Άλλοι 40 αλλοδαποί βγήκαν απόψε στο Ψαλίδι (10 το πρωί & άλλοι 50 ήρθαν από Ρόδο)

15
15825

Άλλοι 40 αλλοδαποί βγήκαν απόψε στο Ψαλίδι και προχωρούσαν προς Παραδείσι- Αγίους Πάντες.

Λίγο πιο κάτω είχαν βγει άλλοι 10 λίγο πριν τις 7 το πρωί, ενώ με το πλοίο της γραμμής έφτασαν άλλοι 50 από Ρόδο.

Αυτή τη στιγμή στο ΚΥΤ Κω υπάρχουν γύρω στα 3500 άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΚΑΝΕ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

    • ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟ HOT SPOT,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΚΩΣ ΜΑΣ !!! ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ….

  2. 3.500 να τους χαίρονται εκεί στη δομη γιατι ήταν για κλείσιμο φόβο και τρόμο είχαν πάθει επηδη δεν υπήρχαν ροές!

  3. τελικά ο Κούλης τα έκλεισε τα σύνορα ή όχι;;;τον τελευταίο μήνα πρέπει να ήρθαν περισσότεροι ισλαμιστές από τους κατοίκους του νησιού.Που σαι ρε βλήμα Μιράντα να μας κάνεις πάλι ανάλυση πανεπιστημιου

    • να αφήσεις την Μιράντα ήσυχη. Μάλλον βρήκε επιτέλους το έταιρο μισό της στο μαυρισμένο πρόσωπο ενός λαθρομετανάστη και ζει τον έρωτα της. Μόλις χορτάσει θα ξαναγυρίσει στον Κούλη, την δεύτερη μεγάλη αγάπη της.

  4. κι άλλοι κι άλλοι έρχονται…… με βάρκες….Αλέξανδρος Μωραϊτίνης ….. στο μυθιστόρημα του για τους τότε πειρατές των νήσων….

  5. εσείς όλοι ΝΔ, πού ψηφίσατε 41%, πού είναι ό επαναπατρισμός τούς, έχουν κάνει παιδιά, έχουν κάνει οικογένειες, θα τούς διώξετε, από ποιόν πόλεμο έρχονται, τά λεφτά από το φράχτη ποιός τά παίρνει, ή συμφωνία είναι, να αδειάσει ή Τουρκία, και να μοιραστούν τα λεφτά,

  6. ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ HOT SPOT ΣΤΗ ΡΟΔΟ!ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΩΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ? ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ! ΜΕ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΦΟΥΛΑΡΕΣ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ΤΗΝ ΡΟΔΟ? ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?

    • Χ;χαχα οι πολίτες της Κω σε πήραμε χαμπάρι!!!!!!!ΝΑΙ γι αυτό του δωσατε 66%.Τι λέτε βρε όργια;;;

  7. To bodrum απεναντι εχει γινει θέρετρο για χοντρά πορτοφόλια και εμεις καναμε το Πυλι τζακικισταν. Παντα άξιοι

  8. Μητσοτακης:τα σύνορα φυλάσσονται αποτελεσματικά. Σαράντα πενήντα άτομα κάθε μέρα οι βαρκούλες φέρνουν.! Άριστη αποτελεσματικότητα!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ