«Έφυγε» η αγαπητή συμπολίτισσά μας Σεβαστή Βερούτα

3
12715

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της αγαπητής συμπολίτισσάς μας Σεβαστής Βερούτα, σε ηλικία 83 ετών.

Μια εξαιρετική κυρία, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά και προγιαγιά, πρόσχαρη, καλόκαρδη, ευγενική, γλικομίλητη που ενέπνεε σεβασμό και αγάπη.

Σύζυγος του Σταμάτη Βερούτα παλαιού αναβάτη των ιπποδρομιών του Αγίου Γεωργίου (όπως και τα παιδιά και τα εγγόνια του), μητέρα τεσσάρων πολύ αξιόλογων παιδιών και γιαγιά με εγγόνια, δισέγγονα και τρισέγγονα (ήταν χαρακτηριστικό το περσινό βίντεο – αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει η δημοσιογράφος Σοφία Μίντζια στη δημοτική τηλεόραση με την κ. Σεβαστή

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα 28/01/2022 και ώρα 3μμ στον ιερό κοιμητηριακό ναό Αγίας Παρασκευής του Αγ. Γεωργίου στο Πυλί.

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο στην αγαπητή κ. Σεβαστή.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο αγαπημένη μας φίλη Σεβαστή. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια τις οικογένειές μας συνδέει μεγάλη φιλία και εκτίμηση. Τώρα θα ανταμωσετε με όλους τους δικούς μας και θα ποσπεριζετε εκεί ψηλά. Λυπούμαστε πολύ που λόγω των μέτρων δεν θα μπορέσουμε να σε αποχαιρετησουμε από κοντά. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον φίλο μας Σταμάτη, στα παιδιά και σε όλη την αγαπητή οικογένεια.

  2. ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΚΥΡΑ ΣΕΒΑΣΤΉ ΜΟΥ. Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΆΠΑΥΣΗ.ΘΑ ΚΡΑΤΉΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΈΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕς ΌΣΟ ΉΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΉ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ