Ποιοι εκλέγονται βουλευτές στα Δωδεκάνησα | Δηλώσεις

13
29838

Με βάσει τα αποτελέσματα και την δύναμη των κομμάτων βουλευτές στα Δωδεκάνησα εκλέγονται οι:

Γιάννης Παππάς

Μάνος Κόνσολας

Μίκα Ιατρίδη

Βασίλης Υψηλάντης  (από τη Νέα Δημοκρατία)

και

Γιώργος Νικητιάδης (από το ΠΑΣΟΚ)

Γ. Παππάς:

Η Ελλάδα και πάλι μπλε!

Δήλωση του Βουλευτή Γιάννη Παππά για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

 

Οι πολίτες αποφάσισαν, η λαϊκή ετυμηγορία μίλησε και δήλωσε πως οι Έλληνες εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία και μας έδωσαν αυτή τη μεγάλη νίκη.

Η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποδεικνύει πως οι Έλληνες αντιλαμβάνονται την στήριξη που τους παρείχε η Κυβέρνηση, την προηγούμενη τετραετία, σε όλες τις μεγάλες κρίσεις που περάσαμε καθώς και ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει το μόνο ουσιαστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Τα Δωδεκάνησα γι’ άλλη μια φορά έστειλαν το μήνυμα της νίκης και επιβράβευσαν την Νέα Δημοκρατία με ένα τεράστιο ποσοστό.

Με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης όλοι ενωμένοι σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά για το καλό της πατρίδας, των πολιτών και των νησιών μας.

🇬🇷

Σας ευχαριστώ όλες και όλους που τιμήσατε με την ψήφο σας ,τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Kyriakos Mitsotakis ✌🏻
Προχωράμε όλοι #μαζί!

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Το αποτέλεσμα αποτελεί μια καθαρή και ισχυρή εντολή για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα Δωδεκάνησα έστειλαν ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα.

Σε αυτές τις εκλογές, έκλεισαν οριστικά οι λογαριασμοί της χώρας με τον λαϊκισμό, το διχασμό και με την ακραία ρητορική.

Η Ελλάδα κοιτάζει πλέον μόνο μπροστά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που στήριξαν το θετικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εμπιστοσύνη τους, που εκφράστηκε με ηχηρό τρόπο και η συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αυξάνουν τις ευθύνες όλων μας.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να διαψεύσουμε τις ελπίδες και τις προσδοκίες του ελληνικού λαού.

Υπάρχει μόνο ένας δρόμος: σκληρή δουλειά, διαρκής προσπάθεια. Και φυσικά δεν υπάρχει χώρος για αλαζονικές και αμετροεπείς συμπεριφορές όπως σωστά επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.

Σε ό, τι με αφορά, μία μόνο δέσμευση: θα συνεχίσω να δίνω την καρδιά και την ψυχή μου για τα νησιά μας, θα είμαι δίπλα σε όλους τους πολίτες όχι με την ίδια αλλά με μεγαλύτερη δύναμη».

Μ. Ιατρίδη: Η Δωδεκάνησος έφερε ιστορικά ποσοστά στη μεγαλη φιλελεύθερη παράταξη μας

Μίκα Ιατρίδη: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της ευθύνης. Συνεχίζουμε
να εργαζόμαστε συστηματικά για την Ελλάδα που μας αξίζει!»

«Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ισχυρή!
Η Δωδεκάνησος, για μια ακόμη φορά, έφερε ιστορικά ποσοστά στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή μας, ως αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς όλων μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, στους συμπατριώτες μου και τις συμπατριώτισσες μου για την ωραία μάχη που δώσαμε όλοι μαζί, για μια αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα της προόδου!
Είμαι πάντα δίπλα σας, με ειλικρίνεια, σεβασμό και πολλή αγάπη για τον τόπο μας και όσα μας ενώνουν κάτω από το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας του Αιγαίου.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της σταθερότητας, της ευθύνης και των έργων.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε συστηματικά για την Ελλάδα που μας αξίζει και για Δωδεκάνησα δυνατά!»

Δηλώσεις  του  Βασίλη Α. Υψηλάντη για την ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και για την επανεκλογή του ως Βουλευτής Δωδεκανήσου

 

Ο επανεκλεγείς Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τις Δωδεκανήσιες και τους Δωδεκανήσιους, για την στήριξη στο πρόσωπο μου και την ευρεία πλειοψηφία που έδωσαν στην Νέα Δημοκρατία στα νησιά μας. Η ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, δημιουργεί την μεγάλη υποχρέωση με γρήγορους ρυθμούς να συνεχίσουμε την προσπάθεια εκσυγχρονισμού της χώρας και βελτίωσης  των δεικτών ευημερίας , ενίσχυσης των κοινωνικών αντανακλαστικών μας και εντατικοποίησης της αναπτυξιακής προσπάθειας.

Η δε δική μου επανεκλογή, με όρους αγνούς και ανόθευτους, δείχνει την βαθιά επιθυμία των συμπατριωτών μας, η φωνή τους με σοβαρότητα και γνώση, να είναι ισχυρή στο Εθνικό  Κοινοβούλιο.»

 

Γ Νικητιάδης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας

που επιλέξατε να έχουν τα νησιά μας τη φωνή του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Η σημερινή μέρα είναι μόνο η αρχή. Ξεκινάμε να μεγαλώσουμε και άλλο το κίνημα!

Γ. Νικητιάδης : «Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν το ΠΑΣΟΚ. Τα Δωδεκανησα απέκτησαν ξανά φωνή»

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 25 Ιουνίου ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιωργος Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους Δωδεκανήσιους και τις Δωδεκανήσιες που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές τις 25ης Ιουνίου και το ανέδειξαν στη δεύτερη θέση.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου και ειδικότερα τον Φώτη Χατζηδιάκο που παρά την κρίση υγείας που διέρχεται είναι δίπλα μας με κάθε τρόπο και μέσο. Ευχαριστώ επίσης τους πρώην βουλευτές Νίκο Ζωίδη, Στάθη Κουσουρνά, Βασίλη Παπανικόλα, Γιάννη Παρασκευά και Κοσμά Σφυρίου, τον πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι μαζί ενωμένοι για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Τα Δωδεκάνησα αποκτούν ξανά φωνή, όπως έχω δεσμευτεί. Πολύ γρήγορα αυτό θα γίνει αντιληπτό από τον δωδεκανησιακό λαό.

Το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα αποτελέσει την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Έχουμε καταθέσει ήδη το προγραμματικό μας σχέδιο για τον τόπο που δίνει λύσεις στα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες.  Θα ασκήσουμε ουσιαστική και αποτελεσματική αντιπολίτευση με γνώμονα το καλό των πολιτών, των νησιών μας και της πατρίδας μας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συριζαιοι σαν τα μούτρα σας τα κάνατε, ισλαμολαγνοι.Λουστειτε την πολιτική σας τώρα.Αντε και στα τάρταρα τώρα εσείς,κι εμείς να δούμε πως θα ξεφορτωθούμε τα απαλειφαδια που μας μαζεψατε

    • Τον κακομοίρη.
      Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζει.
      Μόνο μακακιες έλεγε όπως πάντα.
      Στο δικό του γνωστό μοτίβο.
      Πηρε ακόμα μια καρπαζιά.
      Και εξακολουθεί να ονειρεύεται ουρί και ατζεμ πιλάφια.
      Καλή του όρεξη.

      • Καλη ορεξη στην πιτσα που θα φατε. Αλεξη θα λετε και θα κλαιτε με αυτα που έρχονται. Εδω θα ειμαστε να σας βλεπουμε και να γελαμε μαζι σας.

        • εμείς τουλάχιστον θα τρώμε ελληνική πίτσα.Εσενα στα hot spot σε περιμένουν απλυτοι για να σου δώσουν το σουβλάκ κεμπαμπ

        • ήσασταν η προηγούμενη κυβέρνηση.Κι ενώ η ΝΔ τα σκ…σε πολλούς τομείς,ο κόσμος αντί να σας ρίξει σταυρό σας έριξε φάσκελο.Αν αντί να ξεπεράσετε την ΝΔ χάσατε με εξυτελιστικο τρόπο,κάντε την αυτοκριτική σας και σκεφτείτε για πιο λόγο αντί να πείσετε τον κόσμο να σας ψηφίσει σας έριξε στον Καιάδα.Αλλα απ’ ότι φαίνεται οι αντιλήψεις σας δεν αλλάζουν οπότε ο πολιτικός σας αφανισμός προβλέπεται σύντομος.

        • Πόσο βλαξ είσαι ρε πορωμενε συριζαιε?
          Δι αυτό και στραπατιστικατε για 3η φορά.
          Ποια αντιπολίτευση πρώτη συνεχώς?
          Μόνο όταν πρόκειται για ένα σύνολο ηλιθιων σαν του λόγου σας.
          2019……. 8% η διαφορά.
          2023 Α…..20%
          2023 Β…..22%
          και συνεχίζεται η πτώση.
          Προς το παρόν γελάμε εμείς μαζί σας για τρίτη φορά και έχει ο Θεός.
          Χάρισμα σας ο ΠΩΛΗΤΗΣ της Μακεδονιας μας.
          Πόσο βλάκας πρέπει να είσαι για να μην βλέπεις την πραγματικότητα.!!!

  2. Σκέτη απογοήτευση….. Ο Θεός να αναπαύει τα παιδακια στα Τέμπη και τους χιλιάδες νεκρους και τις χιλιάδες παρανεργιειες από την υγειονομική χουντα και να φωτιζει εσάς που πάθατε αμνησία αννοια μαλακινση…

    • μαζί σου και με πολλά +.Απ’ ότι βλέπω όμως ξέχασες τα παιδάκια και τους 100 θανόντες,με βάναυσο τρόπο στο μάτι.Παρ όλα αυτά πορείες δεν έκανες για αυτούς ούτε για τους άλλους στα Τέμπη,παρά μόνο για λάθρομεταναστες στη Πύλο.Οποτε και το 16% επιτυχία να το θεωρεις

    • Επίσης να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν άνθρωπο από ντεμεκ μετανάστες. Αυτό ξέχασες να το πεις μάλλον γιατι ο Τσίπρας μας τους φόρεσε σαν μην πω τι.

  3. Μεγαθήριο θα προσφέρει πολλά «τίποτα» από τα έδρανα με το παραδάκι να ρέει άφθονο και την συνταξούλα έτοιμη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ