Επιστολή διαμαρτυρίας μονίμων κατοίκων Καλύμνου που εργάζονται στην Κω για τη μείωση των δρομολογίων Κάλυμνος-Μαστιχάρι

1
7964

Από τον Κώστα Ψαρά που όπως αναφέρει εκπροσωπεί εργαζομένους στη ΔΕΗ ΑΣΠ ΚΩ, μόνιμους Κατοίκου Καλύμνου, επιστολή διαμαρτυρίας για τη μείωση των δρομολογίων από Κάλυμνο σε Μαστιχάρι και επιστροφή.

Την επιστολή αυτή παραθέτουμε παρακάτω:

Εκ μέρους τον Καλυμνίων που εργάζονται στην ΔΕΗ ΑΣΠ ΚΩ και που είναι μόνιμοι κάτοικοι Καλύμνου μετά των οικογενειών αυτών, θα θέλαμε να σας καταθέσουμε την δυσαρέσκεια μας για την μείωση δρομολογίων Καλύμνου με Μαστιχάρι.

Η ενέργεια αυτή επιφέρει την αποκοπή από τις οικογένειες μας και το νησί μας και τις προσωπικές μας υποχρεώσεις.

Δεν είμαστε οι μόνοι εργαζόμενοι σε αυτήν την κατάσταση καθώς υπάρχουν και στον ΔΕΔΗΕ ΚΩ όπως και σε άλλες υπηρεσίες-εταιρείες Καλύμνιοι υπό αυτήν την κατάσταση. 

Το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό στην πολιτική ηγεσία όπως και σε πολλούς συμπατριώτες μας και όχι άγνωστο. Αλλά χωρίς μια ουσιαστική λύση. 

Να θυμίσω ότι επί Κορωνοϊού δεν μας ήθελε ούτε η Κάλυμνος αλλά ούτε και η Κως, καθώς θα φέραμε θάνατο σε όποιον μας δεχόταν και κατά συνέπεια καταλαβαίνετε τι ψυχολογικό πόλεμο αντιμετώπιζε η υπόσταση μας και των οικογενειών μας.

Ζητάμε λοιπόν οι υπεύθυνοι να δουν το θέμα με περισσότερη σοβαρότητα, και να φροντίσουν να δώσουν λύση ουσιαστική στο πρόβλημα.

Η Κάλυμνος ανήκει και στα δικά μας παιδιά, και δεν θα μας εξαναγκάσουν να τα μεταναστεύσουμε επειδή μας αγνοούν

Πηγή: kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ