Πλάνα οι έρευνες με drone και από εδάφους για την 27χρονη Πολωνή | «Η κόρη μου απήχθη», υποστηρίζει η μητέρα της

0
18786

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης στην Κω. Αγωνία για την οικογένειά της στην Πολωνία.

Αναστάτωση επικρατεί στην Κω μετά την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος φέρεται να είναι και ο τελευταίος που την είδε.

Η νεαρή κοπέλα αγνοείται από τις 12 Ιουνίου, ενώ την εξαφάνισή της δήλωσε στην αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της, με τον οποίο εργάζονται μαζί σε ξενοδοχείο του νησιού.

Η οικογένειά της Αναστασίας παρακαλεί όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει, ενώ η μητέρα της δηλώνει σίγουρη πως η κόρη της έχει απαχθεί. «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη», είπε η μητέρα της. Όπως σημειώνεται η κοπέλα είχε τακτική επαφή με την οικογένειά της στην Πολωνία. Το απόγευμα της Κυριακής πριν εξαφανιστεί, μάλιστα, είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα της.

Από τη Δευτέρα το κινητό της είναι απενεργοποιημένο και δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Σε αλερτ που έχουν εκδώσει τα πολωνικά μέσα αναφέρεται και ένα φρέσκο έγκαυμα που έχει στο χέρι της, ώστε να μπορέσει κάποιος να την αναγνωρίσει.

Τι ομολόγησε ο Μπαγκλαντεσιανός για την 27χρονη

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο αλλοδαπός ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη Πολωνή, Αναστάζια – Πατρίτσια, στο σπίτι του. Μάλιστα, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε. Όμως, αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι γιατί ο συγκεκριμένος άνδρας έκλεισε εισιτήριο για να ταξιδέψει στο εξωτερικό λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Οι Αρχές «χτενίζουν» όλο το νησί για να εντοπιστεί η 27χρονη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς με την συνδρομή της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων, καθώς και με την χρήση drone.

Η 27χρονη εργαζόταν, με τον επίσης Πολωνό σύντροφό της, σε ξενοδοχείο στη περιοχή Μαρμάρι. Η τελευταία επικοινωνία, που είχε ο σύντροφος της μαζί της ήταν στις 10:30 το βράδυ εκείνης της Δευτέρας.

Το χρονικό της εξαφάνισης της Πολωνής στην Κω

Missing Alert εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την 27χρονη Πολωνή Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα που ζει και εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

«Η Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

Το τελευταίο τηλεφώνημα στον σύντροφό της

Σύμφωνα με την καταγγελία του, τη Δευτέρα 12-06-2023 περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία της προκειμένου να πάει ο σύντροφός να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν την βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23:38 της ίδιας ημέρας, μέσω εφαρμογής εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά ήταν ήδη απενεργοποιημένο.

Η νεαρή κοπέλα δεν επικοινώνησε έκτοτε με τον σύντροφό της, ούτε εμφανίστηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί στις 08:00 της 13ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια και μπλε γυαλιά ηλίου, ενώ είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Εχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ