Το Neptune Luxury Resort ανακοινώνει Στρατηγική Συνεργασία στην Υψηλή Γαστρονομία με τον Κορυφαίο Ιταλό Σεφ Salvatore Andolina στο Osteria

0
11621

Το Neptune Luxury Resort ανακοινώνει Στρατηγική Συνεργασία στην Υψηλή

Kos, Ελλάδα – 14 Μαΐου 2024 – Το Neptune Luxury Resort με ιδιαίτερη χαρά αποκαλύπτει μια στρατηγική γαστρονομική συνεργασία με τον διάσημο Chef Salvatore Andolina, καταξιωμένο σεφ και ιδιοκτήτη των εμβληματικών ιταλικών εστιατορίων Sale Bianco και Enoteca Da Salvatore στην Αθήνα, Ελλάδα. Ο Chef Salvatore θα αναλάβει να επαναπροσδιορίσει το μενού στο Osteria, το πρωτοποριακό εστιατόριο του θερέτρου.

 

Με μια λαμπρή καριέρα που περιλαμβάνει εμπειρία σε εστιατόρια με αστέρια Michelin, όπως η La Pergola στη Ρώμη και η Dolce Gabbana στο Μιλάνο, ο Chef Salvatore φέρνει το πάθος και την εμπειρία του στην ιταλική κουζίνα στο Osteria. Έχει δεσμευτεί να παρουσιάσει μια σειρά από μοναδικά, καινοτόμα πιάτα που ενσαρκώνουν την αρμονία των παραδοσιακών ιταλικών γεύσεων ενισχυμένη από μοντέρνες τεχνικές.

Η συνεργασία του Chef Salvatore με το Neptune Luxury Resort θα επικεντρωθεί ειδικότερα σε δύο βασικές εργασίες: τη δημιουργία ενός δυναμικού νέου μενού για το Osteria και τη διεξαγωγή μιας σειράς εντατικών εργαστηρίων εκπαίδευσης για το προσωπικό του εστιατορίου. Η συμμετοχή του σχεδιάζεται για να αναβαθμίσει τα γαστρονομικά πρότυπα και να εμπλουτίσει τις γαστρονομικές προτάσεις του Osteria.

 

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το Neptune Luxury Resort για να εμπνεύσω το μενού του Osteria με νέα, ιδιαίτερα πιάτα που αντικατοπτρίζουν την πλούσια κληρονομιά της ιταλικής κουζίνας,» δήλωσε ο Chef Salvatore. «Ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που θα εντυπωσιάσει τόσο τους νέους όσο και τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες. Η εκπαίδευση της εξαιρετικής ομάδας του Osteria, ώστε να εκτελεί αυτά τα πιάτα με ακρίβεια, αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο για την επίτευξη αυτού του στόχου.

«Η συνεργασία μας με τον Chef Salvatore Andolina υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για την αναβάθμιση των γαστρονομικών εμπειριών των επισκεπτών μας και επιβεβαιώνει τη θέση μας ως ηγέτες στον τομέα της φιλοξενίας,» δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Ζαρίκος, Γενικός Διευθυντής του Neptune Luxury Resort.

 

Σχετικά με το Neptune Luxury Resort

 

Το Neptune Luxury Resort, βρίσκεται στο γραφικό χωριό του Μαστιχάρι στο νησί της Κω. Ενσωματώνει τη φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης και είναι γνωστό για την εξαιρετική εξυπηρέτηση, την πολυτελή διαμονή και την έντονη δέσμευσή του στη γαστρονομία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.neptune.gr, Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook, Instagram, LinkedIn

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ