Αναγνώστες: Ενώ όλοι ασχολούνται με τις εκλογές γίνεται «ντου» στο Ψαλίδι…

16
23558

 

Δεν περνάει τίποτα…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μα γιατί;;;αφού ο Κούλης του 41% μας το είπε ξεκάθαρα.Τα σύνορα κλειδαμπαρωσανε.Εχουν πει τόσα ψέματα σε έξι χρόνια όσα έχουν πει όλοι οι υπόλοιποι μαζί.Συνεχιστε να τους ψηφίζετε μέχρι να μας αφανισουν

      • Χάος στην Ιταλία: 7.000 παράνομοι μετανάστες στην Λαμπεντούζα σε 24 ώρες – «Είμαστε σε πόλεμο»!
        Ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα που ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ευκολα.
        Κατι φελοι σαν εσας που τα ριχνεται στο οιονδηποτε «ΚΟΥΛΗ», θα ηθελα να ακουσω τι θα κανατε αν εισαστε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ σε αυτο το ποστο.
        Γνωριζω… Οτι θα κανατε και με την ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΚΡΙΒΙΑ ΑΓΟΡΑς, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΕς, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ και την ΜΑΚΑΚΙΑ που σας βαραει πατοκορφα.
        400,000 παιδια στην υποσαχαρια περιοχη λιμοκτονουνε.
        Οι κοριοι εχουν πνιξει την ΓΑΛΛΙΑ και οι αρουραιοι την ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
        Και εσεις καθοσαστε και παιζετε με το …πληκτολογιο σας.
        Κατα τα αλλα εισαστε οι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ της ιστοριας.

        • μακακίες λέτε εσείς κι ο πρωθυπουργός σας σανοφαγοι.Η κυβέρνηση του predator η κυβέρνηση της μισής καμμένης χώρας και της άλλης μισής πλημμυρισμένης,η κυβέρνηση του 112,η κυβέρνηση των Τεμπών,η κυβέρνησης της ατελείωτης μπούκας των λαθροεισβολεων,η κυβέρνηση του ΟΑΚΑ,μια κυβέρνηση που έβγαλε φταιχτες όλους τους υπόλοιπους(φύση,θεομηνίες κλιματικές αλλαγές,αντιπολίτευση αναδρομος ερμης)εκτός απ’ τον εαυτό της.Λογικο άλλωστε με μια κυβέρνηση του απόλυτου τίποτα.Κατι τελευταίο:το μείζον θέμα της αοζ και της εκμετάλλευσης των υποθαλλασιων κοιτασμάτων που θα έβγαζε την χώρα απ’ το τέλμα(ένα θέμα που θα έπρεπε να παίζει απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ παντού όπως πολλά αλλα που παίζουν, τελείως ασήμαντα)έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο χρόνια απ’ όλα τα ΜΜΕ,γιατί άραγε;;Μήπως έχει σχέση με την αποστρατικοποίηση των νησιών;;μηπως μετά την μοιρασια της Μακεδονίας παίζει και άλλη μοιρασια;;;κοιμηθειτε ήσυχοι ο Κούλης θα σας σώσει.Α ρε κακομοίρηδες ..

  2. Για όλα φταίει Ο Νικηταράς και η παρέα του.
    Όταν φτάσει η κρίσιμη ώρα,τι θα κάνετε;
    Μήπως πάρτυ και απειλές στις πλατείες;

    • Αγορασε πολλα χαρτομαντιλα αυτος που θα κλαψει εισαι εσυ και οι δικοι σου !!!!απειλες ο Νικηταρας ??????απειλες ξερει να απευθηνει μονο ενας και ολο το νησι ξερει ποιος !!!!ελα σημερα στην πλατεια να χαρεις !! Και δεν πηρα ουτε ενα μυνημα !!!! προχθες πηρα 12!!!!!

    • πες στον γιατρό που σε παρακολουθεί να σου γράψει καινούργια συνταγή. Αυτά που παίρνεις έχουν λήξει

    • Αν είχες βλάκα λίγο μυαλό δεν θα έλεγες όπως πάντα τις μακακίες σου.
      Ουστ κοπροσκυλο ελεεινέ βρωμιάρη.

  3. οι εκλογές κι ο Νικηταρας φταίνε!!!Μα πόσο ουφατα είστε!!! με τεστ IQ θαπρεπε να ψηφίζουμε…..

  4. Όλοι κατανοούν την αναγκη για εργατικά χερια. Των 250 ευρω, γιατί πολύ αέρα πήρανε οι Ελληνες των 600-800 €..
    Απο την άλλη , μια γειτόνισσα ειχε να το κάνει 12 χρόνια. Ευτυχώς που της έκατσε προχθές ένας -αρτι αφιχθείς – Αφγανός. Το ιδιο κι ένας παντρεμένος 50ρης γνωστός μας, ξανανιωσε με εναν.. προικισμένο Καμερουνεζο. Πώς να μην ψηφίσουμε ξανά, τον Εθνάρχη μας Μητσοτάκη;;;;;;;;;;;!!! Μεχρι και το σεξουαλικό μας, μας τακτοποίησε!!!!

  5. τα έχουν κάνει πλακάκια ο Κούλης με τον Ερντογάν έρχονται για δουλειά δεν υπάρχουν εργατικά χέρια θα δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και θα πλουτίζουν η μεγάλη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ