ΑΝΕΛ Κω: Ο κ. Κυρίτσης μετά από 4 χρόνια θυμήθηκε επιτέλους πως η Κως είναι τουριστικός προορισμός | Δεν είναι πρόεδρος ΝΕ ή ΤΕ, αλλά Δήμαρχος όλων των Κώων

14
784

Ο κ. Κυρίτσης, μετά από τέσσερα σχεδόν χρόνια, θυμήθηκε επιτέλους πως η Κως είναι τουριστικός προορισμός.

Αντί λοιπόν να ασχολείται με την έκδοση δελτίων διαμαρτυρίας για την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κάλυμνο, ας αναλογιστεί τις δικές του ευθύνες, που η αυταρχικότητα του οδήγησε το νησί σε πολιτική απομόνωση!

Ας μη ξεχνά πως δεν είναι πρόεδρος Νομαρχιακής ή Τοπικής Επιτροπής, αλλά Δήμαρχος όλων των Κώων.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπαρχετε εσεις?Καλα δεν ντρεπεστε να κανετε και ανακοινωσεις?Στα 4 και τσιμουδια μπας και την γλυτωσετε πουλημενα κορμια.

    • Βρε ψώνια του συγΚΑΜΕΝΟΥ ΜΠΟΥΛΗ, ξεχάσατε τον αρχηγό σας λούτσα αυγολέμονο να δηλώνει ότι θα παραιτηθεί για ΦΠΑ 24 %;

      Πατριώτες του κ@λου που η ειδικότητα του στις κωλοτούμπες θα του προσφέρει δουλειά σε ΤΣΙΡΚΟ μετά τις εκλογές που έρχονται γρήγορα θα πάει στον αγύριστο και στα αζήτητα της πολιτικής… Αφήστε λοιπόν τις δηλώσεις, πιάστε το τιμόνι και ασχοληθείτε με το ΚΤΕΛ που θα σας κόψει τα νυχτερινά…. με τα μικρά πουλμανάκια που έφερε….

    • ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑ ΤΕΣΕΡΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΕ .Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

      • Μέχρι τώρα ξέραμε για την ΜΑΪΜΟΎΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΊΤΣΗ. Τώρα με χαρά ακούμε για κάποιον ρουφιάνο ΔΗΜΉΤΡΗ....

        Και εσύ αργόσχολε τεμπέλη του ΔΗΡΑΣ που για χρόνια σε ταΐζουν οι δημότες με χρυσά κουτάλια και γλύφτης ήσουνα και τσιράκι κάποιου από τους άσχετους που οι δήμαρχοι έβαζαν να σας υποχρεώνουν να κάνετε προπαγάνδα παραπληροφόρησης στους δημότες της Κω….

  2. ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΕΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

    ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

    ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

  3. Ο ΜΑΣΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ? ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 7.500+2.500 ΕΞΤΡΑ=10.000 ? Η

    ΕΥΡΟΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 20.000+5.000 ΕΞΤΡΑ=25.000 ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ? ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ Η ΜΑΣΑ.

  4. Αγαπητοι συνελληνες οι γερμαναραδες δυο φορες την εφαγαν στρατιωτικα και δεν ειναι τοσο βλακες να ξαναπροσπαθισουν με στρατιωτικα μεσα να επιβαλουν αυτο που θελουν ξανα .Τωρα που μηλαμε αυτοι πολεμανε χωρις σφαιρες χωρις τανκς και αεροπλανα ,αλλα με το ευρω τους τα κομπιουτερ τους τα μολυβια τα χαρτια τους και μαζι με τους γερμανοτσολιαδες τους σε ολες τις χωρες της ΕΕ , υποδουλονουν και σκοτωνουν τους λαους της Ευρωπης χωρις ο γερμανικος λαος να εχει το παραμικρο προβλημα,αντιθετως ακμαζει οικονομικα στις πλατες των κατα την ναζιστικη και νεογερμανικη ιδεολογια,υπανθρωπων νοτιοευρωπαιων και γενικα ολων των ευρωπαιων. εαν μπορουσε να αναστηθει ο Γκεμπελς θα ελεγε ΝΙΚΗΣΑΜΕ..Ας οψονται οι δοσιλογοι πολιτικοι που κυβερνουν την Ελλαδα και ολη την Ευρωπη που αναστησαν τους ναζι απο ταφους τους.Εξαλλου η Γερμανικη ευρωπαικη ενωση ναζιστικο σχεδιο ηταν απο την δεκαετια του 1940 που σημερα εχει γινει πραγματικοτιτα.

  5. Κυριτσομαιμουδιαρηδες είστε για κλάματα ένας Μουζουράκης και ενας Κυρίτσης σας πάνε για κρέμασμα ο ένας από εγωισμό και ο άλλος από απληστία.
    Ξυπνήστε ρε Έλληνες

  6. βρε κουρκουβιαλοι συριζανελ καμενοι απιστοι τι ενοχλειστε με τον κυριτση απο και οσ που το καραβι να ερθει στην κω να το στειλουν στην τουρκια στο φιλαρακι τουσ τον ερντογαν που κανουν οτι τουσ λεει αλλα να ξερετε ερχεται η ωρα

  7. Είναι δήμαρχος των ακροδεξιών κωων και όχι ολων των κωων. Μη τον ξαναπειτε έτσι. Δεν του ταιριάζει. Τους δημοκράτες Κωους δε μας εκφράζει

  8. Οι ψευτοανελ δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν παρατηρησεις για την Κω και για τους πολίτες της ειναι ανεπιθύμητοι στο νησί

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ