Με πολύ κόσμο και σε συγκινησιακό κλίμα, η χοροεσπερίδα των τελειοφοίτων του Ιπποκρατείου Λυκείου Κω

6
20617


Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, η χοροεσπερίδα των τελειοφοίτων του Ιπποκρατείου Λυκείου Κω στη Νέα Φαντασία.
Παράλληλα το σχολείο, πραγματοποίησε και την κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς.
Γονείς και μαθητές, έζησαν ένα βράδυ γεμάτο κέφι, χορό και πρόσθεσαν άλλη μία σχολική ανάμνηση.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Βουλευτής Μάνος Κόνσολας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μπάμπης Ναβροζίδης, η Έπαρχος Ντίνα Σβύνου, η Αντιδήμαρχος Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής.

Πηγή: https://www.kostv.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ικανοποιήθηκε για άλλη μια φορά η υστεροφημία και το ψωρομεγαλειο των μεγάλων….Καρακιτσαριο που συμβαίνει στην Κω….Ο αρχοντοχωριάτης ωχριά μπροστά στις κύριες της Κω….

  2. Είναι μαθητική χοροεσπερίδα αυτή? Τι χαλι είναι αυτό ? Δεκαοχτάχρονα που μοιάζουν τριανταρες! Ποσο κρίμα να μην απολαμβάνουν την ηλικία τους,να μην έχουν αντιστάσεις και να είναι φωτοτυπίες το ένα με το άλλο !

  3. Πόσο κρίμα…βλέπεις κορίτσια μικρά τόσο όμορφα και πάνε και ξεγυμνώνονται και «στολίζονται» σαν να ήταν 30αρες για να ρίξουν κανέναν πεινασμένο και να βγάλουν φωτογραφίες. Αγόρια νέα να συμπεριφέρονται λες και ειναι 40αριδες μεγιστάνες πολλών καρδιναλίων . Γονείς δεν έχουν όλα αυτά τα παιδιά…που πήγε η παιδικότητα τους, η αθωότητα, η γλυκύτητα των νεανικών χρόνων. Ντροπή….υπάρχουν γονείς που μαθαίνουν στα παιδιά τους οτι το Α και το Ω για να είναι ευτυχισμένα είναι το ωμό και κτηνώδες σ@ξ, αντι να μαθαίνουν σε κορίτσια και αγορια την αγάπη , τον σεβασμό την αυτοεκτίμηση και την συντροφικότητα….και κάπως έτσι τα πράγματα, τα εγκλήματα και οι αποτρόπαιες πράξεις θα δίνονται όλο και χειρότερες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ