Απίστευτη καταγγελία από Aegean Boat Report για «απαγωγή» μεταναστών στην Κω

28
27566
Η τύχη των ανθρώπων αγνοείται – «Αυτό είναι το έργο των ελληνικών αρχών!»

Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας, με την Aegean Boat Report να δημοσιεύει σοκαριστικό βίντεο που εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στη χώρα.

Η μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα τη Νορβηγία, που παρακολουθεί και μοιράζεται δεδομένα σχετικά με την κίνηση ανθρώπων στο Αιγαίο, δημοσιοποίησε βίντεο, καταγγέλλοντας ότι τα γεγονότα έχουν εκτυλιχτεί σήμεραΔευτέρα, στην Κω.

Το βίντεο δείχνει μια ομάδα ατόμων, πιθανότατα μετανάστες όπως αναφέρει η Aegean Boat Report, να είναι δεμένοι μέσα σε ένα βαν ενώ τα μάτια τους είναι δεμένα με κολλητική ταινία.

Κάποια στιγμή κάποιος από αυτούς ζητά να πάει τουαλέτα για να του απαντήσει κάποιος στα ελληνικά «σκάσε ρε».

Σύμφωνα με την καταγγελία της Aegean Boat Report, χωρίς ακόμα να υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για το περιστατικό, «ομάδα 14 ατόμων, ανάμεσά τους και παιδιά, που έφθασαν στο νησί πιάστηκαν από μασκοφόρους καταδρομείςξυλοκοπήθηκαντοποθετήθηκαν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, με πλαστικές χειροπέδες και τα μάτια τους κλειστά με ταινίες. Παρακαλούν για βοήθεια, όλοι ξέρουμε τι θα γίνει αν δεν υπάρξει παρέμβαση από τοπικούς φορείς ή δημοσιογράφους της περιοχής. Αυτό είναι το έργο των ελληνικών αρχών, το έχουμε δει τόσες φορές στο παρελθόν, αυτό δεν θα τελειώσει καλά. Είναι ζωντανή μετάδοση, άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μέσα σε αυτό το φορτηγό καθώς το δημοσιεύουμε, ήρθε η ώρα να δράσουμε!».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: https://www.in.gr/2023/06/26/greece/prosfygiko-kataggelia-tis-aegean-boat-report-gia-apagogi-metanaston-stin-ko/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οποίος καταφέρει με αποδείξεις, να μας δείξει τι κέρδος έχει η χώρα από όλη αυτή τη μάζωξη των ισλαμιστικων ρεμπεσκεδων,ας μας το πει κι εμάς.Ολοι μας κράζουνε ότι δεν τους υποδεχομαστε σαν μεσσίες αλλά αυτοί στις χώρες τους δεν τους θελουν.Και μας τη λένε που δεν τους προσέχουμε κιολας.Οι μόνοι που κονομανε βέβαια είναι οι κατά κόσμο ΜΚΟ.Δρομο όλοι μαζί κι αυτοί κι όλες οι σκ…. οργανωσεις με τα μ///// ονόματα,να ζήσουμε την ζωή μας όπως πριν

      • έχεις σκεφτεί ποτέ να μοιράζεις στον κόσμο κανένα κολυριο γιατί με τα ελληνικά που γράφεις δείχνεις ότι δεν έβγαλες ούτε δημοτικό;;;;

    • Αν δεν εχει κερδος η χωρα τοτε γιατί κανει συμφωνιες ο Μητσοτακης με Μπαγκλαντες, Αιγυπτο και Πακισταν και τους δινει βιζες και νομιμοποιηση;

      • γιατί πολύ απλά υπακούει στις εντολές των Ευρωπαίων κι αυτός.Κι αν μπορεί ας κάνει κι αλλιώς.Το θέμα είναι ότι η χώρα πλεον έχει σοβαρό πρόβλημα Μ όλους αυτους.Στην αρχή μας λέγανε κρατήστε τους και η υπόλοιπη Ευρώπη θα τους απορροφήσει σιγά σιγά.Οταν όμως καταλάβανε ότι οι στρατιές δεν θα χουν τελειωμό γύρισαν το παραμύθι και μας είπαν ,να τους κρατήσουμε και θα μας γεμίσουν επιδοτήσεις και κίνητρα για να τους περιθαλπτουμε.Και στο τέλος μείναμε με το πουλί στο χέρι.

  2. Πακέτο και πίσω στην Τουρκία, μόνο γραμματόσημα δεν τους έβαλαν… όποιος θέλει να έρθει εδώ να απευθυνθεί στις κατατοπου πρεσβείες

  3. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν συνέβη αυτό! Όλοι έχουμε δει πως μεταφέρονται με λεωφορεία απο τις παραλίες στο Hotspot! Αυτό είναι πιο στημένο πεθαίνεις! Έλεος πια με τις μ@@@@@@ςτους!

  4. Πολλή καλεί για ηθοποιοί θα τους προτιμήσουμε,ετοιμαστείτε έρχεται ο Κασιδιάρης για τη μεταγλωττίσει…………xaxaxaxaxaxa

  5. (ο γνωστός μ… γυαλακιας πήλιος γούσης. η ντροπή της ντροπής μια σπιουνιά το χει στο αίμα του κ μια αλήεθεια). Από που προκύπτει η Κως; Ποιος μπορεί να τραβάει βίντεο μέσα στο βαν; Στημένο είναι και εσύ γρανάζι του ανθελληνικού σχεδιασμού.
    Κόπηκε το χρήμα από τις ΜΚΟ και λύσσαξαν

  6. Ελεος πια με δαυτους!!!Πιζω στις χωρες τους,εμεις περναμε δυσκολα.Αυτοι καλοπερνανε στην Ελλαδα και μας τη λενε;

  7. πολύ καλά μας κάνουν.Τα παράπονα σας στα γραφεία του σφύριζα και σε όλες τις φλευσπλαχνες βαπτιζομενες καθαρά κερδοσκοπικές όργανωσεις που κονομανε απίστευτα νούμερα για να την πληρώνουμε εμείς και μόνο εμείς.Ας τους λουστούμε όλους κι αυτούς και τα θεατρικα βιντεάκια που γυρίζουν κάθε τρεις και λίγο.

  8. Τήν δουλειά τους κάνουν κι αυτοί :
    -Λειτουργούν σάν Δούρειος Ιππος τού πανισλαμικού κινήματος πατώντας στίς ευαίσθητες χορδές καί ενοχές τών αφελών.
    -Λειτουργούν σάν πράκτορες τού εχθρού γιά τήν αλλοίωση-εξάντληση τού τοπικού πληθυσμού.
    -Είναι τό μακρύ χέρι τών Αριστερίστικων ομάδων.
    -Καί γιατί όχι; Μέσα από αυτούς θά επανδρωθεί η ξενοδοχία 5*.

    Salaam

  9. Η ιστορία της » Μικρής Μαρίας » σε καινούρια εκδοχή !!!! Δεν είχε πολύ φαντασία ο σκηνοθέτης . Δεν πιστεύω να είναι ντόπιος υπάλληλος της ΜΚΟ …

  10. αυτό το όχημα δεν υπάρχει στη Κω ούτε και το τοπίο που φαίνεται από τα τζάμια κάποιος όμως πρέπει να πάρει θέση γιατί κατηγορούν τη χώρα μας για όλα φταίει η Ελλάδα . τα συμφέροντα τους τα ξέρουμε αλλά πρέπει να γίνει κάτι .

  11. Εσείς που θέλετε να ζήσετε την ζωή σας όπως πριν μην γεμίζατε με κλίνες το νησί να μας έρχονται και να μας γεμίζουν τον βιολογικό μας και σίγουρα να μην παντρεύεστε ξένες σαν τον Μητσοτάκη και τον Άδωνη και μολύνεται το καθαρό αίμα το ελληνικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ