Κ. Σβύνου: «Διαμάχη» χωρίς νόημα | Προσπαθούμε να επιταχύνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να εκτελεστούν από τον ανάδοχο του έργου -με ό,τι αυτό συνεπάγεται

13
9956

Τις τελευταίες μέρες και παράλληλα τις πρώτες μιας νέας θητείας, γινόμαστε «μάρτυρες» μιας διαμάχης  που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Επί της ουσίας θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου, -όπως έχει εξάλλου ήδη αναφερθεί- ότι υπάρχουν δύο δημόσιες εργολαβικές συμβάσεις τριετούς διάρκειας κατόπιν διαγωνιστικών διαδικασιών που προβλέπουν τη συντήρηση του επαρχιακού δικτύου της Κω και την άμεση επισκευή του οδοστρώματος. Στα πλαίσια αυτών, προσπαθούμε να επιταχύνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες που πρέπει να εκτελεστούν από τον ανάδοχο του έργου -με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Είμαστε εδώ προκειμένου να υπερασπιστούμε τις ανάγκες του νησιού, να βελτιώσουμε τις υποδομές, να εργαστούμε για έργα πνοής, να δουλέψουμε για την ανάπτυξη. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί παραφιλολογία χωρίς νόημα και για το λόγο αυτό και δεν προχωρώ να απαντήσω στα ακραία και τοξικά δημοσιεύματα που αφενός προσβάλλουν την προσωπικότητα όλων μας, αφετέρου υποτιμούν το επίπεδο των πολιτών του νησιού μας.

Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, Αντιπεριφερειάρχες Ν. Αιγαίου κ. Ναβροζίδης και κ. Κρητικός, μεταβολίζουμε το «αίμα» και τις άδικες, ρατσιστικές και ακραίες προσωπικές επιθέσεις σε όρεξη για δουλειά και φροντίδα για τον τόπο, προσηλωμένοι στις ανάγκες των συμπολιτών μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη τους. Επιμένουμε στο μέτρο, επιμένουμε στο ήθος.

 

Κωνσταντίνα Σβύνου

Έπαρχος Κω-Νισύρου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …….κανει διακοπες τον χειμωνα και εμφανίζεται το καλοκαιρι και σας δουλευει ψιλο γαζι

  2. …… ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΠΙΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ!
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  3. Ντίνα είσαι καλή κοπέλα γιατί έμπλεξες με τη βρωμιά της πολιτικής. ότι και να κάνεις ούτε ευγνωμοσύνη ούτε ευχαριστώ θα πάρεις. ότι συμβαίνει θα σε θεωρούν υπεύθυνη για όλα τα στραβά γιατί τα ίσια δεν θα τα βλέπουν. προλαβαίνεις να τους παρατήσεις και να προσφέρεις τα μέγιστα στην οικογένεια σου. δεν έχεις ανάγκη κανέναν και τίποτα είσαι αυτόνομη.

  4. ο φίλος μου Ντίνα μου έκανε μια κουτσανα και το συνεχίζει…. δεν είναι κακό απλά να σταματήσει… μόνο τέλειοι δεν είστε…. και εγώ έχω κλείσει 3 τρύπες μπροστά από το σπίτι μου…. θα μου κάνεις μήνυση εσύ και ο χατζημαρκος;; άντε να σοβαρευτείτε επιτέλους….

  5. ΣΩΣΤΑ!!! καμία ήττα δεν πρεπει να μένει ανεκμετάλευτη….μολις μαθατε εσεις και οι συνεργάτες σας …οτι ο ελληνικος λαός δεν σας παρέδωσε το 70% …για να μιλάτε με αλαζονια και μαγκιά!!!! ΑΛΛΑ για να κανετε έργα που θα κανουν καλυτερη κ ποιοτικότερη την ζωή του!!!

  6. Κοίτα την υποβάθμιση των Τουριστικών υπηρεσιών και μετά να μιλάς..

    Οι επισκέπτες που σπάνε τα ρεκόρ δεν είναι δείκτης ποιότητας και ευημερίας.
    Εσείς θεωρείται εργαζόμενους τα βαρελόσκυλα,να ψήνονται στο σιδερένιο βαρέλι για 850 γαμημένα ευρώ και να του πετάτε ένα κόκκαλο και μόλις κουραστεί να γαυγίζει και το πάρι ο ύπνος να το κλωτσάτε …Αυτά είναι σκλαβιά.Που την βλέπει την αύξηση της επενδυτικής και βιοτικής ανάπτυξης?Πήγε κανείς την τελευταία βδομάδα να πάρει φάρμακα??
    Ρε στραβωμάρα..

  7. τον κεντρικό δρόμο στο Πυλί τον έχετε παρατήσει μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.. δεν εμφανίστηκαν ποτέ ξανά.. κάπου έλεος..και ο φωτισμός μία από τα ίδια..

  8. ΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ…. ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΕΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΜΠΙΟΦΤΕΚΑ…. ΑΛΛΑ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΑΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΗΝ ΚΩ

  9. να καθιερωθεί «Η Ημέρα της Λακούβας» στην Κω, με παρελάσεις σε δρόμους που έχουν λακούβες, και για τα παιδιά τουρνουά με το παιχνίδι Λακουβάκια.

  10. Δεν θα ξε χάσουμε ποτέ οι Κωοι με ποιόν συστράτευθηκες την κρίσιμη στιγμή!!! Άκου! Σκηνοθεσία!Και να πούμε τις αλήθειες! Εκατοντάδες χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν στο νησί! Εσείς με τον ΛΑΚΟΥΒΑ!!! Δουλέψτε επιτέλους σοβαρά! Η ΣΠΙΤΙΑ σάς!

  11. Εάν η διαμάχη ήταν χωρίς νόημα, τότε Ντίνα μου να τηρούσες ουδέτερη στάση και όχι να πάρεις απροκάλυπτα το μέρος του «αφεντικού» σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ