ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Στη μνήμη του συντρόφου μας Νεκτάριου Σαντορινιού

0
33

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ρόδος, 12/02/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη μνήμη του συντρόφου μας Νεκτάριου Σαντορινιού

Ένας χρόνος χωρίς τον σύντροφό μας Νεκτάριο Σαντορινιό και δεν έχει περάσει μέρα που να μην είναι συνεχώς στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Το κενό που άφησε είναι βαρύ και δυσαναπλήρωτο, τόσο για την πολιτική, όσο για το κόμμα μας αλλά και για τις ίδιες της ζωές μας.

 

Δεν είναι μόνο ότι αυτήν την ώρα που τα νησιά μας συνεχίζουν να βιώνουν την εγκατάλειψη και τον εμπαιγμό, ο Νεκτάριος θα ήταν παρών δίνοντας μάχες σε όλα τα επίπεδα για την προστασία τους και για τα δίκαια αιτήματα της Νησιωτικότητας.

 

Δεν είναι μόνο ότι σε μια εποχή που τα κοινωνικά προβλήματα έχουν γιγαντωθεί και ο κόσμος της εργασίας υφίστανται ολομέτωπη επίθεση, ο Νεκτάριος θα ήταν πρωτεργάτης αντίστασης και πάλης. Είναι που αισθανόμαστε συνεχώς την έλλειψη της πολιτικής του σκέψης, της παρουσίας του και του καθοδηγητικού του ρόλου.

 

Ένας χρόνος χωρίς τον σύντροφο, τον βουλευτή, τον Υπουργό, το Νεκτάριο των νησιών και της θάλασσας.

Είμαστε σίγουροι/ες ότι ο δικός μας Νεκτάριος θα ήταν παρών σε όλες τις κρίσιμες μάχες που έχουμε μπροστά μας αλλά και σε αυτές που αφήσαμε πίσω μας. Θα ήταν ο φάρος μας.
Και για όλους αυτούς τους λόγους, και για ακόμη πιο πολλούς, ο χαμός του βαραίνει καθημερινά όλο και πιο πολύ, για όλους μας.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ