Γιώργος Χατζημάρκος: «Η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η πιο μεγάλη τιμή για έναν πολιτικό»

8
12978

Το δικό του ευχαριστώ εξέφρασε πριν από λίγο με γραπτή δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Χατζημάρκος, μετά την μεγαλειώδη νίκη που όπως όλα δείχνουν καταγράφει στις εκλογές της Περιφέρειας.

Στη δήλωσή του αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η πιο μεγάλη τιμή για έναν πολιτικό. Είναι αυτή η τόσο ξεχωριστή τιμή, τσυτόχρονα και στιγμή, της δικαίωσης για κάθε κόπο, για κάθε αγώνα, για κάθε μάχη, για κάθε αγωνία, για κάθε ξενύχτι. Μέσα από την καρδιά μου, θέλω να πω σε κάθε νησιώτη, σε κάθε νησί μας, ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να τους πω οτι πιστός στην εντολή τους θα είμαι πάντα ο Γιώργος Χατζημάρκος που ξέρουν.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και εμεις ευχαριστουμε απο την Κω για το 3ο Δημοτικο σχολειο , την στελεχωση του νοσοκομειου με παθολογο και καρδιολογο , το τμημα ΤΕΙ τουριστικων σπουδων που εγινε, την νεα μαρινα στην Κεφαλο, και φυσικα για το hot spot που τοσο ελειπε απο τον τοπο μας, εξου και το 70% , επιζουμε και αλλα τετοια και καληνυχτα μας.

  2. Είναι προφανές ότι οι Κώοι είναι οι λωτοφάγοι τού Οδυσσέα, αλλιώς πώς εξηγείται το πολύ υψηλό ποσοστό πού πήρε χωρίς νά κάνει τίποτα στο νησί. Ένας τύπος αδιάφορος για τα πλην τής Ρόδου προβλήματα, επαγγελματίας πολιτικάντης μια καί στους άλλους τομείς έχει αποτύχει παταγωδώς. Καί οι δημοκράτες Κώοι δίνουν σ αυτόν τον τύπο 70% λες κι έκανε κάτι στον τόπο μας . Χρειάζεται μαστίγιο.

    • Σ αυτό το νησί πρέπει να υπάρχουν ή πολλοί ψεκασμενοι ή πολλοί βολεμενοι,άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.

  3. μπράβο.Και τώρα βάλε φουλ τις μηχανές να μας φτιάξεις κι άλλα χοτ σποτ να μας στέλνεις όλα τα λαθροπιθηκια που θα βγαίνουν στις παραλίες σας.Γι οτιδήποτε άλλο δεν…έτσι κι αλλιώς το έργο σου είναι ανύπαρκτο.Γι το ποσοστό που πήρες…μένει ασχολία στο έτσι κι αλλιώς με τα τσαρούχια κοιμομαστε

  4. Η Ρόδος πάνω από όλα. Οι άλλοι να περιμένουν. Αυτός είναι ο περιφερειάρχης μας. Ας προσεχαμε

  5. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΌΙ ΚΩΟΙ ΔΩΣΑΤΕ Σ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΝΔ 70% ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ, Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΣΊΑΣ; Η Ο ΠΟΛΛΆ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΆΡΧΗΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΊΝΕΙ ΤΟ 80% ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ 20% Σ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ. ΑΣ ΒΡΕΘΕΊ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΉ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΏΜΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ