Συνεδρίαση ΑΝΕΛ Κω με Π. Σγουρίδη – Μ. Αγγέλου (φωτό)

1
1150

« Στην επετειακές εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα συνοδεύοντας τον αντιπρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτη Σγουρίδη, η Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου»

 

Τα 70 χρόνια από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, γιορτάστηκαν την Τρίτη 7 Μαρτίου σε όλα τα νησιά. Τους Ανεξαρτήτους Έλληνες στις σχετικές εκδηλώσεις στην Κω εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του κινήματος, Παναγιώτης Σγουρίδης, συνοδευόμενος από την Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Αγγέλου και το μέλος της Ο.Ε. Κω – Νισύρου, Κώστα Αγιαννίδη.

Μετά το πέρας τον εκδηλώσεων ακολούθησε η εθιμοτυπική επίσκεψη στον έπαρχο του νησιού Γ. Χαλκιδιο και στη συνέχεια συνάντηση με εκπροσώπους φορέων της τοπικής κοινωνίας, με τους οποίους και συζητήθηκαν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Πριν την αναχώρηση τους από το νησί συμμετείχαν σε συνεδρίαση της τοπικής Ο.Ε., υπό την προεδρεία του, Π. Σγουρίδη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φτου να μην σας ματιάσω ............. πρέπει να ντρέπεστε για την κατάντια των φασι συντρόφων ΣφΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ...

    Ούτε τώρα σας έφερε ο αντιπρόεδρος του ΜΠΟΥΛΗ πεσκέσι μερικά από τα κυβερνητικά πόστα που υποσχέθηκε σε τσαντοκουβαλητες του συγΚΑΜΕΝΟΥ φασίστα; Βάλτε όπισθεν και κ…. τον…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ