Προσοχή!! Ανακοίνωση λογιστικού γραφείου για νέο περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης στην Κω

0
5444

Προσοχή!!

Ανακοίνωση λογιστικού γραφείου για νέο περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης

που σημειώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην Κω!!!

Εκ μέρους του Λογιστικού γραφείου Δημητρίου και Σεβαστού Κώστογλου,
ενημερώνουμε και εφιστούμε την προσοχή πρώτα απ’ όλα των πελατών και των συνεργατών μας, αλλά και όλων των συμπολιτών μας, καθώς επιτήδειοι απατεώνες τηλεφωνούν προσποιούμενοι μέλη του λογιστικού μας γραφείου, ζητώντας προσωπικά στοιχεία, αριθμούς τραπεζικών καρτών και κωδικούς web banking, δήθεν για να διεκπεραιώσουν διάφορες αιτήσεις προς χορήγηση επιδομάτων.

Ωστόσο, σκοπός των τηλεφωνημάτων αυτών και πίσω από τις υποτιθέμενες αυτές
αιτήσεις και τα δήθεν επιδόματα, είναι να αποσπάσουν τραπεζικά δεδομένα των πελατών μας, να αποκτήσουν πρόσβαση και να «αδειάσουν» τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Μάλιστα, δεν περιορίζονται σε μια τράπεζα, αλλά ζητούν τραπεζικά στοιχεία όσων λογαριασμών κατέχουν τα «θύματά» τους.

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου, άγνωστα πρόσωπα, καλώντας στο σταθερό και στο κινητό τηλέφωνο επιχειρήσεων πελατών μας, χρησιμοποίησαν το όνομά μας, και ζητώντας αριθμούς τραπεζικών καρτών και κωδικούς web banking, σε παραπάνω από μια τράπεζες, επιχείρησαν με απατηλά μέσα, να κλέψουν ουσιαστικά, τα χρήματα των πελατών μας από τους  λογαριασμούς τους.

Καταδικάζουμε απόλυτα τέτοιες παράνομες συμπεριφορές, οι οποίες όχι μόνο μπορούν να επιφέρουν μεγάλη οικονομική ζημία στους πελάτες μας, αλλά πλήττουν το όνομα και την αξιοπιστία μας στον επαγγελματικό μας χώρο.

Το γραφείο μας σε συνεννόηση με τους πελάτες μας, τους οποίους επιχείρησαν να
εξαπατήσουν τηλεφωνικά, έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες,
προκειμένου να τιμωρηθεί οποιοσδήποτε εμπλέκεται στις ανωτέρω παραβατικές ενέργειες.

Με αφορμή την παρούσα δημοσίευση, ενημερώνουμε τους φίλους, τους πελάτες και
τους συμπολίτες μας, να είναι πολύ προσεκτικοί και ΠΟΤΕ να μη γνωστοποιούν τα προσωπικά τους δεδομένα, διότι ενδέχεται πολύ εύκολα να πέσουν θύματα ηλεκτρονικής απάτης.

Το γραφείο μας ουδέποτε και για κανέναν λόγο έχει ζητήσει ούτε πρόκειται να ζητήσει αριθμούς τραπεζικών καρτών ή κωδικούς e-banking των συνεργατών του.

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Λογιστικού Γραφείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ