Ένα λιποθυμικό επεισόδιο «πάγωσε» την πτήση της Aegean προς Κω… (Τελικά συνέχισε το ταξίδι του ο επιβάτης που ένιωσε αδιαθεσία)

7
2882

Πάγωσαν οι επιβάτες της νυχτερινής πτήσης της Aegean από Αθήνα προς Κω στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος απόψε όπως μας ενημερώνουν επιβάτες.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την απογείωση παρατηρήθηκε λιποθυμικό επεισόδιο σε επιβάτη της πτήσης με συνέπεια να παραμείνουν ακινητοποιημένοι μέχρι να έρθει ασθενοφόρο να παραλάβει τον ασθενή.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό, το ασθενοφόρο έφτασε και οι γιατροί που εξέτασαν τον ασθενή έκριναν ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και έτσι μπόρεσε να ταξιδέψει τελικά.

Η καθυστέρηση της πτήσης ήταν περίπου μία ώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι φοιτητες μας πρεπει να ελθουν τι να κανουμε ο παππους δεν ηταν γριπιασμενος και ενταξει μια ωρα διαφορα πρωτη φορα θα ειναι ?

    • Είμαι κωα με πατέρα κ συντροφο προμαζεμα όπως λες. Αυτοί φυλάνε τα σύνορα.θα έπρεπε να ντρέπεστε τέτοιες στιγμές.πρεπει να είμαστε ενωμένοι.

  2. Είμουν στην πτήση,τον παππού δεν τον κατέβασε το εκαβ ήρθε κανονικά στην κω αφού του εβαλάν μάσκα οξυγόνου…

  3. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ…..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΓΘΗΚΕ… ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ