Ν. Μυλωνάς: Η Συμπόρευση μας με το ‘’ΜΕΡΑ 25+συμμαχία για την ρήξη’’ στα ΝΗΣΙΑ μας

7
4359

Η Συμπόρευση μας με το ‘’ΜΕΡΑ 25+συμμαχια για την ρήξη’’ στα ΝΗΣΙΑ μας.

 

Α. Τα πολιτικά γεγονότα στην Βουλή και στην κοινωνία όλη την περίοδο 2019-23 πιστοποιούν ότι η παρουσία του ΜΕΡΑ 25 στην Εθνική αντιπροσωπεία είναι και αναγκαία και αναντικατάστατη. Ηταν και είναι η συνεπής δύναμη που θέτει τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα μας υπό το πρίσμα της καθολικής εξάρτησης της χώρας μας από την μνημονιακή  συνθήκη και την ΝΑΤΟΙΚΟ καταναγκασμό, προβάλλοντας εναλλακτικές θεωρήσεις και μεταρρυθμίσεις.

Η ένταξη μου στην τελευταία ανοικτή θέση του ψηφοδελτίου του ΜΕΡΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  στην Δωδεκάνησο είναι  τιμητική και σημαίνει στήριξη για την είσοδο στην Βουλή και διαθεσιμότητα  με πολιτικούς φίλους να δουλέψουμε για την ανασύνταξη τοπικού κινήματος  αλλαγής στην κατεύθυνση της Αριστεράς και της Οικολογίας που έχουμε ανάγκη γιατί:

 

Β. Είναι που πρέπει να αλλάξει το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα στην Δωδεκάνησο της 21.05.23 που έφερε για πρώτη φορά στην πολιτική μας ιστορία την Ν.Δ. πρώτη δύναμη με 50% στα 12-νησα! και πιστοποίησε την μεγάλη αποδοχή του μνημονικού μοντέλου ανάπτυξης στα νησιά μας αφού ο μνημονιακός 3-κοματισμός ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ κέρδισε το 78% των ψηφοφόρων.  

 

Γ. Είναι τα  ανησυχητικά μηνύματα μείωσης της αμυντικής θωράκισης των νησιών μας και η σιωπηλή δρομολόγηση επικίνδυνων υποχωρητικών διαδικασιών που γίνονται χωρίς οι βουλευτές νησιών μας να ενημερώνουν και να διατυπώνουν δεσμεύσεις.

 

Δ. Είναι η φιλελεύθερη κυβέρνηση ΝΔ που εξακολουθεί να χρηματοδοτεί την δημιουργία και νέων ξενοδοχείων στα νησιά μας χωρίς να φροντίζει την βελτίωση των υποδομών!  Αντί να θέτει περιορισμούς και μέτρα προστασίας των τοπικών φυσικών και επιδοτεί και καταργεί περιβαλλοντικούς νόμους δεκαετιών.

Ακραία παραδείγματα:

  1. Η ΜΗ ‘’επιστρεπτέα προκαταβολή’ των 6 δις που χάρισε στην μεγααλό-ξενοδοχειακή τάξη.
  2. Η απαλλαγή από ΦΠΑ των τιμολογίων κατασκευής νέων μονάδων!
  3. πρόσφατη κατάργηση της 12-μετρης λωρίδας προστασίας του αιγιαλού στην Δωδεκάνησο.

 

Ε. Είναι ανάγκη να μειωθεί η αλαζονεία των κυβερνώντων και η επιθετικότητα του φιλελευθερισμού και η ανάγκη και ενισχυθούν οι παρατάξεις που θέτουν ζητήματα αλλαγής!

Η εκλογική επιτυχία  του  ΜΕΡΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ  στις 25.06. 2023 θα συμβάλει στο κίνημα αντίστασης και αλλαγής που ανασυντάσσεται σαν αντίδραση στις εφαρμοζόμενες μνημονιακές συντηρητικές πολιτικές και στην  εθνική επικινδυνότητα  που προκύπτει από την τυφλή εμπλοκή της χώρας μας στους αμερικανονατοικούς σχεδιασμούς

.

Ν. Μυλωνάς

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αούαααα, καλέ μου άνθρωπε Θ. Βέγγο, λαμπρή ταινία, ΖΗΤΏ Ή ΤΡΕΛΑ...

      Θα τρελαθώ, όχι άλλες Κτούμπες, ωχ θα σαλτάρω και θα ψηφίσω ΜΠΑρουφάκη…

  1. Με τον Σουλτάνο ,τα τηλεφωνάκια του Γιάνη με το ένα ν και τις Δημητρούλες τι γίνεται ρε παιδιά; Ψιλα γράμματα θα πείτε….κατάλαβα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ