Γ. Νικητιάδης: Ο μεγάλος νικητής, των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το ΠΑΣΟΚ

6
4475

Με την ολοκλήρωση του β΄γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και την ανακοίνωση των σχετικών αποτελεσμάτων, ο βουλευτής Δωδεκανήσου και τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

« Ο μεγάλος νικητής, των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι χωρίς καμμία αμφιβολία το ΠΑΣΟΚ. Η αλαζονική συμπεριφορά και οι εκβιαστικές απειλές της Ν.Δ, εισέπραξαν ένα μεγάλο ΟΧΙ, από τους πολίτες της χώρας μας. Οι στόχοι του 13-0 και του μπλέ χάρτη σε ολόκληρη την επικράτεια, καθώς και οι προσπάθειες προσωπικώς του κ. Μητσοτάκη και του συνόλου των στελεχών του, για απόλυτη πολιτική κυριαρχία στο χώρο της αυτοδιοίκητης, προσέκρουσαν στην αντίσταση του Λαού μας.

Στη Δωδεκάνησο, η πλειοψηφία των εκλεγέντων δημάρχων, είναι φίλα διακείμενη στο ΠΑΣΟΚ. Θέλω να συγχαρώ δημοσίως τον κ. Αλέξανδρο Κολιάδη και τον κ. Γιάννη Μαστροκούκο για την εκλογή τους.

Το ΠΑΣΟΚ και εγώ προσωπικώς ως Βουλευτής του Νομού, θα είμαστε δίπλα τους για κάθε μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι μαςκαι τα νησιά μας.

Για το ΠΑΣΟΚ, που σταθερά πλέον κατοχυρώνεται επί της ουσίας ως αξιωματική αντιπολίτευση, ο αγώνας συνεχίζεται. Ένας αγώνας που με σύμπνοια και ενότητα όλων μας, θα μας οδηγήσει στην επόμενη νίκη στις ευρωεκλογές και στην προοπτική της εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης που θα αποδεσμεύσει τη χώρα και το λαό μας, από όσα υφίσταται            σήμερα με τη διακυβέρνηση της Ν.Δ.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θέλουν το ΠΑΣΟΚ καθηλωμένο στους παραγοντισμους τους, για να ελέγχουν τα ντιαλς. η νίκη του ΠΑΣΟΚ δεν σας αφορά, γιατί την υπονομεύσατε

    • Κοροϊδευετε τον κόσμο, πολιτικοί απατεώνες.

      ΑΘΗΝΑΙ.
      Πρώτη Κυριακή.
      9 υποψηφιοι, τεράστια αποχή.
      Μπακογιάννης 41%
      Δούκας 14%
      Την επόμενη Κυριακή και πάλι αποχή.
      Και βγαίνει δήμαρχος το 14%
      Δλδ 1 vs 8
      Και κοκορέυεται το ΠΑΣΟΚ και η «άλλη» πλευρά ότι ξεσκισανε την ΝΔ.
      Η πρώτη Κυριακή που είναι ο πραγματικός καθρέπτης των αναλογιών δεν μετράει?
      Είναι να τρελαίνεσαι ή όχι?

  2. Νικητιάδη ο κόσμος καίγεται κι αγωνία για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό κι εσένα η εννοια σου είναι οι νίκες.Αλλαξτε γιατί χανόμαστε……

  3. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ, ΑΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΣΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ