Χαρά Χριστοφή: Δέχομαι εκφοβισμό μετά την επαγγελματική επαφή με τον βουλευτή Ιωάννη Παππά (BINTEO)

10
8480
Χαρά Χριστοφή: Δέχομαι εκφοβισμό μετά την επαγγελματική επαφή με τον βουλευτή Ιωάννη Παππά

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Χαρά Χριστοφή είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος που καθημερινά δίνει έναν τίμιο αγώνα ως εργαζόμενη χωρίς ποτέ να δώσει δικαιώματα σε κανέναν.
    Η Χαρά χρόνια τώρα, προσφέρει στην κοινωνία μας τις πολύτιμες υπηρεσίες της στον τομέα της ενημέρωσης με ευθύνη και σεβασμό απέναντι προς όλους εμάς.
    Η Χαρά Χριστοφή βρίσκεται δίπλα στον πολίτη αναδεικνύοντας με τον πιο δυναμικό και αμερόληπτο τρόπο όλα τα θέματα που καλείται, αφιλοκερδώς, να καλύψει και να τα φέρει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.
    Όλοι οφείλουμε να είμαστε δίπλα στην Χαρά Χριστοφή και σε όλους τους ανθρώπους που είναι κάθε στιγμή δίπλα στον συνάνθρωπο τους για να τον εξυπηρετήσουν. Γιατροί, νοσηλευτές, σώματα ασφαλείας, υπάλληλοι υπηρεσιών και τόσοι άλλοι επαγγελματίες που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο.
    Είμαστε όλοι ΧΑΡΆ ΧΡΙΣΤΟΦΉ

    • Η κυρία χαρά ναι ειναι εξαιρετικός άνθρωπος αλλλα ολοι ανησυχούν για αυτους που ηρθαν σε επαφή με τον κύριο Παππα αν εχουν κολλήσει !!! Επισης πριν βγουν τα τεστ όφειλαν να μείνουν σπίτια τους !!! Και οχι να έρχονται σε επαφή με αλλους;;;; οπως Επισης έκλεισαν το δημαρχείο για το καλο όλων οχι να κόβουν βόλτες οι υπάλληλοι!;;;; μάτια εχει ο κόσμος και βλέπει !!!!!

  2. εγώ αυτή την γυναίκα δεν θα την βγάλω ποτέ απ’ την καρδιά μου, συναντήθηκαμε πριν κάποια χρόνια στα επείγοντα στο νοσοκομείο κ χωρίς να με ξέρει μου φέρθηκε καλυτερα κ από μάνα μου σε ευχαριστώ πολύ.. αν κάποια στιγμή σε πετύχω θα στο πω κ από κοντά το ευχαριστω

  3. Ίσως αν τα ΜΜΕ δεν τρομοκρατούσαν και εξ αρχης συνιστούσαν ψυχραιμία αντι να σπέρνουν τον πανικο και τη διχώνια , τοτε τίποτα απο αυτά δε θα είχε συμβεί. Δεν μπορεί την μια να φέρνουμε τον κόσμο σε ασχημη ψυχική κατάσταση και απο την άλλη να απορούμε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα έκτροπα….

  4. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΑΡΑ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥς ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ