«Έφυγε» ο αγαπητός Κώος δικηγόρος Αναστάσιος Ασλάνης – Συλλυπητήρια μηνύματα

6
7017

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας δικηγόρου Αναστασίου Ασλάνη σε ηλικία 75 ετών.

Ένας εξαίρετος δικηγόρος και άνθρωπος, ενεργός πολίτης, πρώην δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος διετέλεσε επίσης Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Νοσοκομείου Κω με μεγάλη υπευθυνότητα. ενδιαφέρον και ευαισθησία.

Άνθρωπος ευρυμαθής, χαμηλών τόνων, σεμνός, αξιοπρεπής, μετρημένος, πάντα ήρεμος, ευγενικός και εξυπηρετικός.

Άριστος οικογενειάρχης, παντρεμένος με την κ. Τέρπω Ιωαννίδου, πατέρας δύο πολύ αξιόλογων παιδιών του Κώστα και του Γιάννη, καθώς και παππούς.

Η εξόδιος ακολουθία όπως ανακοινώθηκε θα γίνει αύριο Τρίτη, το μεσημέρι, στο νέο κοιμητήριο Κω, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω των αυστηρών μέτρων για την πανδημία.

Καλό ταξίδι αγαπητέ κ. Τάσο, άφησες ένα πολύ θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία και στις καρδιές όλων όσοι είχαμε την τύχη να σε γνωρίσουμε.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΩ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κω σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 24/05/2021 & ώρα 13:30 μ.μ., αφού άκουσε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου την θλιβερή αναγγελία θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Αναστάσιου Ασλάνη, εξήρε στη συνέχεια το ήθος τη προσωπικότητα του και τη προσφορά του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του, στην οικογένειά του.
  2. Τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Κω στη νεκρώσιμο ακολουθία, να επιδώσει στην οικογένεια του εκλιπόντος το παρόν ψήφισμα, και
  3. Να δημοσιευθεί στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

 

 

Το παρόν ψήφισμα έλαβε αύξοντα αριθμό Απόφασης 90/2021

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΩ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΚΑΛΛΟΥΔΗΣ Μ. ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κω σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε σήμερα διά περιφοράς και ώρα 12:00μ – 14:00μμ, αφού ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου τη θλιβερή αναγγελία θανάτου του τέως δημοτικού συμβούλου Κω Αναστασίου Ασλάνη, αφού εξήρε στη συνέχεια το ήθος, την προσωπικότητα του και κυρίως δε την προσφορά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του, στην οικογένειά του.
  2. Να ικανοποιηθεί το αίτημα για χορήγηση οικογενειακού τάφου του εκλιπόντος.

 

 

Το παρόν ψήφισμα έλαβε αύξοντα αριθμό Απόφασης 3/2021

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΩ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΣΟΥΡΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩ

 

Στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του συνταξιούχου συναδέλφου και τ. μέλους του Συλλόγου μας Αναστάσιου Ασλάνη του Κωνσταντίνου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κω συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

  • Να εκφραστούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του Συλλόγου στην οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς του εκλιπόντος.
  • Να παρακολουθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο την νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
  • Να κατατεθεί στη μνήμη του το ποσό των 200,00€ υπέρ του Συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κω Νισύρου.
  • Να εκφωνήσει επικήδειο ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω.
  • Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο.

 

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Εμμανουήλ Στ. Χατζηάμαλλος Δημήτριος Ν. Δρόσος

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του αγαπητού συμπατριώτη μας Αναστασίου Ασλάνη. Ο Αναστάσιος Ασλάνης, εκτός από εξαιρετικός δικηγόρος, διετέλεσε και Διοικητής του Νοσοκομείου μας. Όλοι θα τον θυμόμαστε για την καλοσύνη, την αξιοσύνη, την αμεροληψία και την προσφορά του στην κοινωνία μας. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

 

    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ ρε ΤΑΣΟ τι νοσταλγικές αναμνήσεις μου ξύπνησες εκεί στην πλατεία Ναυαρίνου οδός Ισαύρων ΘΕΣ/ΝΙΚΗ .. όπου παλεύαμε με .. θηρία για την μόρφωση μας..Όμως τα καταφέραμε..!
    Καλό Παράδεισο καλέ μου άνθρωπε .
    Ε! και να μας περιμένεις… ελπίζοντας πώς θα μας δεχτείς εκεί…στην γειτονιά των αγγέλων …!!!

  2. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους …΄Ένας επαγγελματίας αξιόλογος και τίμιος που ξεχώριζε πρωτίστως με το ήθος του …Καλό ταξίδι …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ