Ευχαριστήριο του Ιωάννη Κανακάκη Τραυματία Τροχαίου Ατυχήματος

0
6964
Θα ήθελα με το παρόν ευχαριστήριο, να εκφράσω μέσω του τοπικού Τύπου, την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την άριστη φροντίδα και την υποστήριξη που έλαβα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου στο νοσοκομείο του νησιού μας και στο ΚΑΤ των Αθηνών, μετά το τροχαίο ατύχημα που υπέστην πριν από λίγους μήνες.Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στο νοσοκομείο της Κω και δρομολογήθηκε η αεροδιακομιδή μου στο ΚΑΤ, αντιμετωπίστηκα με καλοσύνη, κατανόηση και επαγγελματισμό από όλους και στην Κω και στην Αθήνα. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ήταν άψογο, αφιερώνοντας χρόνο για να  ενημερώσουν την οικογένεια μου και τους συνοδούς μου, για την κατάστασή της υγείας μου, καθώς είχαν την υπομονή να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις μου και να με βοηθήσουν να νιώσω άνετα πριν και μετά το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα από τον διακεκριμένο και εξαίρετο Ιατρό του ΚΑΤ κ. Χρήστο Κρασαδάκη, Γναθοχειρούργο, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για όλη του την προσοχή και την ιατρική φροντίδα.

Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων επίσης, γιατί κατά την διάρκεια της ανάρρωσης και της αποκατάστασης της υγείας μου έλαβα την εξειδικευμένη φροντίδα από όλους τους Ιατρούς, τους αναισθησιολόγους και τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας που στάθηκαν δίπλα μου και στην Κω και στην Αθήνα. Η αφοσίωσή τους στην ανάρρωσή μου ήταν εμφανής, ενώ η υπομονή και η κατανόησή τους, με βοήθησαν να αντιμετωπίσω αυτή τη δύσκολη εμπειρία και σκληρή περιπέτεια.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω ξεχωριστά ανθρώπους που με τις διασυνδέσεις τους, συνέδραμαν καταλυτικά για να μεταφερθώ όσο το δυνατόν ταχύτερα με πτητικό μέσο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα, όπως τον ξενοδόχο, επιχειρηματία και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Divine Hotels κ. Νίκο Πουλιού, που από την πρώτη στιγμή, έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας μου. Ως επαγγελματίας λογιστής της Κω, γνωρίζω τις δυσκολίες και τα προβλήματα των δημόσιων δομών υγείας στο νησί μας, γι αυτό και οφείλω να υπογραμμίσω την συμβολή όλων εκείνων των πολιτικών παραγόντων που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, ώστε να λάβω την καλύτερη δυνατή νοσηλεία στην Αθήνα. Ευχαριστώ επιπροσθέτως την οικογένεια μου για την υποστήριξη που μου πρόσφεραν και την υπομονή που επέδειξαν. Η διαμονή μου στο ΚΑΤ ήταν δύσκολη ωστόσο το υγειονομικό προσωπικό προσπάθησε να είναι, όσο το δυνατόν πιο άνετη, χάρη στην προσπάθεια όλων.

Τέλος να επισημάνω συμπερασματικά, ότι όλο το διάστημα της νοσηλείας μου, η ιατρική φροντίδα και η υποστήριξη που έλαβα ήταν εξαιρετικής ποιότητας και με βοήθησαν αρκετά, ώστε να ανακάμψω σωματικά και ψυχολογικά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ευχαριστώ θερμά άπαντες για όλα όσα κάνατε για μένα κατά την διάρκεια αυτής της μεγάλης δοκιμασίας.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Κανακάκης – Λογιστής Α’ Τάξης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ