Κώστας Ρεΐσης: Νέο δισκογραφικό άλμπουμ σε στίχους Στέργου Παπαποστόλου

7
2763
Συνεργάτης aegeanews.

Με καταγωγή από Κάλυμνο βρέθηκε στη Κω πριν από 28 χρόνια . Για αρκετά χρόνια δούλεψε σε Αθήνα και εξωτερικό σαν μουσικός και τραγουδιστής . Με τη σύνθεση και το στίχο ασχολήθηκε από μικρή ηλικία.

Η συχνή ενασχόληση του με αυτό του απέφερε σύντομα ένα βραβείο ως Νέος δημιουργός από την τότε ΑΕΠΙ , και αργότερα το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο από μεγάλη εταιρία σαν τραγουδιστής και δημιουργός. Στη Κω γνώρισε το Στέργο Παπαποστόλου , ένα πολύ σπουδαίο στιχουργό καθώς και συνθέτης με λόγο μεστό και συχνά λαϊκό αλλά και έντεχνο.

Την ίδια εποχή γνώρισε και το Νίκο Σοφό τον τότε υπεύθυνο του ενιαίου φορέα Τουρισμού με τον οποίο συνεργάστηκε γράφοντας ένα τραγούδι για τη Κω στο DVD προώθησης του νησιού σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού . Πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησε το Άλμπουμ του με τίτλο ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ Σ’ΩΚΕΑΝΟ το οποίο περιλαμβάνει έντεκα τραγούδια , από τα οποία πέντε ανήκουν σε στίχους στον Στέργο Παπαποστόλου.

Στο επόμενο διάστημα πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία τους καθώς επίκειται η κυκλοφορία μέσα στο φθινόπωρο το επόμενο δισκογραφικό του άλμπουμ.

FB: https://www.facebook.com/kostas.reisis.5

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν και κάπως ο Νταλάρας έφερνε σε Μιθικωτση / αν και κάπως ο Στέλιος έφερνε σε Τσαούσα κη /αν και κάπως η Μοσχολιοϋ σε Πολυ Πανου / Να χουμε να λέμε !!
    Το παλικάρι έχει φωνάρα ΤΈΛΟΣ.

  2. Καλος μουσικος και σεμνος ανθρωπος!Συγχαρητηρια Κωστα συνεχισε να μας χαριζεις την ωραια μουσικη σου!

    • Βαλάντη ανταποδίδω κι από εδώ την εκτίμηση που έχω για σένα και τον επαγγελματισμό σου !
      Σ ευχαριστώ !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ