Ποιοι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στα νησιά της Δωδεκανήσου

0
3382

εκαθαρίζει το τοπίο σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους δημάρχους και στα άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.

Στα περισσότερα εξ αυτών, υπάρχουν πέραν της μίας υποψηφιότητες, όμως η τελική εικόνα θα διαμορφωθεί στις 31 Αυγούστου οπότε και λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων.

Με βάση πάντως τα μέχρι τώρα δεδομένα η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής:
Στον δήμο Κω η μάχη δίνεται μεταξύ του νυν δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας -τ. δημάρχου Γιώργου Κυρίτση.

Στον δήμο Καλύμνου εκτός από τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Διακομιχάλη, υποψήφιοι θα είναι οι Γιάννης Γαλουζής τ. δήμαρχος, Γιάννης Μαστροκούκος, Γιώργος Μαύρος, Σάκης Χούλης και Μανώλης Γιαννικουρής, ενώ πιθανόν να κατέλθει και ο Μιχάλης Μπούκης.

Ο κ. Θεοδόσης Νικηταράς
Ο κ. Θεοδόσης Νικηταράς
Ο κ. Γιώργος Κυρίτσης

Στον δήμο Πάτμου ο δήμαρχος Λευτέρης Πέντες θα επαναδιεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο απέναντι στον Νικήτα Τσαμπαλάκη.

Στον δήμο Λέρου ο δήμαρχος Μιχάλης Κόλιας διεκδικεί για μία ακόμη φορά την επανεκλογή του, έναντι του τ. δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη.

Στον δήμο Σύμης διεκδικεί μία ακόμη θητεία ο δήμαρχος Λευτέρης Παπακαλοδούκας, έχοντας συμπληρώσει ρεκόρ 25 ετών αδιαλείπτως στον δημαρχιακό θώκο.

Στον δήμο Τήλου η δήμαρχος Μαρία Καμμά που θέλει να ανανεώσει τη θητεία της για μία ακόμη πενταετία, θα αναμετρηθεί με τον επικεφαλής της παράταξης «Τήλος Νέα Πνοή» Μάνο Χατζηφούντα.

Ο κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας
Ο κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας

Στον δήμο Καρπάθου υποψήφιοι δήμαρχοι κατέρχονται οι Μιχάλης Φελλουζής, Μιχάλης Μανωλάκης και Γιώργος Αναστασιάδης.

Στον δήμου Νισύρου θα είναι υποψήφιος ο νυν δήμαρχος Χρ. Κορωναίος
Στους Λειψούς, στο Αγαθονήσι και στη Χάλκη οι νυν δήμαρχοι κύριοι Φώτης Μάγγος, Βαγγέλης Κόττορος και Άγγελος Φραγκάκης φαίνεται -επί του παρόντος- ότι θα κατέλθουν στις εκλογές χωρίς αντίπαλο συνδυασμό.

Στον δήμο Μεγίστης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Μαρία Κοκάλα, επικεφαλής της παράταξης «Μεγίστη/Ανανέωση». Αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ο συνδυασμός του Νικόλα Ασβέστη που εδώ και μήνες γνωστοποίησε την πρόθεσή του να δικεδικήσει τον δήμο μέσω του Real Voice, ενώ υποψήφιος θα είναι και ο Γιώργος Παπουτσής.

Ο κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος
Ο κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος

Στον δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο νυν δήμαρχος Μιχάλης Ερωτόκριτος.

Ο κ. Μιχάλης Κόλιας
Ο κ. Μιχάλης Κόλιας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ