Ιωσήφ Παπαδόπουλος: Οδοιπορικό στην Νίσυρο στα 500 περίπου ιδιωτικά μισογκρεμισμένα ξωκκλήσια | Οι πυρκαγιές δεν ανάβουν μόνες τους…

0
4589

Ιωσήφ Παπαδόπουλος: Οδοιπορικό στην Νίσυρο στα 500 περίπου ιδιωτικά μισογκρεμισμένα ξωκκλήσια

«Βουτιά στην ξεχασμένη ιστορία της Νισύρου έκανα προχθές με ξεναγό τον Βαγγέλη Σωτηρόπουλο. Ιδιωτικά μισογκρεμισμένα ξωκκλήσια εγκαταλελειμμένα καζαναριά και σπηλάδια, δυσδιάκριτα μονοπάτια που δεν τα περπατούν πια οι αγρότες της Νισύρου, χέρσες τάβλες που έπαυσαν να καλλιεργούνται».

Οι πυρκαγιές δεν ανάβουν μόνες τους…Δεν πιστεύω ότι αυτό το κάνουν ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο εμπρηστής ισόβια…

Ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος Ελεύθερος Δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv για τα όσα συμβαίνουν με τις πυρκαγιές και αναφέρθηκε ότι κρύβεται εμπρησμός και ότι δεν ανάβουν μόνες τους. Επίσης πιστεύει όλο αυτό το κακό με τις πυρκαγιές δεν κρύβονται από πίσω ΕΛΛΗΝΕΣ. Οι εμπρηστές θα πρέπει να τιμωρούνται με ισόβια ακόμα και με καύση σε θάνατο για την περιβαλλοντική καταστροφή που προκαλούν στην πανίδα και στη χλωρίδα της γης. Ακούστε στη συνέχεια τι αναφέρει φίλος του για την ανίχνευση της φωτιάς με την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκαν σε ολυμπιακούς αγώνες μέσω δορυφόρου που σου δίνουν εικόνα μέχρι και 30εκατοστά άρα σωστή αναγνώριση προσώπων οχημάτων και ακόμα εμπρηστών με εξιδεικευμένες κάμερες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ …..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ