Ορίστηκαν από την Περιφέρεια οι υπεύθυνοι για αστυνόμευση στα υδατορέματα

0
7772

Ορίστηκαν με απόφαση του περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου οι υπεύθυνοι για την αστυνόμευση των υδατορεμάτων των περιφερειακών ενοτήτων Δωδεκανήσου.
Πρόκειται συνολικά για 16 υπαλλήλους της περιφέρειας και συγκεκριμένα τοπογράφους μηχανικούς, αρχιτέκτονες μηχανικούς, αγρονόμους τοπογράφους και πολιτικούς μηχανικούς που θα αναλάβουν την αστυνόμευση των υδατορεμάτων για τον εντοπισμό καταλήψεων, επιχώσεων (μπαζωμάτων), αυθαίρετων κατασκευών και γενικώς όλων των παράνομων ενεργειών που γίνονται στις κοίτες των υδατορεμάτων σε όλα τα νησιά του νομού.
Η απόφαση αναφέρει τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Τον ορισμό των κάτωθι υπαλλήλων, για την αστυνόμευση υδατορεμάτων:
1. Τον Καρατάσιο Ιωάννη, Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα των νήσων Καρπάθου και Κάσου.
2. Την Κιαπόκα Ελένη, Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό ΠΕ, με βοηθό τον Σβύνο Εμμανουήλ, Μηχανολόγο Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα της νήσου Κω.
3. Τον Γερασκλή Αντώνιο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό ΠΕ, με βοηθό τον Καρίκη Κυριάκο, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα της νήσου Νισύρου.
4. Τον Κουλλιά Σπυρίδωνα, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, με βοηθό τον Καμπούρη Νικόλαο, Τοπογράφο Μηχανικό ΤΕ, για τα ρέματα των νήσων Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας και Ψερίμου.
5. Τον Καμπούρη Νικόλαο, Τοπογράφο Μηχανικό ΤΕ, με βοηθό τον Κουλλιά Σπυρίδωνα, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, για τα ρέματα των νήσων Πάτμου, Λειψών, Αρκιών, Αγαθονησίου και Μαραθίου.
6. Την Τέττη Μαρία, Αρχιτέκτονα Μηχανικό ΠΕ, με βοηθό την Ιατρίδη Μαρία, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, για τα ρέματα των νήσων Χάλκης και Τήλου.
7. Τον Μιχαηλίδη Κυριάκο, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, με βοηθό τον Σάββενα Σταύρο, Τεχνικό ΔΕ, για τα ρέματα των νήσων Σύμης και Μεγίστης.
8. Την Ιατρίδη Μαρία, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, με βοηθό την Σαρρή Ελπίδα, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Ρόδου και Ιαλυσού του δήμου Ρόδου.
9. Την Ζερβού Δέσποινα, Αρχιτέκτονα Μηχανικό ΠΕ, με βοηθό την Γιώτη Μαγδαληνή, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων του δήμου Ρόδου.
10. Την Σαραντίδου Ευθυμία, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, με βοηθό τον Ζουμπά Αντώνιο, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου του δήμου Ρόδου.
11. Τον Λυμπέρη Νικόλαο, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, με βοηθό την Στεργιάδη Μαρία, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα της Δημοτικής Ενότητας Ατταβύρου του δήμου Ρόδου.
12. Την Σαμπάλου Αργυρώ, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, με βοηθό τον Γεωργίου Κωνσταντίνο, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας του δήμου Ρόδου.
13. Τον Χρύσαλλο Νικόλαο, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, με βοηθό τον Μιχαηλίδη Κυριάκο, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, για τα ρέματα της Δημοτικής Ενότητας Αφάντου του δήμου Ρόδου.
14. Την Μπελεγρίνη Αναστασία, Τοπογράφο Μηχανικό ΤΕ, με βοηθό τον Λαμπριανό Γεώργιο, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, για τα ρέματα της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου του δήμου Ρόδου.
15. Τον Διάκουλα Κωνσταντίνο, Τοπογράφο Μηχανικό ΤΕ, με βοηθό την Μακρή Ιωάννα, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα της Δημοτικής Ενότητας Λινδίων του δήμου Ρόδου.
16. Τον Ζαννετίδη Κωνσταντίνο, Τοπογράφο Μηχανικό ΤΕ, με βοηθό την Σάββενα Τσαμπίκα, Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, για τα ρέματα της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου του δήμου Ρόδου.
Έργο των οριζόμενων θα είναι η αστυνόμευση των υδατορεμάτων για τον εντοπισμό καταλήψεων, επιχώσεων (μπαζωμάτων), αυθαίρετων κατασκευών και γενικώς όλων των παράνομων ενεργειών που γίνονται στις κοίτες των υδατορεμάτων (εκτός της αστυνόμευσης που αφορά στην εξόρυξη, αμμοληψία κ.τ.λ. εντός ή εκτός της κοίτης των υδατορεμάτων ή σε ιδιωτικό χώρο), με διενέργεια αυτοψίας για τη διαπίστωση αυθαίρετων κατασκευών και τη σύνταξη έκθεσης αστυνόμευσης, η οποία θα αποστέλλεται στις αρμόδιες από την κείμενη νομοθεσία υπηρεσίες (οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση, υπηρεσία Δόμησης και Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας οικείου δήμου, Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δωδ/σου οικείας περιφέρειας, κ.τ.λ.), όπως ορίζεται στα άνω (4) έως (11) σχετικά έγγραφα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ