Κως: «Ο Γιώργος ο λακκούβας» – Ξεσπάει ο Σταύρος Μπαλάσκας για την ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών που μπάζωσαν λακκούβα

20
20126

Η Κως παρακολουθεί τις αντιδράσεις. Οι αστυνομικοί καταλήγουν στο εδώλιο επειδή πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, για να καλύψουν λακκούβα σε δρόμο…

Η Κως στο επίκεντρο με τις εικόνες να πλαισιώνουν τις αντιδράσεις. Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να μπαζώσουν μόνοι την λακκούβα που υπήρχε σε δρόμο του νησιού και που παρά τα παράπονα δεν έκλεινε. Τα ατυχήματα στο σημείο ήταν διαδοχικά, όπως και τα έντονα παράπονα οδηγών που έτυχε να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο. Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, καυτηρίασε την στάση των αστυνομικών, που όπως φαίνεται μπήκαν σε περιπέτειες με την απόφαση που πήραν.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε εις βάρος δύο αστυνομικών της Τροχαίας, που μπάζωσαν αυτοβούλως λακκούβα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κω – Χωρίων με τσιμέντο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ενημέρωσαν για την επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς αρκετοί οδηγοί είχαν υποστεί ζημιές στα οχήματά τους ενώ είχαν προκληθεί και ατυχήματα.

Μετά από δεκάδες παράπονα πολιτών και αφού η λακκούβα παρέμενε ανοιχτή, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Χρησιμοποίησαν τσιμέντο και έκλεισαν τη συγκεκριμένη τρύπα επί του οδοστρώματος.

Με παρέμβασή του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, καυτηρίασε την στάση των αστυνομικών, αναρωτώμενος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε κείμενό του εάν «μία πράξη ‘αυτοδικίας’, μπορεί ποτέ να είναι μία πράξη ευθύνης».

Μιλώντας για το θέμα, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, τόνισε: «αλγεινή εντύπωση στους αστυνομικούς προκάλεσε ένα κείμενο που ανήρτησε ο ανεκδιήγητος περιφερειάρχης ο οποίος κατακεραύνωνε ή προσπαθούσε κατά τη δική του άποψη να κατακεραυνώσει αστυνομικούς διότι έδωσαν σε μια υπόθεση λύση μόνοι τους.

Τι αυτοδικία είπε, τι ανοησίες έγραψε, που του έδωσαν παρατσούκλι ο ‘Γιώργος ο Λακκούβας’». «Θα έπρεπε να ντρέπεται», κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας επανδρωσουν και το νοσοκομειο οι αστυνομικοι. τι δεν ειναι γιατροι;;; ποιος θα τους ελέγξει?

    • Σύμφωνα με την φιλοσοφία σου,να γίνουν και δότες σπέρματος

      Για παρένθετους πατέρες..δεν πας καλά άνθρωπέ μου..Το Πανελλήνιο,ΑΛΛΆ και οι ψυχολόγοι όλοι της χώρας να σε εξετάσουν.
      Μπορεί να ξέρω δύο /////ες μέσα στο Α.Τ ΚΩ,αλλά αυτοί έχουν δίκιο.

  2. Δεν νομίζω οτι η ΕΔΕ ήταν η ορθότερη λύση…συμφωνώ απόλυτα οτι δεν μπορεί ο οποιοςδήποτε να παίρνει ένα φτυάρι και να κάνει έργα…θα σας πω απλά ότι υπάρχουν επεμβάσεις στον αστικό ιστό απο ιδιώτες που τελικά έχουν δημιουργήσει προβλήματα. Δεν μπορείς να παρακάμπτεις με τέτοιο τρόπο τις μελέτες και τις διαδικασίες. Αυτές είναι τακτικές αρπα κόλλα χωρίς τεχνογνωσία…. Συμφωνω οτι ήταν όμως μια πράξη που είχε καλή πρόθεση…δεν θα σχολιασω το τοι φώναξαν κάμερες και ποιος τις φώναξε. Οι νόμοι, οι διαδικασίες κτλ πρέπει να ακολουθούνται απο όλους , πολίτες, πολιτικούς, αστυνομικούς κ.ο.κ..
    Συμπερασματικά ουτε το να κλείσουν οι λακούβες απο αστυνομικούς ήταν σωστό , άλλωστε για λόγους εντυπωσιασμούς έγινε, ουτε η ΕΔΕ απο τον κο Χατζημάρκο ΄΄ηταν σωστή απόφαση.

    • Υπάρχλουν επαγγελματίες στις παραλίες που μαζεύουν καπότες,γυαλιά,αγκίστρια,κάρβουνα Αργιλλέδων,΄πρόκες,ξύλα,που δεν ανοίκουν στο μέρος που υπέγραψαν και ενοικίασαν…
      Το κάνουν επειδή νοιώθουν χρέος,το κάνουν από φιλ΄λοτιμο.
      Υπάρχουν εποχικοί υπάλληλοι αρχαιολογίας,που μαζεύουν σκ…ά πακιστανών,καπότες στα μνημεία μας,περιθάπτουν γάτες.μαζεύουν σύριγγες και λοιπά εργαλεία τελετών.Σ αυτούς όπως και πολλούς άλλους πρέπει να ,λέμε μπράβο.Ο …..μούρης και η Πέρδικα έχουν λάθος.ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΑΘΟΣ.

  3. Πολύ μάγκας δες μας το παίζει ο Χατζημαρκος . Αντί να ξεκινήσει το δελτίο τύπου του ζητώντας συγνώμη από τους Δημότες ζητάει και τα ρέστα. Αν πραγματικά έχει τόσες ευαισθησίες για την πολιτική του καριέρα ας μην έδινε το δικαίωμα κάνοντας την συντήρηση των δρόμων που υποχρεούται. πρέπει ο κάθε χατζημαρκος ο κάθε έπαρχος ο κάθε δήμαρχος ότι πληρώνετε με τα χρήματα μας και ότι υποχρεούται να κανει την δουλειά του σωστά. Για μαζέψουμε λίγο χατζημαρκο γιατί πολύ βαρύ πεπόνι μας το παίζεις. Για τους αστυνομικούς μια συμβουλή τέτοιους πολιτικούς να τους γράφετε στα ……… καπέλα σας. και που είστε μας προέκυψε και γλάστρα στο επαρχείο.

  4. Είναι εντυπωσιασμός ,όταν δύο «άνθρωποι»
    έκαναν ότι καλύτερο για να μην γίνει θανατηφόρο ατύχημα στον δρόμο!!; ;Είναι εντυπωσιασμός ;;;;αυτή η λέξη δεν κολλάει σ’ αυτούς τους δύο ανθρώπους ,δεν ταιριάζει ..ίσως σε κάποιους άλλους ναι θα ταίριαζε ….Ευχαριστούμε τους αστυνομικούς για αυτό που έκαναν…..

  5. 70% ο λακουβας των εργων και των μεγαλων υποσχεσεων..μονο στο χοτ σποτ και μινιερα ασφαλτο 4 χρονια. μπραβο στα σωματα ασφαλειας που εκαναν και αγωνα

  6. Γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο;Οι ανεύθυνοι από τον κουστούματο μέχρι τον απλό εργάτη….που απλά έχουν βολευτει στις θεσουλες τους και κάνουν ότι καλύτερο μπορούν στο να περάσει όμορφα η μέρα, χωρίς κούραση,να αραξουμε και να πιούμε το φρέντακι μας και έχει ο Θεός……

  7. μόνο η μάσα πάνω από όλα. γιναμε τσίρκο μεγάλο.

  8. Χα Χα Χα αντε να αρχίσουν τα κανάλια των Αθηνών να ασχολούνται με αυτά που ζούμε στα νησιά να δείτε τι έχουμε να ακούσουμε ακόμη. Ακου λακκούβας!!

  9. Κ Μπαλάσκα εσείς οι μπάτσοι.. Την ειρωνεία την έχετε στο τζεπακι... (Η στο τζιπακι σας,, δώρο του Μητσοτάκη

    Ειρωνεία στους πολίτες,,, – δεν είναι παράξενο.. Διότι οι μισοί είστε τσοπάνηδες από τον Έβρο.. και πουλάτε μούρη… Με το γυαλί αρμανι….. Ειρωνεία στους περειφερειαρχες,,, Θα έπρεπε να σας κάνει ΣΎΣΤΑΣΗ Ο περειφερειαρχης για προσβολή, ειρωνεία και παρακολληση στο έργο του….και στο πρόσωπο του… Να ξέρεις είναι ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ … ΑΠΌ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΌΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΕ..-ΣΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΒΛΑΚΑ ΜΠΑΤΣΕ

  10. Έχει μια λακουβίτσα στο δρόμο έξω από το σπίτι μου και σκόπευα να την κλείσω. Τώρα πρέπει να περιμένω το Γιώργο το λακούβα για να την κλείσει.

  11. κοιτάτε τώρα θέμα που δημιούργησε ο Χατζημάρκος … και δεν το σταματάει κιόλας… και φταίει και συνεχίζει… συμβούλους δεν έχει να του πουν να το 🤐

  12. Να προωθησεις τις νεες ταυτοτητες,,.. Τσουτσου. Του ΜΗτσοτακη

  13. Για την σούζα των αστυνομικών.. Είπε σιγά τα ωά,,,τιμωρείται με 10 ευρ πρόστιμο.. .. Για τον 70 χρόνο.. Που διενυσε την μισή Αττική… Είπε Δεν τον προλαβ…. Στα φανάρια… Αλλά μόλις έφτασε λέει σπίτι του τον τσάκωσαν… Με 12χιλιαδες ευρώ κλήσεις χαχα… ΒΡΕ ΝΟΎΜΕΡΟ… Πληρώνεσαι από τις παρουσιάσεις σου στα κανάλια… Η απλά μας διασκεδάζεις τζάμπα.. ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ