Γ. Νικητιάδης: Απόλυτη κοροϊδία από τον κ. Μητσοτάκη για το Νοσοκομείο της Κω

5
6336

Γ. Νικητιάδης: Απόλυτη κοροϊδία από τον κ. Μητσοτάκη για το Νοσοκομείο της Κω

Είναι πράγματι εξοργιστικό, αντί οι βουλευτές της ΝΔ να σιωπούν για τον απόλυτο εμπαιγμό του κ. Μητσοτάκη απέναντι στους κατοίκους της Κω, να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις ψεύτικες υποσχέσεις που ανερυθρίαστα ανέλαβε κατά την επίσκεψή του πριν από έναν χρόνο στο νησί, για την κατασκευή νέου νοσοκομείου, επικαλούμενοι χρονοδιαγράμματα και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Εκτίθενται και φανερώνουν τις πραγματικές τους προθέσεις και τα κούφια λόγια του προέδρου της ΝΔ.

Μέχρι και σήμερα, έναν χρόνο μετά, ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κω αλλά στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Απογευματινή» δεν φρόντισε να κρατήσει ούτε τα προσχήματα, αναγγέλλοντας την κατασκευή τεσσάρων νέων νοσοκομείων στα οποία δεν περιλαμβάνεται αυτό της Κω. 

Δυστυχώς επιβεβαιώνονται όσα επανειλημμένως έχω δηλώσει και υποψιάζεται ο λαός της Κω, για τη δημιουργία νέου νοσοκομείου όπως εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης πριν από ένα έτος.  Η απόφασή του να ματαιώσει το ταξίδι του στην Κω, που είχε εξαγγελθεί για τις 16 Ιουνίου, προφανώς επηρεάστηκε από αυτό το γεγονός και από το θάνατο της άτυχης γυναίκας πάνω σε μία καρότσα φορτηγού λόγω της έλλειψης ασθενοφόρου.

Η υγεία στην Κω όπως και στα υπόλοιπα νησιά παραμένει στο σημείο μηδέν. Ο λαός της Κω δεν πρόκειται να δεχθεί τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη.

Όπως βεβαίως και δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στα περί υγειονομικού ισοδυνάμου του κ. Τσίπρα χωρίς καμία συγκεκριμένη πρόταση, χωρίς καμία συγκεκριμένη μελέτη «έτσι για να κερδίσουμε κάποιες ψήφους».

Ο λαός της Δωδεκανήσου και ειδικότερα ο λαός της Κω θα αποδείξει ότι η πλειοψηφία που έδωσε στη Νέα Δημοκρατία σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι αποδέχεται τις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ενώ εσείς τόσα χρόνια έχετε κάνει τα πάντα…
    λίγη ντροπή δεν βλάπτει….λίγη αυτοκριτική..εμείς!!!!

  2. Τραγικό είναι να λέτε τα ίδια και να περιμένετε διαφορετικό αποτέλεσμα .Όλα είναι καλύτερα από το 2019 πιυ ανέλαβε ο Μητσοτάκης.Ξεκινήστε από αυτό και πέστε στον κόσμο πως θα βελτιωθούμε περισσότερο.Την πρόταση σας.

  3. Είδαμε εσείς τι κάνατε και κατηγορείς τώρα τον Μητσοτάκη. Τέσσερις βουλευτές απο Κω και δεν κάνατε τίποτα ευτυχώς και ο Καϊσερλης και έκανε έργα (Μαρίνα, ποδηλατόδρομους, Βιολογικό, επέκταση σχεδίου πόλεως, )μόνο Νοσοκομείο δεν έκανε. Εσύ μπορείς να μας πείς τι έχεις προσφέρει ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ