Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου Μικρασιατών Κω «Ο Ηρόδοτος» | Το νέο ΔΣ με Πρόεδρο τον Σταμάτη Μαρκόγλου

6
12826
Πολλά ήταν τα μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Κω «Ο Ηρόδοτος», στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές για ην ανάδειξη του νέου ΔΣ, το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο ΜΑΡΙΤΙΝΑ.
Η Αντιπρόεδρος Ειρήνη Σβύνου, θέλησε ναευχαριστήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο Αλέκο Μαρκόγλου για την ιδαίτερα επιτυχημένη θητεία του, ενώ ο κ.Μαρκόγλου, έκανε αναφορά στις δράσεις του συλλόγου, με έναν εκτενή απολογισμό.
Έπειτα από τις αρχαιρεσίες, το νέο ΔΣ έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μαρκόγλου Σταμάτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ Βαγγέλης Χατζημιχαήλ, Ειρήνη Σβύνου
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ευπρεπία Τσιγαρά
ΤΑΜΙΑΣ Γεωργία Φορόζη
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Νίκος Κανταρζής
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ& ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής
ΜΕΛΗ Βασίλης Χατζηχριστοφής, Αλέκος Μαρκόγλου

Πηγή: https://www.kostv.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε παιδια τι εγινε με τις εκλογες στη δυναμη αλλαγης που θα γινονταν στις 10/12 στο πυλι; Καμμια ειδηση….

    • Σιφάκης μέχρι τις εκλογές και μετά Καισαρλης και Κυριτσης ετοιμαζουν νεα παραταξη, μπορει και δυο

  2. Ο Νικηταρας πριν ακομη αναλαβει εχει ηδη χασει δυναμεις. Κριμα που δεν υπαρχει αντιπολίτευση. Στελεχη του και συνεργατες του εχουν απομακρυνθει,καποιοι μονοι τους κάποιοι με εντολη δημαρχου και καποιοι αλλοι με αυτα πιυ συμβαινουν στο δημο. Προεδρος ΔΟΠΑΒΣ συνεχίζει με τις ευλογιες Νικηταρά να ελεγχει τα παντα,βουλιαξαν το ΔΟΠΑΒΣ και συνεχιζουν με καλυψη του πρωτου. Οσο για τη νεα συνεργατιδα του δημαρχου κανει οτι θελει

  3. Καισαρλης με Κυρίτση? δεν θέλω να το πιστέψω. Θεωρώ τον Καισαρλη σοφρωνα άνθρωπο που δεν του αρέσει να ξεφτιληζεται στον κόσμο της Κω.Ευχομαι να μην έχει κατά νου τέτοια σύμπραξη.

  4. Μολις ξεκινησε τις συναντησεις ο Νικος για υποψηφιος δημαρχος,ο Νικηταρας χλωμιασε,ο Καισερλης με την ομαδα βετερανων θελει να το παιξει παραγοντας,Κυριτσης άδειασε τα παλια στελεχη του….και πρότεινε για αρχηγο παραταξης τον Κοκαλακη. Και ακομη είμαστε στην αρχη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ