9ος Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης για το ΕΕΕΕΚ Κω: Μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση από τον Ροταριανό Όμιλο Κω για καλό σκοπό!

1
12118

Για ακόμη μία χρονιά ο Ροταριανός Όμιλος Κω διοργάνωσε με αρκετά μεγάλη επιτυχία τον 9ο καθιερωμένο Μουσικό Μαραθώνιο Αγάπης στο πλαίσιο των πλούσιων φιλανθρωπικών και κοινωνικών του δράσεων.

Η διοργάνωση του 9ου Μουσικού Μαραθωνίου Αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Κω, έλαβε χώρα στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο της Κω με παρουσιαστή του μαραθωνίου τον ραδιοφωνικό παραγωγό και δημοσιογράφο του realvoice.gr Παναγιώτη Ζουζούνη.
Την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια των Rotary της Κω, πλαισίωσαν μουσικά αρκετά μουσικά συγκροτήματα από τις μουσικές σχολές του νησιού μας, αλλά και αρκετοί σημαντικοί καλλιτέχνες της Κω, οι οποίοι αφιλοκερδώς τραγούδησαν και έπαιξαν διάφορα είδη μουσικών ακουσμάτων, ελληνικών, έντεχνων, λαϊκών, pop, jazz και rock. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον Μουσικό Μαραθώνιο που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος, υπήρχε πλούσιος μπουφές με ποικιλία εδεσμάτων, καθώς και πληθώρα ποτών και αναψυκτικών τα οποία προσέφεραν δωρεάν επαγγελματίες του νησιού μας. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν άλλος από το να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό το οποίο πρόκειται να καταλήξει, εξ ολοκλήρου στις ανάγκες του νέου κτιριακού συγκροτήματος που θα στεγάσει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στο νησί μας.

Πηγή: https://www.kostv.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολυ κακως αντιμετωπιζονται αυτα τα παιδια ως αξια οικτου. Συνεχως βλεπω ζητιανιες απο το σχολειο και μαραθωνιους αγαπης του καθενα που διαφημιζεται στις πλατες τους. Το κρατος που ειναι; Δεν πρεπει να ειναι επαιτες τα παιδια. Μαραθωνιος αγαπης για αυτο που το κρατος επρεπε να τους παρεχει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ