M. Nαβροζίδης: Σκληρή και δίκαιη η απόφαση Περιφερειάρχη να κηρυχθεί έκπτωτος ο εργολάβος | Οι 4 βασικοί πυλώνες της Ψηφιακής Ανάπτυξης στο Νότιο Αιγαίο

13
7091
Έχοντας αποδείξει τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια μέσα από την δουλειά του στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω ότι έχει την ικανότητα να ζυμωθεί με τα προβλήματα, να λύσει αρκετά από αυτά και να παράξει αποτελέσματα για το κοινωνικό σύνολο και τους νησιώτες ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης της Περιφερειας Ν. Αιγαίου, Μπάμπης Ναβροζίδης με τη μεθοδικότητα, την αποτελεσματικότητά και την ευθύτητα που τον διακρίνει, αναλύει στο Kos Tv τους στόχους και τις προτεραιότητες που έχει θέσει μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ παράλληλα καταρτίζει καθημερινά την στρατηγική και τον σχεδιασμό του σε βάθος πενταετίας, εστιάζοντας πρωτίστως στον ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού στο Ν. Αιγαίο.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΠΗΡΑΝΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΟΡΟΙ ΠΑΛΙ!!! 3 ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΝΤΙΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ!!! ΤΑ ΙΔΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΣ.

  1. Τελικά κύριε Μπάμπη δεν ήταν ηθοποιοί οιατυνομικοί ούτε εταιρεία ταινιών το Βήμα της Κω . Ότι δηλώσατε λοιπόν ήταν λάθος και ψέματα. Θα έπρεπε να ζητήσετε δημόσια συγνώμη.Τα λεφτά δεν είναι ούτε της περιφέρειας αλλά των φορολογούμενων.

    • Ακούστε την συνέντευξη του Μπάμπη στο Real , είπε πως οι αστυνομικοί έπραξαν από φιλότιμο και δεν είπε ο συγκεκριμένος την λέξη στημένο. Διαφώνησε με τίτλο συγκεκριμένης εφημερίδας. Τίποτα άλλο!!!

  2. ΧΑΜΠΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. 3 ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ

  3. Η τα πας καλά με όλους σαν γιατρός ή έχεις προσωπικότητα. Συνέχισε τη δουλειά κύριε Ναβροζίδη. Όταν σε βρίζουν, κάτι κάνεις καλά!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ