Ψηφιακό χρήμα: Η απόλυτη σκλαβιά του ανθρώπινου γένους έρχεται

2
293

Ψηφιακή Ταυτότητα ενωμένη με το ψηφιακό σου πορτοφόλι με ψηφιακά χρήματα σε ένα χώρο όπου όλα είναι αυτοματοποιημένα με Τεχνητή νοημοσύνη χώρις πλέον ανθρώπους αλλά μόνο μηχανήματα και σκαναρίσματα για είσοδο και πληρωμή είναι το τέλος της ελευθερίας σου και των δικαιωμάτων σου σε μια παγκόσμια ψηφιακή φυλακή και δικτατορία.

Ο Θεός και οι Άγιοι προειδοποιούν αιώνες.

Η ώρα ήρθε και ακόμα μια φορά κοιμάστε στα γεγονότα.

Είναι το προτελευταίο στάδιο πριν το χάραγμα και σκλαβιάς του ανθρώπου το οποίο μας προειδοποιεί ο Χριστός στην Αγία Γραφή.
Υπάρχει βίντεο μπορει να το βρείτε μόνοι σας που ο αρχηγός τους, Κλάους Σβαμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ WEF εξηγεί την σειρά του σχεδίου.

Πρωτα πιάνεις την φυσική ταυτότητα η όποια θα ενωθεί ψηφιακά με το χρήμα και τα πάντα και μετά ακολουθεί ένωση με την βιολογική σου οντότητα δηλαδή ενωμένη με το σώμα σου.

«Έρχεται κυβερνοεπίθεση στις τράπεζες – Ετοιμαστείτε»

Τι αναφέρουν εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ:

 

«Ετοιμαστείτε για όσα έρχονται.
Ο Klaus Schwab σάς υπόσχεται μια κυβερνοεπίθεση.
Θα πρόκειται για μια κυβερνοεπίθεση στις τράπεζες. Μια επίθεση που θα βγάλει από τη μέση το παλιό σύστημα και θα ολοκληρώσει τα σχέδια της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.
(Στόχος είναι) η καθιέρωση των ψηφιακών νομισμάτων μιας κεντρικής τράπεζας. Ένα τεράστιο κραχ αποτελεί μέρος της διαδικασίας και είναι αναγκαίο για να καταστρέψει το παλιό σύστημα ώστε να το αντικαταστήσουν μ’ ένα νέο σύστημα».

 

Ποιο είναι το νέο σύστημα;

Δείτε στο βίντεο:

 

 

photo freepik

el.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι λογικά άλματα. Λίγα ψήγματα αλήθειας και πάνω τους βασίζουμε όλα τα υπόλοιπα. Ο Swab μπορεί να το θέλει έτσι. Το θέλουν όμως και οι Γάλλοι επιχειρηματίες της μόδας; Οι Γερμανοί επιχειρηματίες του τουρισμού; Οι Ρώσοι ολιγάρχες; Οι Σαουδάραβες; Είναι πολλά τα συμφέροντα και αντικρουόμενα.

  2. τι ακριβώς εννοείται????
    ότι ο σύντροφός ο Γιάνης ο Βαρουφάκης με το IOU και το ΔΗΜΗΤΡΑ ήθελε να μας κάνει σκλάβους?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ