Άδωνις: Σάλος με βίντεο που πουλάει χειρόγραφα του Ιησού – Βαθιά εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης (video)

21
8563

Σχολή Καρατζατζάρη Πάρτον ένα χτύπα τον άλλο…

O Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται ότι πέρα από την καριέρα του στη πώληση νανογιλέκων, είχε ζηλέψει και τον Κυριάκο Βελόπουλο στην πώληση των χειρόγραφων του Ιησού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγες μέρες είχε επιτεθεί από το Ζάππειο στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, για τις πωλήσεις κηραλοιφών και επιστολών του Ιησού.

Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να το πούμε ανοιχτά: να μιλάς για πατρίδα και θρησκεία ενώ ταυτόχρονα πουλάς κηραλοιφές και δήθεν χειρόγραφα του Χριστού, συνιστά πράξη μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης».

Αυτό που δεν υπολόγιζε όμως είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο όχι και τόσο παλιό παρελθόν του εκτός από νανογιλέκα πουλούσε και χειρόγραφα του Ιησού.

Πιθανόν στα χρόνια του στο ΛΑΟΣ δίπλα στον Γιώργο Καρατζαφέρη, όταν έβριζε την Νέα Δημοκρατία και στο πλευρό του τότε συνοδοιπόρου του Κυριάκου Βελόπουλου να ήταν κάποια παράδοση η επένδυση στη θρησκεία και στην εκμετάλλευση των πιστών.

Δείτε τον Άδωνι Γεωργιάδη σε ρόλο πωλητή χειρόγραφων του Ιησού

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τολμήσει να αποπέμψει τον Άδωνι Γεωργιάδη ή θα κρατήσει στην κυβέρνηση και στη ΝΔ, έναν άνθρωπο που όπως είπε και ο ίδιος έχει επιτελέσει: «μια πράξη μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης».

Ειδήσεις σήμερα: 

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι έγινε τελικά με τα λεφτά του Κασσελακη;Έχει η όχι εταιρίες ;Ο δουλευταράς που έχει πληρώσει λέει φόρους και τα πάντα.Εστω ότι είναι έτσι,πλήρωσε και πληρώνει φόρους στη Αμερική αλλά θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα με τους φόρους άλλων προφανώς.

    • αφού πρώτα περάσουν απ τα All Inclussive με τα εξωχώρια εμβάσματα και μετά να ελέγξουν τα χρέη της Ν.Δ που ξεπέρασαν το μισό δις με επιτόκια της πλάκας.
      Ούτε είπε,ούτε θα πει ποτέ κάτι σωστό, επειδή φοράει παρωπίδες.

      • Ρε ... Όλοι οι πολιτικοί σας κοροϊδευουν και εσείς τσακωνόσαστε.

        Άμα ξυπνήσετε λιγουλακι πόσο καλύτερα θα είσαστε…
        Αυτοί πίνουν και τρώνε στην υγεία της βλακείας όλον εσάς.
        ΟΛΟΙ…

  2. Επειδή πάντα απαντώ και δεν κρύβομαι πίσω από βρισιές και λασπη όπως κάνουν πολλοί για να μην απαντήσουν,απλά βάζω την απάντηση του ίδιου του Γεωργιάδη πιο κάτω για να μην καταπίνουμε ότι μας πασάρουν αμάσητο.Ο καθένας έχει μυαλό και κρίνει.

  3. « Η έλλειψη επιχειρημάτων για την πολιτική έχει καταντήσει την πολιτική αντιπαράθεση σε αυτό το επίπεδο που ξεκίνησε χθες ο
    @velopky
    και έσπευσε να υιοθετήσει όλα του τα επιχειρήματα, ως συνήθως ο
    @skasselakis

    Ποια είναι η κατηγορία, για την οποία μάλιστα πρέπει και να με αποπέμψει ο Μητσοτάκης; Ότι πούλαγα και εγώ βιβλίο με «επιστολές» του Ιησού…Αρα υποκρισία κλπ…

    • Κοροϊδεύεις τον άλλο, τον κατηγορείς ότι είναι Χριστέμπορας και όταν σου βγάζουν βίντεο που φαίνεται πως είσαι εσύ ο πρώτυο γελειοδέστατος Χριστέμπορας γλίτσης βγαίνεις και λες για το… επίπεδο. Ότι πατσαβούρα επιπέδου είσαι εσύ μπουμπούκα είναι κι ο Τσιρίδας ο μπουμπούκος σου. Σας ξέρουμε.

  4. Α) ακόμη και έτσι να ήταν και αυτό το βιβλίο του αειμνήστου Αγγέλου Σακκέτου να παρουσίαζε όντως κάτι τέτοιο, το επιχείρημα είναι γελοίο. Δηλ κάθε βιβλιοπωλείο που πουλάει ένα βιβλίο άλλου εκδοτικού οίκου, υιοθετεί και το περιεχόμενο του; Δηλ όσοι βιβλιοπώλες έχουν πουλήσει το βιβλίο του κ. Βελόπουλου το υιοθετούν; Η κατηγορία προς τον κ. Βελόπουλο δεν είναι ότι πουλούσε στο βιβλιοπωλείο του εν μέσω χιλιάδων άλλων τίτλων το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά ότι το έγραψε και το εξέδωσε ο ίδιος …εγώ στην εκπομπή μου έχω πουλήσει και το Κεφάλαιο του Μάρξ (εκδόσεις Κάκτος τότε), αλλά και τα Άπαντα του Λένιν (σε παλαιά συλλεκτική έκδοση), δηλ είχα υιοθετήσει τις κομμουνιστικές ιδέες επειδή τα είχα πουλήσει στην εκπομπή μου; Βιβλιοπωλείο είχαμε συγγραφείς καλούσαμε, τα βιβλία τους δείχναμε. Τέλος ιστορίας…..

  5. Β) Το βιβλίο όμως του Αγγέλου Σακκέτου, για το οποίο γίνεται η φασαρία, δεν περιείχε καμμία «επιστολή» του Ιησού. Αντιθέτως έχει ολόκληρο κεφάλαιο για το ότι δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη οποιουδήποτε συγγραφικού έργου του Ιησού. Στην συζήτηση όμως περί της Ιστορικότητας του προσώπου του Ιησού και την απόδειξη αυτής, προς όσους την αμφισβητούσαν, έγραψε ο συγγραφεύς ποτέ αυτό το βιβλίο. Ο τίτλος προφανώς έχει σε κάθε βιβλίο και έναν εμπορικό χαρακτήρα, αλλά επί της ουσίας ο συγγραφεύς πολύ γνωστός τότε για διάφορες θρησκευτικές μελέτες, έκανε μια σύνοψη των θεωριών για τα λεγόμενα Χειρόγραφα της Νεκράς Θαλάσσης, το λεγόμενο Ευαγγέλιο του Ιούδα που είχε παρουσιάσει έως και το National Geographic κλπ και διάφορες άλλες διεθνείς βιβλιογραφικές αναφορές, που κατέληγαν να αποδείξουν την ιστορική ύπαρξη του Ιησού, δηλ με το βιβλίο του κ. Βελόπουλου καμμία απολύτως σχέση.

  6. Το άγχος τους να με πλήξουν προσωπικά έχει ξεπεράσει κάθε όριο και αν η υπόσχεση του κ. Κασσελάκη ότι θα με «ξεσκίσει» κλπ ήταν το βιβλίο του Αγγέλου Σακκέτου, που είχα δείξει σε μία εκπομπή μου πριν από 14 χρόνια τότε καλή τύχη…Αυτά έτσι για να έχουμε όλες τις απόψεις.

    • Η απάντηση Βελόπουλου (ο ένας ψεύτης λέει τον άλλο ψεύτη και η αχλάδω η καραφλή κάνει το γραμματέα του)

      https://twitter.com/velopky/status/1789197543567450500
      Πάλι ψέματα λέτε κύριε @AdonisGeorgiadi
      ; Το βιβλίο δεν το έγραψε ο #Βελοπουλος οπως λέτε, αλλά ο Ιωάννης Παπαζήσης! Τώρα το εάν είστε πολιτικός απατεώνας όπως λέει ο #Μητσοτακης είναι δικό σας θεμα! ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΨΕΜΑ! ΤΟ ΕΝΑ ΨΈΜΑ ΦΈΡΝΕΙ ΤΟ ΆΛΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΣΑΣ! Τα υπόλοιπα που λέτε είναι θέμα… συνεδρίων! Σαν καλός χριστιανός που είστε παραδεχτείτε ότι πουλουσατε ένα βιβλίο που περιείχε τις υπαρκτές επιστολές! ΟΙ επιστολές υπάρχουν στην Μονη Διονυσιου σε κώδικες

    • Αλλο τοποθετώ στο ράφι ένα βιβλίο κ άλλο το επιλέγω κ του κάνω ολόκληρη παρουσίαση παροτρύνοντας εντόνως να το αγοράσουν.
      Στον Μητσοτάκη πες τα αυτός είπε ότι όποιος πουλάει επιστολές του Ιησού δεν έχει θέση στην πολιτική. Ο Κασσελακης του είπε *αυτά που λες τα κάνεις κιόλας*;

    • Όταν ο Μητσοτάκης κατηγορεί ως απατεώνα τον Βελόπουλο για το ίδιο ακριβώς πράγμα, γιατί ισχύει κάτι διαφορετικό για σένα; Που γράφεις ένα κατεβατό για να μπουρδουκλώσεις τα πράγματα; Απλό είναι, αν πουλούσες κι εσύ «επιστολές» μάλλον πρέπει να ισχύει ο ίδιος χαρακτηρισμός…

      • Πόσο τυφλοί είσαστε?
        Ο τύπος έχει καβαλήσει δέκα καλάμια, έχει χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον και γκαζωνει και γαυγιζει και παραφέρεται ασύστολα.

  7. Μη μασάς υπουργάρα. Πούλα και αλοιφή για την καράφλα.όσο για έλλειψη πολιτικής ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατέβηκε με αυτά τα επιχειρήματα να αποδομήσει αντιπάλους για διαρροή ψήφων στα δεξιά. Τώρα γίνανε ευτελή επιχειρήματα ; Ας μη τα βάζατε στη πολιτική αντιπαράθεση σια στόματος πρωθυπουργού. Τώρα που πιαστήκατε εσείς γίναν ευτελη;Αν λοιπόν ο Βελόπουλος είναι πολιτικός απατεώνας που έγραψε ο ίδιος και παρουσίασε τις επιστολές τότε εσύ που παρουσίασες το ίδιο θέμα (έστω και παραπλανητικά για λόγους πώλησης ) αλλά άλλου συγγραφέα πες μας λίγο σε παρακαλώ..τι ακριβώς είσαι?Όταν ο Μητσοτάκης κατηγορεί ως απατεώνα τον Βελόπουλο για το ίδιο ακριβώς πράγμα, γιατί ισχύει κάτι διαφορετικό για σένα; Που γράφεις ένα κατεβατό για να μπουρδουκλώσεις τα πράγματα; Απλό είναι, αν πουλούσες κι εσύ «επιστολές» μάλλον πρέπει να ισχύει ο ίδιος χαρακτηρισμός…

    • Άμα ξυπνήσετε λιγουλακι πόσο καλύτερα θα είσαστε…
      Αυτοί πίνουν και τρώνε στην υγεία της βλακείας όλων εσάς.
      ΟΛΟΙ

  8. μια ζωη το ιδιο επαγγελμα αδωνι, φορας γραβατα, ανοιγεις το στομα σου και δουλευεις τον κοσμο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ