«Έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι η σπουδαία και λίαν αγαπητή εκπαιδευτικός Αγγελική Γερ. Μουστάκη

3
44262

Άλλο ένα θλιβερό μαντάτο ήρθε να προστεθεί σε όλα αυτά που συμβαίνουν δυστυχώς τις ημέρες μας ήταν το άκουσμα της κοιμήσεως της πολυαγαπημένης εκπαιδευτικού Αγγελικής Γερ. Μουστάκη, το οποίο μας γέμισε απέραντη θλίψη και δάκρυα.

 

Η αγαπητή και πολυσέβαστη Αγγελική ήταν ένας καλόκαρδος και σπουδαίος άνθρωπος που μέχρι το τέλος της ζωής της ήταν οξυδερκής, νηφάλια και γεμάτη αγάπη. Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι μέχρι και πριν το τέλος της επίγειας ζωής της ρωτούσε και ενδιαφερόταν για τη μεγάλη αγάπη που είχε στην Πειραιώτικη ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Τη σχετική ανακοίνωση της κοιμήσεως της πολυαγαπημένης και σεβάσμιας Αγγελικής  Γερ. Μουστάκη την έκαναν με συγκινητικά λόγια γεμάτα ευγνωμοσύνη και αγάπη, τα παιδιά της Γεώργιος και Αθανάσιος Μουστάκης:

 

«Τα ξημερώματα της Δευτέρας «έφυγε» πλήρης ημερών, η αγαπημένη μας μητέρα, ήρεμα και ειρηνικά, με εμάς και τον πατέρα μας δίπλα της.

Η προσδοκία της Ανάστασης των νεκρών μας δίνει ελπίδα ότι θα ξανασυναντηθούμε και θα την αγκαλιάσουμε δυνατά, όπως κάναμε μικροί, για να της δείξουμε την αγάπη μας. Μέχρι τότε μας αφήνει αμέτρητες μικρές και μεγάλες αναμνήσεις για να υπάρχει ζωντανή στη μνήμη και στην καρδιά μας.

Όσοι θα θέλατε να προσευχηθείτε μαζί μας, η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου2023 στις 11:00 πμ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου και η ταφή θα γίνει αμέσως μετά στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως. 

Επιθυμία της, ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν ή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (κατά την είσοδο) ή να κατατεθούν στην Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου για τα ημερήσια γεύματα απόρων και γερόντων.

GR5301713870006387030020387 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ».

 

Η ανεξάρτητη μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εκφράζει την οδύνη της και την θλίψη της, εύχεται και προσεύχεται η μεταστάση Αγγελική, να έχει καλό ταξίδι και η ψυχή της να εύρη παράδεισο.

Στους οικείους της ο μοναδικός αναστηθείς, αληθινός Τριαδικός Θεός της Αγάπης, ο Αναστημένος Ξυλουργός της Ναζαρέτ, η Μεγαλόχαρη Παναγία η Βουλκανιώτισσα, ο Άγιος Σεβαστιανός και ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος, που είναι έφορος και προστάτης του χωριού μας, να τους δίνουν την εξ ύψους υπομονή, παρηγοριά να ζήσουν να την θυμούνται και να έχουν την ευχή της.

Πηγή: «ΕΦΥΓΕ» ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑΖΩΡΑΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΡ. ΜΟΥΣΤΑΚΗ (platy-kalamatas-messinias.gr)

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έφυγε για τα Ουράνια μια πραγματική κυρία και αγωνίστρια εκπαιδευτικός. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια της.

  2. Οικογένεια, Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου Και Μαριάννας Αδάμ Γκρόγκου

    Συλλυπητήριες Ευχές

    Αγαπητοί μας φίλοι, Αθανάσιε και Ελένη, Γεώργιε και Ειρήνη, εις το άκουσμα του αδόκητου θανάτου της πολυαγαπημένης μας μητέρα σας Αγγελική, δεχθείτε με βαθύτατη θλίψη και οδύνη τα διάπυρα συλλυπητήρια μας, από εμένα και την σύζυγο μου Μαριάννα, αλλά και από την οικογένεια μας, τους γονείς μας, και τα αδέρφια μας.
    Τα λόγια δυστυχώς σε αυτές τις δύσκολες και συνάμα θλιβερές στιγμές είναι περιττά.
    Ευχόμαστε και προσευχόμαστε για την μακάρια ανάπαυση της αγαπητή σας μητέρας σας και εσείς με τις οικογένειες σας και τον πατερά σας αγαπητό και πολυσέβαστο κύριο Γεράσιμο, να έχετε υγεία, την ευχή της και την αγάπη της
    Καλό ταξίδι αγαπητή μας και σεβάσμια Αγγελική, χαιρετίσματα να δώσεις εκεί που θα πας, και καλή ανάσταση …!!!!

    Οικογένεια,
    Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου
    Και
    Μαριάννας Αδάμ Γκρόγκου

  3. Τα θερμά μου συλληπητήρια για την απώλειά που βιώνεται ως άνθρωποι.
    Ως Χριστιανοί η προσμονή της 2ας Παρουσίας ας κατευνάσει τον πόνο σας.
    Συμπάσχω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ