Πως θα κατανεμηθούν οι έδρες στην Περιφέρεια | ΠΕ Κω «άρωμα γυναίκας»: 3 έδρες Χατζημάρκος 1 έδρα Παπανικόλας 1 έδρα Καραγιάννη

6
25571
Πως θα κατανεμηθούν οι έδρες στην Περιφέρεια | ΠΕ Κω «άρωμα γυναίκας»: 3 έδρες Χατζημάρκος (Σβύνου, Κρητικός, Ναβροζίδης ή Καμπανής) 1 έδρα Παπανικόλας (Ε Σταθοπούλου και ακολουθεί η Μ. Παπαζαχαρίου) 1 έδρα Καραγιάννη (Δ. Κασιώτη και ακολουθεί ο Γ. Χασαπλαδάκης)
Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο κ. Δημήτρη Σαλαμαστράκη, οι έδρες στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα κατανέμονται ως εξής: (η επίσημη κατανομή αναμένεται να γίνει από το Πρωτοδικείο της Σύρου εντός των προσεχών ημερών)
Με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών της 8-10-2023 από τις 45 έδρες του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η παράταξη του κ. Χατζημάρκου λαμβάνει 30 έδρες, του κ. Παπανικόλα 7 έδρες, της κ. Καραγιάννη 5 έδρες και του κ. Αγγέλου 3 έδρες.
Η κατανομή έγινε με βάση την απλή αναλογική λόγω του ότι ο κ. Χατζημάρκος κέρδισε τις εκλογές με ποσοστό άνω του 60%, ήτοι 65,97%. Οι έδρες της κάθε παράταξης κατανέμονται ως εξής: Η παράταξη του κ. Χατζημάρκου καταλαμβάνει όλες τις μονοεδρικές έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων Άνδρου, Καρπάθου – Ηρωικής Νήσου Κάσου, Κέας – Κύθνου, Μήλου και Τήνου.
Επίσης καταλαμβάνει 2 έδρες της Θήρας, 1 έδρα της Καλύμνου, 3 έδρες της Κω, 2 έδρες της Μυκόνου, 1 έδρα της Νάξου, 1 έδρα της Πάρου, 12 έδρες της Ρόδου και τις 3 έδρες της Σύρου. Η παράταξη του κ. Παπανικόλα καταλαμβάνει 1 έδρα της Θήρας, 1 έδρα της Καλύμνου, 1 έδρα της Κω, 1 έδρα της Νάξου και 3 έδρες της Ρόδου.
Η παράταξη της κ. Καραγιάννη καταλαμβάνει 1 έδρα της Καλύμνου, 1 έδρα της Κω, 1 έδρα της Νάξου και 2 έδρες της Ρόδου. Η παράταξη του κ. Αγγέλου καταλαμβάνει 1 έδρα της Καλύμνου, 1 έδρα της Πάρου και 1 έδρα της Ρόδου.

rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω ότι είμαστε ένα νησί μόνο για της λεκάνες εκτός της 3 αδας διό πετυχημένη επιστήμονες και ο αδικημένος Γιάννης αντί για πρώτος δεύτερος είμαστε άξιοι της τύχης μας μην ακούσω κανέναν να κάνει παράπονο για το νοσοκομείο της Κω.

    • Ε. τι γράφεις; Στα 70 έτη και με 10 ετίες στην Αυτοδιοίκηση αντί να αφήσει χώρο στους νέους κάθεται και πολεμάει μήπως και πάρει την τρίτη έδρα; αν είναι εντάξει σπίτι. έπρεπε να μην κατέβει καν

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ