηρών εντολών και έντονης κυβερνητικής πίεσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid, η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού της Νέας Ζηλανδίας είναι πλήρως εμβολιασμένη. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι το 95,8% του επιλέξιμου πληθυσμού της Νέας Ζηλανδίας ηλικίας 12 ετών και άνω έχει λάβει μία δόση από τα εμβόλια mRNA του Covid.

Ενώ το 94,7% του επιλέξιμου πληθυσμού της Νέας Ζηλανδίας ηλικίας 12 ετών και άνω θεωρείται πλήρως εμβολιασμένος. Ο επικεφαλής ενός πολιτικού κόμματος στη Νέα Ζηλανδία επικαλέστηκε έγγραφα που διέρρευσαν, ενώ προειδοποίησε για τα αυξανόμενα ποσοστά θνησιμότητας στη χώρα.

Η Liz Gunn, επικεφαλής της NZ Loyal, προειδοποιεί ότι δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της χώρας έχουν πεθάνει από τους εμβολιασμούς για τον Covid. Η Gunn είναι μια από τους λίγους πολιτικούς στη Νέα Ζηλανδία που έχει μιλήσει για τον αριθμό των υπερβολικών θανάτων στη χώρα των 5 εκατομμυρίων από την κυκλοφορία των εμβολιασμών Covid.

Μια πρόσφατη έκθεση διαπίστωσε ότι υπήρχαν 5.285 υπερβολικοί θάνατοι στη Νέα Ζηλανδία σε μια περίοδο 49 εβδομάδων το 2022. Ο αριθμός είναι μια αύξηση 3.203 τοις εκατό σε σχέση με τα στοιχεία του 2020, το τελευταίο έτος πριν γίνουν υποχρεωτικές οι ενέσεις γονιδίων. Η Gunn είπε ότι επικοινώνησε μαζί της ένας πληροφοριοδότης που της έδωσε τα κυβερνητικά έγγραφα που διέρρευσαν.

Ενώ οι άνθρωποι έκαναν υποχρεωτικά την ένεση, το καθεστώς WEF της Νέας Ζηλανδίας απάλλαξε την ελίτ από τις «θανατηφόρες» ενέσεις Covid.

Το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας χορήγησε εξαιρέσεις εμβολίων σε βασικά στελέχη, ενώ υποκριτικά ανέπτυξε τις πιο δρακόντειες εντολές εμβολίων στον κόσμο και επιμένοντας να εμβολιαστεί ο πληθυσμός.

Οι υποκριτικές εξαιρέσεις εμβολιασμού για την ελίτ χορηγήθηκαν από την κυβέρνηση της πρώην κομμουνίστριας πρωθυπουργού Τζασίντα Άρντερν προτού παραιτηθεί και αποδεχτεί έναν νέο ρόλο ως ο παγκόσμιος «τσάρος παραπληροφόρησης» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ