Κως, Ω του Ιπποκράτους χώρα… Γράφει ο Δημήτρης Καλλούδης

5
6544
ΚΩΣ, Ω! ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΧΩΡΑ_______________________________
Όλοι οι Πρωθυπουργοί έχουν περάσει από την Κω.
Όλοι έδιναν την υπόσχεση τους ότι, στη Κω, στην πατρίδα του Ιπποκράτη θα γίνει ένα σύγχρονο νοσοκομείο έτσι όπως ταιριάζει στο υψηλό πιστεύω του μέγα Ιπποκράτη, που στο όνομα του ορκίζονται παγκόσμια όλοι οι απόφοιτοι των Ιατρικών Σχολών.
Στην πρόσφατη παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο περήφανο νησί την Κω, ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι σε τέσσερα χρόνια το νοσοκομείο στον Λινοπότη θα είναι έτοιμο. Ούτε καν υποψία κάποιας εκσκαφής δεν υπάρχει.
Θυμάμαι τον Τέλη Παυλίδη που στο γραφείο του, τότε Υπουργός, μου έδειχνε τα σχέδια και τις μελέτες που είχε στο συρτάρι του και έμειναν δυστυχώς στο συρτάρι.
Πρόσφατα μας προέκυψε ένας άλλος σωτήρας του νοσοκομείου της Κω. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκεπτόμενος κι αυτός το νησί υποσχέθηκε ένα σύγχρονο, μοντέρνο, απαράμιλλο νοσοκομείο, που πολλοί θα το ζηλέψουν.
Αισθάνομαι ντροπή κάθε που πηγαίνω στο νησί μου και αντικρίζω αυτό το πράμα που πασχίζει να εξυπηρετήσει τους Κώους ασθενείς να είναι λαβωμένο, εγκαταλειμμένο και ορφανό από ιατρικό προσωπικό.
Ω του Ιπποκράτους Χώρα….

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ πλα Πλα,Πλα εσείς από τας Αθήνας κύριε μάς! Κάντε καί καμία θετική πράξη!!!Προς αυτήν την κατεύθυνση!Όχι μόνον μέσω τού κοντιλοφορου!!!

  2. Για τα 25 χρόνια που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ σου θα μας πεις ΤΙΠΟΤΑ; Δικοί σου ήταν οι εκλεκτοί, τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.Αν δεν σου αρέσει, μείνε εκεί.Ουτως ή άλλως μόνο τα κακώς κείμενα αναφέρεις που πάντα φταίνε οι άλλοι εκτός από εσάς…..

  3. Παλιοι πασοκοι και νεοι νεοδημοκρατες ειστε για ποιον τα γραφετε ??Αυτα τα ποιητικα δεν συγκινουν κανενα γιατι προκειται για ανθρωπινες ζωες…το κειμενο γραφτηκε προφανεστατα με στοχο την επισκεψη Κασσελακη …λιγο σιωπη δεν βλαπτει.

  4. Ρήμα
    υπόσχομαι (αποθετικό ρήμα)

    διαβεβαιώνω, δίνω τον λόγο μου ότι θα πραγματοποιήσω κάτι
    Υπόσχομαι ότι θα πάω στη θεία μου σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ