Ανήλικοι οι δράστες της παραβίασης του γραφείου Πολυτέκνων «Οι γονείς να δουν γιατί αντιδρούν έτσι»

9
10503
Με αφορμή τα όσα συνέβησαν με τις καταστροφές
στο γραφείο του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω Νισύρου που σημειώθηκαν προχτές τη νύχτα. Η Πρόεδρος Διονυσία Δρόσου – Πασσανικολάκη μίλησε στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv λέγοντας «Ότι αυτό που συνέβη για τρίτη φορά στο σύλλογο το προκάλεσαν παιδιά και μάλιστα κάποια από αυτά είναι γνωστά, να σημειώσω ότι στο γραφείο μας δεν υπάρχουν χρήματα πάρα μόνο κομπιούτερ και σημαντικά αρχεία που είναι προσωπικά δεδομένα.» στη συνέχεια η Κυρία Δρόσου αναφέρθηκε ότι στο σημείο που λειτουργεί ο σύλλογος είναι αφύλακτος και έρχονται διάφορα άγνωστα πρόσωπα μέσα στην παιδική χαρά. «Τα γεγονότα που βιώνουμε καθημερινά και η εικόνα που αντικρίσαμε σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει με τις οικογένειες αυτών των παιδιών και έχουν υποχρέωση οι γονείς να δουν ποια είναι η αιτία που εκδηλώνονται η γιατί αντιδρούν έτσι ; » Στη συνέχεια τις συνέντευξης αναφέρθηκε στις οικογένειες ότι υπάρχει έλλειψη αγάπης και σεβασμού και τα παιδιά οδηγούνται στην κατάθλιψη τα όσα βιώνουν με αποτέλεσμα να τα μεταφέρουν με θυμό μέσα στην κοινωνία που είναι ο σύλλογος, ο βιασμός, οι ενδοοικογενειακές εντάσεις, η παραβατικότητα των ανήλικων, των επιχειρήσεων, τις περιουσίας. τέλος καταλήγει «ότι από τα σπίτια λείπει η αγάπη του Χριστού και και τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να γεμίσουμε πρώτα την καρδία μας και μετά τα στομάχια μας.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανήλικοι είναι αυτοί που στραπατσάρισαν έναν σκαντζόχοιρο έξω απ το Οινοποιείο, ανήλικοι είναι οι αλήτες που έκαψαν ΑΒΙΚΩ και Οινοποιείο,ανήλικα ασπόνδυλα είναι αυτά που έσπασαν σε κομμάτια τα ανταλλακτήρια του Δήμου, που έσπασαν τις χημικές τουαλέτες στην ΑΒΙΚΩ,ανήλικα είναι αυτοί που έσπασαν την ημέρα της επετείου Θανάτου του Καίσερλη την Ομπρέλα του. Όλοι γνωστοί, γόνοι ‘πολιτισμένων’ γονέων, Μάλιστα η Αστυνομία τους ξέρει, όλοι τους ξέρουν…
    Ναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην χώρα είναι οι ανήλικοι..

    • Η μεγίστη των μεγίστων αιτία διαστροφικής αλλοίωσης χαρακτήρων και φυσικά δημιουργιας κακοποιών στοιχείων.
      Η μετά ανοχής των γονέων ελεύθερη χρήση των διαδικτυακών εφαρμογών αμφιβόλου χρησιμότητας, την ευθύνη ποιος την έχει?
      Ο ΓΟΝΕΑΣ…

  2. φυλακή!να δούμε μετά πόσο ζόρικοι είναι.πουλανε μαγκιά βασισμένοι στην ηλικία τους γιατί δεν μπορεί να τα «ακουμπήσει τίποτα «…για περάστε μέσα

  3. Όσοι μένουμε εκεί ξέρουμε ποιοι είναι.Να τους μαζέψουν οι γονείς τους που αν τους πεις κάτι λένε (Ααα το παιδί μου αποκλείεται)

    • Όλοι ξέρουμε,οι γονείς τους αγνοούν το πόσο τσιγαριλίλι κάνουν ,που,την χαπίλα και την βενζινοεισπνοή μαζί με τα παράγωγα των ακριβών ναρκωτικών.

  4. Ρωμιογονείς = Ότι χειρότερο.

    Γιγαντώνουν το εγώ των παλιοπαιδών τους και μετά έτσι και τους το προσβάλεις είναι ικανά να σε σκοτώσουν. Βουρ στην πλήρη ασυδοσία και αναρχία.

  5. Μαζέψτε τα καλόπαιδα σας μποχαλαράδες! Ούτε ιερό ούτε όσιο τα βάζετε να κλέβουν γραφεία αίσχος!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ